stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και εσυ 40αρης...Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε στα 20χρονα...
και εσυ 40αρης...Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε στα 20χρονα...
Πολύ εβαλες...Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε στα 20χρονα...
το θεμα ειναι η αλλη να μην θελει να γινει οπως θελει αυτη... ;) ;) ;) ;)
Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε στα 20χρονα...
42 παρακαλω...και εσυ 40αρης...
Τα δικα σου χαλια τα χεις δει ποτε?
Ολο για τους και τις αλλες λετε ρε τυποι
πω γραφικοι καταντησατε
Εγω παντως μια χαρα συζηταω μαζι του.Ρε περιθωριακέ τύπε, έχεις προσπαθήσει ποτέ στη ζωή σου να συζητήσεις σαν άνθρωπος ή ιδρώνεις πολύ και το παρατάς στη μέση;
Θες να σου πω την αποψη μου?
ΟΙ ελληνιδες ειναι ο καθρεφτης των ελληνων αντρων... αν οχι εσενα εμενα
και αλλων (λιγων) απο εδω... σιγουρα ολων των υπολοιπων.
ΟΠως βλεπουν οτι κινειται ο κοσμος στην ελληνικη κοινωνια κινουνται και αυτες
παρε παραδειγμα τις γκομενες εδω μεσα.... απο την μια τις βριζουν και απο την αλλη τους στελνουν
ε πως να σε παρει σοβαρα μετα η αλλη και να μην σε πει βλακα
Κατα τα αλλα τα παραπονα ολων των αλλων τα ακουω βερεσε!!!
Γιατι αν συνεργαζοντουσαν ολοι μαζι και δεν εκανε ο καθενας την μαλακια του
θα εφτιαχνε η κατασταση (αν θεωρησουμε πως τωρα δεν ειναι φτιαγμενη)
απλη λογικη παιδια.
ΟΧΙ....με πιανει αλεργια με την μαλακια του αλλου....η το εχει η δεν το εχει...Ρε περιθωριακέ τύπε, έχεις προσπαθήσει ποτέ στη ζωή σου να συζητήσεις σαν άνθρωπος ή ιδρώνεις πολύ και το παρατάς στη μέση;
Θες να σου πω την αποψη μου?
ΟΙ ελληνιδες ειναι ο καθρεφτης των ελληνων αντρων... αν οχι εσενα εμενα
και αλλων (λιγων) απο εδω... σιγουρα ολων των υπολοιπων.
ΟΠως βλεπουν οτι κινειται ο κοσμος στην ελληνικη κοινωνια κινουνται και αυτες
παρε παραδειγμα τις γκομενες εδω μεσα.... απο την μια τις βριζουν και απο την αλλη τους στελνουν
ε πως να σε παρει σοβαρα μετα η αλλη και να μην σε πει βλακα
Κατα τα αλλα τα παραπονα ολων των αλλων τα ακουω βερεσε!!!
Γιατι αν συνεργαζοντουσαν ολοι μαζι και δεν εκανε ο καθενας την μαλακια του
θα εφτιαχνε η κατασταση (αν θεωρησουμε πως τωρα δεν ειναι φτιαγμενη)
απλη λογικη παιδια.
γριφος αινσταιν
Αντρας(Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ)+Γυναικες(ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ)=????????
ΟΧΙ....με πιανει αλεργια με την μαλακια του αλλου....η το εχει η δεν το εχει...
ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....αυτό βγαίνει.... ;)
Και μετα θες να μηλησουμε....Ξετρυπωσε πρωτα κατω απο την φουστα της μανα σου...και εγω εδω ειμαι να μιλησουμε...Με τη δικιά σου μαλακία δεν σε πιάνει αλεργία;
Με τη δικιά σου μαλακία δεν σε πιάνει αλεργία;
Μιλας εκ πειρας?γαμημενη ανοσια :-
Και μετα θες να μηλησουμε....Ξετρυπωσε πρωτα κατω απο την φουστα της μανα σου...και εγω εδω ειμαι να μιλησουμε...
Καλα ενταξει οτι πεις...πηγαινε τωρα που σε φωναζει η μαμα..θα κρυωσει η κρεμουλα σου...Όχι ακριβώς. Θα μιλήσουμε όταν έρθει το καλοκαίρι και γαμήσεις επιτέλους! (καμιά γκαβή τουρίστρια).