Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα σινερ ξερουμε κ οι δυο τ λεω ...  ;)
συνεχισε τωρα και πες οτι θελεις κατινα εγω ουτε υπηρξα ουτε θα υπαρξω ... συνεχισε με επιτυχια δεν κοντραρομαι με τους πρωταθλητες  :cheesy: :-*
Οταν λες την μαλακια σου οτι σου κωλοτριβομουν να εισαι ετοιμη και να το αποδειξης....Και σε προκαλω και παλι ..η αποδειξετο...η σταματα να λες μαλακιες εντυπωσιασμου....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...

Αστες βρε φιλε.
Αυτες καλημερα τους λες, και νομιζουν οτι τους κωλοτριβεσαι.
Κακως χανεις το χρονο σου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οταν λες την μαλακια σου οτι σου κωλοτριβομουν να εισαι ετοιμη και να το αποδειξης....Και σε προκαλω και παλι ..η αποδειξετο...η σταματα να λες μαλακιες εντυπωσιασμου....

εγω παλι θυμαμαι κατι φιλακια, κατι αα να η μονη κοπελα που αξιζει απο δω μεσα ααχ βιλμα μου, οχι βιλμα μου το ξερεις οτι δεν το λεω για σενα μπλα μπλα μπλα :rolleyes:

Αστες βρε φιλε.

δειξε μου τους φιλους σου  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα σινερ ξερουμε κ οι δυο τ λεω ...  ;)
συνεχισε τωρα και πες οτι θελεις κατινα εγω ουτε υπηρξα ουτε θα υπαρξω ... συνεχισε με επιτυχια δεν κοντραρομαι με τους πρωταθλητες  :cheesy: :-*
ναι ρε μαλακα .... οντως   :tooth:
:2on1:
Hello, σου εχω νεα.
Οταν πετας απλως υπονοουμενα, με την φρασουλα "κατινα δεν γινομαι", τοτε γινεσαι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ κατινα, γιατι αφηνεις τον αλλο να υπονοησει το χειροτερο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αστες βρε φιλε.
Ελα ρε με το καθε τσολι εδω μεσα....την ηδε γκομενα και της κωλοτριβονται ολοι....αν εχει μουνι..ασ ποσταρει φωτο της...να δειτε,αντε γιατι τα πηρα με την καθε μπαζολα εδω μεσα που το παιζουν και γκομενες....και εχουν και αποψη...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελα ρε με το καθε τσολι εδω μεσα....την ηδε γκομενα και της κωλοτριβονται ολοι....αν εχει μουνι..ασ ποσταρει φωτο της...να δειτε,αντε γιατι τα πηρα με την καθε μπαζολα εδω μεσα που το παιζουν και γκομενες....και εχουν και αποψη...
Φιλε οταν ο ελλεεινιδισμος για καποιες ειναι επιλογη, τοτε για μας το τσάκισμά τους αποτελει υποχρεωση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το τσακισμα τους λεει
:2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω παλι θυμαμαι κατι φιλακια, κατι αα να η μονη κοπελα που αξιζει απο δω μεσα ααχ βιλμα μου, οχι βιλμα μου το ξερεις οτι δεν το λεω για σενα μπλα μπλα μπλα :rolleyes:
Ναι δεν τα ειδες μονο εσυ ολοι τα ειδαν ,ηταν φανερα και εντελως φιλικα...τιποτα σε π.μ τιποτα σε  fb..ναι την ειχα συμπαθησει σαν ατομο,γιατι παροτι μικρη στην αρχη τα ποστ της ηταν τελεια...αλλα τελικα την κανατε οπως τα μουτρα σας...

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Δεν αφηνουμε τα προσωπικα ζητηματα ρε τυποι να επικεντρωθουμε στο διαστημικο μουνι που λεγεται ΣΤΙΚΟΥΔΗ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι δεν τα ειδες μονο εσυ ολοι τα ειδαν ,ηταν φανερα και εντελως φιλικα...τιποτα σε π.μ τιποτα σε  fb..ναι την ειχα συμπαθησει σαν ατομο,γιατι παροτι μικρη στην αρχη τα ποστ της ηταν τελεια...αλλα τελικα την κανατε οπως τα μουτρα σας...
Εμ, δεν υπηρχε αλλη εκδοχη, αφου την ανελαβαν οι ινστρουχτορισσες του ελλεεινιδισμου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom