alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πού ειναι αυτες οι σχολες ρε πούστη μου...εγω στην σχολη μου δεν εχει μια ωραια, σε ολο το τει εχει καποιες αλλα ειναι βίζιτες και τα παιρνουν χοντρα....
Πού ειναι αυτες οι σχολες ρε πούστη μου...εγω στην σχολη μου δεν εχει μια ωραια, σε ολο το τει εχει καποιες αλλα ειναι βίζιτες και τα παιρνουν χοντρα....
;)Εμεις αυτες θελουμε τυπε που επειδη δεν ειναι και σταρ συστεμ ξεκωλακια δεν ειναι περικυκλωμενες απο χιλιαδες αγαπουληδες γαμπρους και ειναι πιο ελευθερο το πεδιο....
τουριστικων επιχειρησεων παω....Τι σχολή πας;;;; Αν πας τίποτα σχολή πληροφορικής....μην περιμένεις να δεις καμιά ωραία....
αυτη που παω εγω ειναι στο αιγαλε λεωφ.αθηνων βασικα...Πού ειναι αυτες οι σχολες ρε πούστη μου...
τουριστικων επιχειρησεων παω....
ασε... ολα τα σαβα με τα γυαλια ρε πουστη μου που κλαινε επειδη δεν περασαν ενα μαθημα
Δεν ειναι παντα ετσι τυπε....
Μολις τελειωσεις ελα κεφαλονια να κανουμε μπιζνες... Εισαι μικρος ακομη..εχεις καιρο για γκμενες...τουριστικων επιχειρησεων παω....
ασε... ολα τα σαβα με τα γυαλια ρε πουστη μου που κλαινε επειδη δεν περασαν ενα μαθημα
Τι σχολή πας;;;; Αν πας τίποτα σχολή πληροφορικής....μην περιμένεις να δεις καμιά ωραία....
Μολις τελειωσεις ελα κεφαλονια να κανουμε μπιζνες... Εισαι μικρος ακομη..εχεις καιρο για γκμενες...
Ρε δεν λεμε για νοοτροποια και διαγωγη...λεμε για ομορφια,,,,,,,,,,,,,,,,
Ελα μωρε παπαρα..μαθε πρωτα τι χρωμα εχει το μουνι..και μετα μιλα...Το ξέρω, καλαμπουρίζομαι. Αλλά όταν βλέπω το ρε δεν υπάρχει ελληνίδα και ωραία...σπ(α * 20)νια να δεις καμία, τι άλλο να γράψω;
Δεν πιστεύω κι εσύ να είσαι του ίδιου δόγματος;
τύπε άμα πας με linux δε θα μαζέψεις δεκάρα να τη
αναλαγος εθνηκοτητος....Ελα μωρε παπαρα..μαθε πρωτα τι χρωμα εχει το μουνι..και μετα μιλα...
Με σαλιο και υπομονη...σταμ...Το ξερω ρε φιλε, ο κοσμος γυρ μου δεν ξερω γιατι εχει φαγωθει να μου βαλει χειροπεδες με καποια...
το βασικοτερο τωρα ειναι να βρω καποια δουλεια.....
Εκεί έχει μόνο ωραίους
δεκάρα δε βγάζεις, ο κόσμος θέλει ποντίκιΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖεσαι δεκαρες στο λινουξ
μονο τις καταλληλες εντολες ;)
Ελα μωρε παπαρα..μαθε πρωτα τι χρωμα εχει το μουνι..και μετα μιλα...
τουλαχιστον κανα ποδαρακι να χει.....παρολο που δεν εχει τπτ ασχημο ... ντεκαυλε τελειως και καπως ατσουμπαλη μ φαινεται ... :-