sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Diaolaki eisai....με την ουρα στα σκελια ο σιν
Diaolaki eisai....με την ουρα στα σκελια ο σιν
Εδώ....σας έχω.......η Στικούδη ΑΒΑΦΗ
http://[URL unfurl="true"]www.wikifeet.com/pictures/Katerina-Stiekoudi-Feet-359118.jpg[/img[/URL]]
Φανταστείτε την,χωρίς τα γυαλιά και το καπέλο.......αίσχος λέμε.... :banghead:
[/quote]Το θωρικτο ποτεμκιν....
Εσυ την καρφωνες..αυτη δεν σου καθεται...Εμένα δεν με χαλάει.
Την κάρφωνα άνετα.
Και είναι 18.00 και έχω πιεί μόνο καφέδες.
Ξύδια ποτέ πριν τις 21.00
Εσυ την καρφωνες..αυτη δεν σου καθεται...
Το θωρικτο ποτεμκιν....
Παγια τακτικη μου ειναι δεν χαριζω τιποτα....απλα στα μπαζα μονο πιπα και χυσιμο στην μαπα... Με την βελβυ ειμαι ερωτευμενος...Εσύ όμως και να σου καθόταν ,
δεν θα ήθελες να τν καρφώσεις!!!
Αφού ... δεν σου αρέσει !!!!!!!!
Μόνο η Valvy σου αρέσει ..............
Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε στα 20χρονα...
και συ κ ο λαιον πρεπει να βαριεστε πολυ ε?!ποιος σου πουλησε τι ρε ?
αντε χασου τωρα στη μαλακια σου κ μη με ξαναπαραθεσεις ...
αν και κατα γενικη ομολογια ειναι ωραια...εμενα δεν μου αρεσει....
ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟ..Γιατι μου αρεσει να τα λεω εξω απο τα δοντια...αν δεν βρισκεις να σε πηδηξουν....πηδηξεις..δεν σου φταιω εγω....ξερεις πολυ καλα τι σου φταιει...οπως ξερω και εγω...ποιος σου πουλησε τι ρε ?
αντε χασου τωρα στη μαλακια σου κ μη με ξαναπαραθεσεις ...
οχι...μπορει να εισαι λιγο καλογουστος...νταξει...Πρεπει να εχουμε περιπου το ιδια γουστα στις γκομενες...
Δεν ειναι αραγε υποπτο?
οχι...μπορει να εισαι λιγο καλογουστος...νταξει...
ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟ..Γιατι μου αρεσει να τα λεω εξω απο τα δοντια...αν δεν βρισκεις να σε πηδηξουν....πηδηξεις..δεν σου φταιω εγω....ξερεις πολυ καλα τι σου φταιει...οπως ξερω και εγω...
Απο εκει και μετα...συνεχισε να καυλαντιζεις με τις χοντρες μπαζολες που ποσταρεις...και δεν ποτε δεν ξερεις ...εχει ο θεος για ολους....και ειδικα το μπουρδελλα..
ε εντάξει...αφού λες και για τη Στικούδη έτσι είσαι επαγγελματίας μαλάκας με πατέντα !!!Το θωρικτο ποτεμκιν....
Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...ναι ναι εχεις δικιο σινερ ... το σκεφτοσουν πολυ ωρα κ παραλιγο να καταφερεις να βγαλει νοημα ...
για αυτο μ κωλοτριβοσουν επειδη με λυποσουν, αξιολυπητε τυπε καταλαβαμε ...
ναι ναι εχεις δικιο σινερ ... το σκεφτοσουν πολυ ωρα κ παραλιγο να καταφερεις να βγαλει νοημα ...
για αυτο μ κωλοτριβοσουν επειδη με λυποσουν, αξιολυπητε τυπε καταλαβαμε ...
Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...
δικιο εχει η λουκ. καθεσαι κ απαντας σοβαρα μωρη?