Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εδώ....σας έχω.......η Στικούδη ΑΒΑΦΗ :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.wikifeet.com/pictures/Katerina-Stiekoudi-Feet-359118.jpg[/img[/URL]]

Φανταστείτε την,χωρίς τα γυαλιά και το καπέλο.......αίσχος λέμε.... :banghead:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εδώ....σας έχω.......η Στικούδη ΑΒΑΦΗ :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.wikifeet.com/pictures/Katerina-Stiekoudi-Feet-359118.jpg[/img[/URL]]

Φανταστείτε την,χωρίς τα γυαλιά και το καπέλο.......αίσχος λέμε.... :banghead:
[/quote]Το θωρικτο ποτεμκιν....

Επισκέπτης
Εμένα δεν με χαλάει.
Την κάρφωνα άνετα.
Και είναι 18.00 και έχω πιεί μόνο καφέδες.
Ξύδια ποτέ πριν τις 21.00

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εσύ όμως και να σου καθόταν ,
δεν θα ήθελες να τν καρφώσεις!!!
Αφού ... δεν σου αρέσει !!!!!!!!

Μόνο η Valvy σου αρέσει ..............
Παγια τακτικη μου ειναι δεν χαριζω τιποτα....απλα στα μπαζα μονο πιπα και χυσιμο στην μαπα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Με την βελβυ ειμαι ερωτευμενος... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ειπα δεν θα παρω.....οχι δεν σχολιαζω... :uglystupid: :uglystupid:Πουλα τις αποψεις σου περι καυλε και ντεκαβλε  στα 20χρονα...

ποιος σου πουλησε τι ρε  ?  :jerking:
αντε χασου τωρα στη μαλακια σου κ μη με ξαναπαραθεσεις ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν και κατα γενικη ομολογια ειναι ωραια...εμενα δεν μου αρεσει....

ποιος σου πουλησε τι ρε  ?  :jerking:
και συ κ ο λαιον πρεπει να βαριεστε πολυ ε?! :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ποιος σου πουλησε τι ρε  ?  :jerking:
ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟ..Γιατι μου αρεσει να τα λεω εξω απο τα δοντια...αν δεν βρισκεις να σε πηδηξουν....πηδηξεις..δεν σου φταιω εγω....ξερεις πολυ καλα τι σου φταιει...οπως ξερω και εγω...
Απο εκει και μετα...συνεχισε να καυλαντιζεις με τις χοντρες μπαζολες που ποσταρεις...και δεν ποτε δεν ξερεις ...εχει ο θεος για ολους....και ειδικα το μπουρδελλα..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟ..Γιατι μου αρεσει να τα λεω εξω απο τα δοντια...αν δεν βρισκεις να σε πηδηξουν....πηδηξεις..δεν σου φταιω εγω....ξερεις πολυ καλα τι σου φταιει...οπως ξερω και εγω...
Απο εκει και μετα...συνεχισε να καυλαντιζεις με τις χοντρες μπαζολες που ποσταρεις...και δεν ποτε δεν ξερεις ...εχει ο θεος για ολους....και ειδικα το μπουρδελλα..

ναι ναι εχεις δικιο σινερ ... το σκεφτοσουν πολυ ωρα κ παραλιγο να καταφερεις να βγαλει νοημα  :jerking:...
για αυτο μ κωλοτριβοσουν επειδη με λυποσουν, αξιολυπητε τυπε καταλαβαμε ...  :2funny:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Το θωρικτο ποτεμκιν....
ε εντάξει...αφού λες και για τη Στικούδη έτσι είσαι επαγγελματίας μαλάκας  με πατέντα !!!  :jerking:
η φωτό μπορεί να είναι χάλια, αλλα άμα την δεις από κοντά θα σου φύγει το κλαπέτο ακόμα και τόσο μαλάκας που είσαι !!!!
...δεν έχω κάτι άλλο να πω, έκανες ρεκόρ γκίνες στη μαλακία τώρα μ αυτό που είπες !!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι ναι εχεις δικιο σινερ ... το σκεφτοσουν πολυ ωρα κ παραλιγο να καταφερεις να βγαλει νοημα  :jerking:...
για αυτο μ κωλοτριβοσουν επειδη με λυποσουν, αξιολυπητε τυπε καταλαβαμε ...  :2funny:
Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

δικιο εχει η λουκ. καθεσαι κ απαντας σοβαρα μωρη? :idiot:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...

καλα σινερ ξερουμε κ οι δυο τ λεω ...  ;)
συνεχισε τωρα και πες οτι θελεις κατινα εγω ουτε υπηρξα ουτε θα υπαρξω ... συνεχισε με επιτυχια δεν κοντραρομαι με τους πρωταθλητες  :cheesy: :-*
δικιο εχει η λουκ. καθεσαι κ απαντας σοβαρα μωρη? :idiot:

ναι ρε μαλακα .... οντως  :tooth:
:2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom