Proffesor66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2024
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Κάθε πότε πρέπει να κάνουν τα cg εξετάσεις και μπορείς να ζητήσεις να τις δεις πριν το ραντεβού?
Φίλε νομίζω πως το να δεις εξετάσεις δεν έχει πολύ νόημα. Σε μένα είχε συμβεί 1-2 φορές να μου δείξουν (χωρίς να το ζητήσω) αλλά έκρυβαν το ονοματεπώνυμο. Δεν μπορούσα να ξέρω επομένως σε ποιον ανήκαν οι εξετάσεις. Θα πρέπει να ζητήσεις ταυτότητα από την κοπέλα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι διατεθειμένη η κάθε εργαζόμενη να μοιραστεί το αληθινό της όνομα και επώνυμο.μπορείς να ζητήσεις να τις δεις πριν το ραντεβού?
Οφθαλμολογικές;Κάθε πότε πρέπει να κάνουν τα cg εξετάσεις και μπορείς να ζητήσεις να τις δεις πριν το ραντεβού?
Ιατρικά, κάθε τρίμηνο επειδή μέχρι τόσο χρειάζονται περίπου ώστε να εκδηλωθούν τα περισσότερα ΣΜΝ.
Αλλά και στο εξάμηνο, καλά είμαστε!!
Επίσης για όσους - όσες είναι αρκετά "άτακτοι" υπάρχει δωρεάν υπηρεσία στην Ομόνοια, που κάνεις rapid test για 4-5 ΣΜΝ ανώνυμα
και παίρνεις προφορικά απάντηση.
Με μια απλή αναζήτηση στο Google το βρίσκεις.
Όχι φίλε. Στη πολυκλινική Αθηνών. Google δωρεάν έλεγχος για ΣΜΝΕννοείς το ATH Checkpoint στο Μοναστηράκι;
Είχα πάει πριν 4-5 χρόνια και ήταν μόνο για HIV, ένα βρωμοτράβελο μου έκανε το ''τεστ''.
Σιχάθηκα τη ζωή μου που μπήκα εκεί μέσα και την επόμενη φορά τα έσκασα για αιματολογικές.
Υ.Γ. Στα μπουρδέλα από πίπα κόλλησα έρπη, τόσα ακάποτα γαμήσια που έριξα στο Εμετουργείο και βγήκα πεντακάθαρος.
ΩΡΛαρικες...Οφθαλμολογικές;
Χρόνια πολλά,νομίζω ότι τα rapid tests της Ομόνοιας είναι πολύ πρόχειρη προσέγγιση γιατί για να θετικοποιηθούν θέλουν υψηλό αντιγονικό φορτιο και περισσότερο προορίζονται για ζάκια ,αστεγους κλκπ.Εγώ επειδή ατακτος μεν προσεκτικός δε κάθε 4-6 μήνες κάνω ένα πακέτο αιματολογικές για τα ΣΜΝ σε συγκεκριμένο μικροβιολογο που μου εξηγεί αναλυτικά τα αποτελέσματα και με καθοδηγεί αν χρειάζεται κάτι επιπλέον (π.χ. κάποια φορα είχα ένα τσουξιμο όταν ουρούσα χωρίς να εχω ουρολοίμωξη και τελικά μου εκανε ειδική εξέταση και βρέθηκαν χλαμυδια).Κοστίζει βέβαια 40-50 ευρω το πακέτο των εξετάσεων αλλά έχεις το κεφαλι σου ήσυχο...Ιατρικά, κάθε τρίμηνο επειδή μέχρι τόσο χρειάζονται περίπου ώστε να εκδηλωθούν τα περισσότερα ΣΜΝ.
Αλλά και στο εξάμηνο, καλά είμαστε!!
Επίσης για όσους - όσες είναι αρκετά "άτακτοι" υπάρχει δωρεάν υπηρεσία στην Ομόνοια, που κάνεις rapid test για 4-5 ΣΜΝ ανώνυμα
και παίρνεις προφορικά απάντηση.
Με μια απλή αναζήτηση στο Google το βρίσκεις.
Η μαλακινση είναι ένα σοβαρό αθόρυβο...Η νομοθεσία προβλέπει καλλιέργεια κολπικού εκκρίματος κάθε 15 ημέρες.
Επειδή προφανώς αυτό υφίσταται για εκδιδόμενα άτομα με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, για εμάς τα CG το ζήτημα είναι πιο πολύ προσωπικό καθώς δεν υπάρχει κάποιο πλαίσιο περιορισμού.
Άποψή μου, η συχνότητα παίζει βασικό ρόλο καθώς υπάρχουν "αθόρυβα" ΣΜΝ χωρίς συμπτώματα. Όπως και οι επισκέψεις σε δερματολόγο.
Και κολλάει από τη δήθεν πιστή δικιά του που έχει πάρει το άπαν σύμπαν!!!Η κάθε κοπέλα κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, αν θέλει.
End of story.
Όποιος θέλει να νιώθει 100% ασφαλής, δεν πηγαίνει με κοπέλες του χώρου.
Συμφωνούμε απόλυτα απλά το ανέφερα για όσους - όσες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να κάνουν εξετάσεις!! Εκεί θα βρουν και προφυλακτικά δωρεάν.Χρόνια πολλά,νομίζω ότι τα rapid tests της Ομόνοιας είναι πολύ πρόχειρη προσέγγιση γιατί για να θετικοποιηθούν θέλουν υψηλό αντιγονικό φορτιο και περισσότερο προορίζονται για ζάκια ,αστεγους κλκπ.Εγώ επειδή ατακτος μεν προσεκτικός δε κάθε 4-6 μήνες κάνω ένα πακέτο αιματολογικές για τα ΣΜΝ σε συγκεκριμένο μικροβιολογο που μου εξηγεί αναλυτικά τα αποτελέσματα και με καθοδηγεί αν χρειάζεται κάτι επιπλέον (π.χ. κάποια φορα είχα ένα τσουξιμο όταν ουρούσα χωρίς να εχω ουρολοίμωξη και τελικά μου εκανε ειδική εξέταση και βρέθηκαν χλαμυδια).Κοστίζει βέβαια 40-50 ευρω το πακέτο των εξετάσεων αλλά έχεις το κεφαλι σου ήσυχο...