Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εμεις αυτες θελουμε τυπε που επειδη δεν ειναι και σταρ συστεμ ξεκωλακια δεν ειναι περικυκλωμενες απο χιλιαδες αγαπουληδες γαμπρους και ειναι πιο ελευθερο το πεδιο.... :grin:
;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι σχολή πας;;;; Αν πας τίποτα σχολή πληροφορικής....μην περιμένεις να δεις καμιά ωραία.... :tooth:
τουριστικων επιχειρησεων παω....

ασε... ολα τα σαβα με τα γυαλια ρε πουστη μου  :headbang: :headbang:  που κλαινε επειδη δεν περασαν ενα μαθημα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεν ειναι παντα ετσι τυπε.... :)

Το ξέρω, καλαμπουρίζομαι. Αλλά όταν βλέπω το ρε δεν υπάρχει ελληνίδα και ωραία...σπ(α * 20)νια να δεις καμία, τι άλλο να γράψω;
Δεν πιστεύω κι εσύ να είσαι του ίδιου δόγματος;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τουριστικων επιχειρησεων παω....

ασε... ολα τα σαβα με τα γυαλια ρε πουστη μου  :headbang: :headbang:  που κλαινε επειδη δεν περασαν ενα μαθημα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μολις τελειωσεις ελα κεφαλονια να κανουμε μπιζνες... :)Εισαι μικρος ακομη..εχεις καιρο για γκμενες...

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
stikoudh3.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μολις τελειωσεις ελα κεφαλονια να κανουμε μπιζνες... :)Εισαι μικρος ακομη..εχεις καιρο για γκμενες...

Το ξερω ρε φιλε, ο κοσμος γυρ μου δεν ξερω γιατι εχει φαγωθει να μου βαλει χειροπεδες με καποια...

το βασικοτερο τωρα ειναι να βρω καποια δουλεια.....

Επισκέπτης
Ρε δεν λεμε για νοοτροποια και διαγωγη...λεμε για ομορφια,,,,,,,,,,,,,,,,

Αναλόγως τι προτιμάει ο καθένας....άμα του αρέσουν οι ψηλές ξανθές,τότε σπάνια θα βρει στην Ελλάδα...γιατί οι περισσότερες είναι μέτριου αναστήματος,και μελαχρινές.......όσο για το βάρος....είναι θέμα διατροφής ενός ατόμου.....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το ξέρω, καλαμπουρίζομαι. Αλλά όταν βλέπω το ρε δεν υπάρχει ελληνίδα και ωραία...σπ(α * 20)νια να δεις καμία, τι άλλο να γράψω;
Δεν πιστεύω κι εσύ να είσαι του ίδιου δόγματος;
Ελα μωρε παπαρα..μαθε πρωτα τι χρωμα εχει το μουνι..και μετα μιλα...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το ξερω ρε φιλε, ο κοσμος γυρ μου δεν ξερω γιατι εχει φαγωθει να μου βαλει χειροπεδες με καποια...

το βασικοτερο τωρα ειναι να βρω καποια δουλεια.....
Με σαλιο και υπομονη...σταμ...

Επισκέπτης
Εκεί έχει μόνο ωραίους :birdman:

Χαχαχα......υπάρχον βέβαια και πληροφορικάριοι που είναι ωραίοι......αλλά η πλειοψηφία είναι διοπτροφόροι και αρκετές φορές με ξυρισμένο κεφάλι,και μερικές φορές με γένια/αξύριστοι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
παρολο που δεν εχει τπτ ασχημο ... ντεκαυλε τελειως και καπως ατσουμπαλη μ φαινεται ...  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom