Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ναι ρε πλακα κανωναι την φυσική μυρωδια ομως. οχι την μπιχλα και την απλυσια.
ναι ρε πλακα κανωναι την φυσική μυρωδια ομως. οχι την μπιχλα και την απλυσια.
Κορυφαίο άρωμααλλωστε η sauavage που εχω μου εχει δωσει πολλα μπονους..εχει βαλει το χερακι της
Έτσι όπως είναι το κόστος του ρεύματος και όπως είναι κάποια σπίτια (χωρίς δυνατότητα ηλιακού) μπάνιο κάθε τόσο..... χαχαχαΔεν νοείτω εν έτει 2020 η επιστήμη να κωφαίνει μη δίνοντας απαντήση στο καίριο αυτό ερώτημα.
Η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα του "bou" οφείλει να λάβει θέση
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Προσωπικά θεωρώ τις κολώνιες, ειδικά τις βαριές ενοχλητικές - δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν κάποιες γυναίκες να τις βρίσκουν ελκυστικές...αλλωστε η sauavage που εχω μου εχει δωσει πολλα μπονους..εχει βαλει το χερακι της
Εσύ μπάνιο πρωί βράδυ, τα παιδιά σου τα σκέφτηκες που δεν θα έχουν νερό να πιουν γιατί επλενες τα αρχιδια σου με αυτό;2 φορές , πρωί βράδυ αυστηρά .
Δε κάνουμε μπάνιο λόγω γυναίκας ρε παίχτες.
Κάνουμε μπάνιο για να μην είμαστε χλεμπονιαρηδες. Έλεος.
Να μην ξεχνάμε την παγκόσμια μείωση αποθεμάτων νερού...Εσύ μπάνιο πρωί βράδυ, τα παιδιά σου τα σκέφτηκες που δεν θα έχουν νερό να πιουν γιατί επλενες τα αρχιδια σου με αυτό;
Ζητώ η μάκκα και η οικολογία...
Μπάνιο με τη βροχή και αν....
Το νερο δεν εχει αποθεματαΝα μην ξεχνάμε την παγκόσμια μείωση αποθεμάτων νερού...
Μπανιο ας κανουν και πεντε φορες τη μερα δεν πειραζει..αυτο που δεν παλευετε σ αυτες ειναι.. τα πεντε λιτρα κολωνια που βαζουν ακομα και αν βγουν πεντε μετρα απο το σπιτιKάθε μέρα και πάλι. Πιο πολύ τις νοιάζει τι θα πουν οι άλλες καριόλες και πώς θα φαίνεται στα μάτια τους. Είναι φουλ ανταγωνιστικές.
Πετυχαίνουμε καμιά μουνάρα με τη δικιά μου και παθαίνει κρίση επι τόπου. Είναι ωραία αυτή; ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ; χαχαχα
Εξαρτάται και την καθημερινότητα του καθενός. Άμα κάνεις δουλειά γραφείου, δεν είσαι δραστήριος και δεν ιδρώνεις καθόλου το χειμώνα, μπορείς ανετα να μην κάνεις για μια μέραΚάθε μέρα να μην πω και δυο ρε μπιχλες
Ναι τυπε τοσο καλα.. που οταν η δικια μου βαζει κολωνια, δεν μπαινω στο ασανσερ μαζι της..στο σπιτι αφηνω ολα τα παραθυρα ανοιχτα, μια φορα σκεφτομουνα να παρω ταξι και να της δωσω το αμαξι. τοσο καλαKαλύτερα τύπε. Όταν βλέπω γκόμενα που επιτηδες φοράει 25ο χέρι μεταχειρισμένο φανελάκι από πεθαμενοπωλεία με 1 ευρώ νιώθω το πουλί μου να συρρικνώνεται.