Νέα

Κάθε πότε θα κάναμε μπάνιο αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Kάθε μέρα και πάλι. Πιο πολύ τις νοιάζει τι θα πουν οι άλλες καριόλες και πώς θα φαίνεται στα μάτια τους. Είναι φουλ ανταγωνιστικές.
Πετυχαίνουμε καμιά μουνάρα με τη δικιά μου και παθαίνει κρίση επι τόπου. Είναι ωραία αυτή; ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ; χαχαχα
Ε πες της και εσύ, "Είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ", θα σταματήσεις να πρήζεις μπάλες;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.211
Πόντοι
456
Εξαρτάται και την καθημερινότητα του καθενός. Άμα κάνεις δουλειά γραφείου, δεν είσαι δραστήριος και δεν ιδρώνεις καθόλου το χειμώνα, μπορείς ανετα να μην κάνεις για μια μέρα
Αυτό κάνω , αλλά κάθε πρωί τουλάχιστον έχει μπανάκι. Χειμώνα καλοκαίρι. Βοηθάει επίσης να ανοίξει και το μάτι και βοηθάει και τους γύρω σου ;-)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Εξαρτάται και την καθημερινότητα του καθενός. Άμα κάνεις δουλειά γραφείου, δεν είσαι δραστήριος και δεν ιδρώνεις καθόλου το χειμώνα, μπορείς ανετα να μην κάνεις για μια μέρα
Αν εισαι ελευθερος κανεις και καθε σαββατο.
Ξερεις ποσο οικονομια κανεις ετσι; :confused:

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Αντεχω μεχρι 3 μερες αλουστος. Μετα ειναι σα να περπαατανε μυρμηγκια στο κεφαλι μου. Βεβαια παιζει ρολο και το μηκος του μαλλιου. Στο στρατο που το ειχα πολυ κοντο ειχα βγαλει ολη την πρωτη βδομαδα απλυτος χωρις θεμα. Και περπατουσαν οντως μυρμηγκια στο κεφαλι μου :confused:

Stanley8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
373
Πόντοι
20
IMG_2050.jpeg

Stories

Νέο!

Stories