latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Οτι θελεις αγορι μου ειμαι μεσα σ'ολα.Καφέ δεν πίνω αν θες κάνα μπουκαλάκι στ Νοταρο τ βλέπω..
Οτι θελεις αγορι μου ειμαι μεσα σ'ολα.Καφέ δεν πίνω αν θες κάνα μπουκαλάκι στ Νοταρο τ βλέπω..
Να και τα καμάκια!!Οτι θελεις αγορι μου ειμαι μεσα σ'ολα.
Ελα και εσυ δεν εχω προβλημαΝα και τα καμάκια!!
Είσαι αστέρι!!!! *PΕλα και εσυ δεν εχω προβλημα
χαχαχαχαχαχ
Ειμαι παντρεμενος και straight συγνωμη Ε? και ευχαριστω για το κομπλιμεντο.Είσαι αστέρι!!!! *P
Τυπε και εγώ straight. είμαι και με δύο παιδιά!!!Δεν σου έκανα καμάκι! Απλώς μου άρεσε το χιούμορ σου!!Ειμαι παντρεμενος και straight συγνωμη Ε? και ευχαριστω για το κομπλιμεντο.
χαχαχαχα
Ναι βρε τ καταλαβα αφου αν δεις απο κατω γελαω.Τυπε και εγώ straight. είμαι και με δύο παιδιά!!!Δεν σου έκανα καμάκι! Απλώς μου άρεσε το χιούμορ σου!!
Ναι βρε τ καταλαβα αφου αν δεις απο κατω γελαω.
Το τηλεφωνο ισχυει; μπορούμε να μιλησουμε σε αυτο;Καλημέρα και από μένα μετά από τόσο πολύ καιρό , είχα να μπω μήνες καθώς η αλήθεια είναι ότι είχα σταματήσει να δουλεύω και επίσης δεν ήξερα πώς να κατεβάσω την αγγελία μου από το ίντερνετ , εξάλλου σε λίγες μέρες φεύγω από την Αθήνα και γυρίζω στην Θεσσαλονίκη . Σόρρυ που δεν απάντησα στα μυνήματά σας τόσο καιρό . Σήμερα κατά τις 12.00 το βράδυ όμως μετά από πολύ καιρό αποχής θα βρίσκομαι με μια φίλη μου στον παράδρομο λίγο μετά τον Ωνάσειο στην λεωφόρο Συγγρου εάν δεν κάνω λάθος . Δεν ξέρω εάν είναι πίατσα το σημείο εκεί αλλά θα κατεβούμε προς τα κει για τελευταία φορά στην Αθήνα εάν δεν μπορέσουμε να σταθούμε εκεί πιθανόν να πάμε προς παραλιακή Άλιμος - Παλίο Φάληρο .
μαζι με το Κατερινάκι πάλι Παρασκευή και Σάββατο...Το νέο μου τηλέφωνο 6986858510 που θα ισχύει από εδώ και πέρα αλλά θα μπορώ μόνο κάποια Σαββατοκύριακα που θα ανεβαίνω Αθήνα .
γινετΑΙΤωρα δεν γινετε να μην το πω
Το "συγα" με "ι"
Και που θα τη βρούμε; Μήπως θα είστε παρέαέμαθα οτι το κορίτσι μας απόψε έχει όρεξη για τρέλλες...