Επισκέπτης
η φωτό μπορεί να είναι χάλια, αλλα άμα την δεις από κοντά θα σου φύγει το κλαπέτο ακόμα και τόσο μαλάκας που είσαι !!!!
Εσύ την έχεις δει ποτέ ΑΒΑΦΗ;;;
η φωτό μπορεί να είναι χάλια, αλλα άμα την δεις από κοντά θα σου φύγει το κλαπέτο ακόμα και τόσο μαλάκας που είσαι !!!!
Οταν λες την μαλακια σου οτι σου κωλοτριβομουν να εισαι ετοιμη και να το αποδειξης....Και σε προκαλω και παλι ..η αποδειξετο...η σταματα να λες μαλακιες εντυπωσιασμου....καλα σινερ ξερουμε κ οι δυο τ λεω ... ;)
συνεχισε τωρα και πες οτι θελεις κατινα εγω ουτε υπηρξα ουτε θα υπαρξω ... συνεχισε με επιτυχια δεν κοντραρομαι με τους πρωταθλητες :-*
Αν εχεις καποιο πμ δικο μου σε προκαλω να το δημισιευσεις εδω ανοιχτα.....και επιδει λες μαλακιες...θα στο πω και αλλιως....τι να κωλοτριφτω...ξερεις πολυ καλα οτι με γυναικες του δικου σου σωματοτυπου δεν παω......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΙΚΑ? αΠΣΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕς ΚΑΤΙ..Να ξερεις εγω οτι αν πραγματικα σου κωλοτριβομουν θα το παραδεχομουν ανοιχτα..δεν εχω κομπλεχ..τετοι ειδους...
Οταν λες την μαλακια σου οτι σου κωλοτριβομουν να εισαι ετοιμη και να το αποδειξης....Και σε προκαλω και παλι ..η αποδειξετο...η σταματα να λες μαλακιες εντυπωσιασμου....
Αστες βρε φιλε.
Αυτες καλημερα τους λες, και νομιζουν οτι τους κωλοτριβεσαι.
Κακως χανεις το χρονο σου.
Hello, σου εχω νεα.καλα σινερ ξερουμε κ οι δυο τ λεω ... ;)
συνεχισε τωρα και πες οτι θελεις κατινα εγω ουτε υπηρξα ουτε θα υπαρξω ... συνεχισε με επιτυχια δεν κοντραρομαι με τους πρωταθλητες :-*
ναι ρε μαλακα .... οντως
Ελα ρε με το καθε τσολι εδω μεσα....την ηδε γκομενα και της κωλοτριβονται ολοι....αν εχει μουνι..ασ ποσταρει φωτο της...να δειτε,αντε γιατι τα πηρα με την καθε μπαζολα εδω μεσα που το παιζουν και γκομενες....και εχουν και αποψη...Αστες βρε φιλε.
Αυτες καλημερα τους λες, και νομιζουν οτι τους κωλοτριβεσαι.
Κακως χανεις το χρονο σου.
τράβα παίξε με την πούστικη κιθάρα σου εσύ και ας τη Στικούδη !!Εσύ την έχεις δει ποτέ ΑΒΑΦΗ;;;
Εχεις δικιο.δειξε μου τους φιλους σου
Φιλε οταν ο ελλεεινιδισμος για καποιες ειναι επιλογη, τοτε για μας το τσάκισμά τους αποτελει υποχρεωση.Ελα ρε με το καθε τσολι εδω μεσα....την ηδε γκομενα και της κωλοτριβονται ολοι....αν εχει μουνι..ασ ποσταρει φωτο της...να δειτε,αντε γιατι τα πηρα με την καθε μπαζολα εδω μεσα που το παιζουν και γκομενες....και εχουν και αποψη...
Φιλε οταν ο ελλεεινιδισμος για καποιες ειναι επιλογη, τοτε για μας το τσάκισμά τους αποτελει υποχρεωση.
Εχεις αγνωστες λεξεις?το τσακισμα τους λεει
τύπε ΚΚΕ είσαι;Φιλε οταν ο ελλεεινιδισμος για καποιες ειναι επιλογη, τοτε για μας το τσάκισμά τους αποτελει υποχρεωση.
Ναι δεν τα ειδες μονο εσυ ολοι τα ειδαν ,ηταν φανερα και εντελως φιλικα...τιποτα σε π.μ τιποτα σε fb..ναι την ειχα συμπαθησει σαν ατομο,γιατι παροτι μικρη στην αρχη τα ποστ της ηταν τελεια...αλλα τελικα την κανατε οπως τα μουτρα σας...εγω παλι θυμαμαι κατι φιλακια, κατι αα να η μονη κοπελα που αξιζει απο δω μεσα ααχ βιλμα μου, οχι βιλμα μου το ξερεις οτι δεν το λεω για σενα μπλα μπλα μπλα
τράβα παίξε με την πούστικη κιθάρα σου εσύ και ας τη Στικούδη !!
Εμ, δεν υπηρχε αλλη εκδοχη, αφου την ανελαβαν οι ινστρουχτορισσες του ελλεεινιδισμου....Ναι δεν τα ειδες μονο εσυ ολοι τα ειδαν ,ηταν φανερα και εντελως φιλικα...τιποτα σε π.μ τιποτα σε fb..ναι την ειχα συμπαθησει σαν ατομο,γιατι παροτι μικρη στην αρχη τα ποστ της ηταν τελεια...αλλα τελικα την κανατε οπως τα μουτρα σας...