Επισκέπτης
Αντιπαθέστατη και εντελώς κρύα.......για τομάτες είναι
ΧΑΧΑΧΧΑ προφανως και εχεις δικιο!!!!!
Θα μαζευα και εγω λεφτα για να την παρω ακομη και αν ζητουσε 500 για μια ωρα.
Βασικα ... μεχρι 300 για αυτην θα τα εδινα..... απο εκει και πανω θα προβληματιζομουν μεν
αλλα ισως και να λυγιζα... ειναι πολυ μουνι παιδια τι να λεμε τωρα
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!
Αντιπαθέστατη και εντελώς κρύα.......για τομάτες είναι
Giati την εχεις παρει μορτη και ξερεις οτι ειναι ηφαιστιο?καλα κρασια.... Αμα θεωρεις αυτη την γκομενα κρυα
τοτε τι να σου πω... γυρνα το στους αντρες.
Ο βορειος πολος !!!ο καθενας λεει την γνωμη του... Τωρα ομως αμα η Στικουδη ειναι κρυα, η Τζουλια τι ειναι???
Giati την εχεις παρει μορτη και ξερεις οτι ειναι ηφαιστιο?
Οπως γραφει και το αρθρο, τα ποδια της τα εχει, για να παταει στερεα στο εδαφος και να κανει, μικρα βηματα στην καριερα της !!!
Οταν τα ανοιξει, θα απογειωθη ???
Για την καριερα της ρωταω !!!
Giati την εχεις παρει μορτη και ξερεις οτι ειναι ηφαιστιο?
φιλε το σωστο αρσενικο οταν βλεπει τετοια γυναικα δεν χρειαζεται
να περιμενει να ειναι ηφαιστειο για να κανει την δουλεια του
την κανει ο ιδιος ηφαιστειο !!! ΓΙα να την ευχαριστησει που ειναι....
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... δεν εχω λογια... δεν περιγραφω αλλο.
Προσπαθώ δουλεύω μέχρι εκεί που με πάει η δύναμη της ψωλής του.......Επεισης λεει "Προσπαθώ, δουλεύω μέχρι εκεί που με πάνε η δύναμη και η ψυχή μου".
Μηπως ηθελε να πει: "Προσπαθώ, δουλεύω μέχρι εκεί που με πάει η δυναμή μου και η ψωλή του".
τύπε άμα πας με linux δε θα μαζέψεις δεκάρα να τητο κορυφαιο θα ηταν να κανει και εναν πιγκουινο του λινουξ τατουαζ στο μουτι η στο κολομερι της
μιλαμε για το ΣΚΙΣΙΜΟ... ΦΟνικο-ΣΚΙΣΙΜΟ
Αυτό καινούργιο φετιχ είναι;το κορυφαιο θα ηταν να κανει και εναν πιγκουινο του λινουξ τατουαζ στο μουτι η στο κολομερι της
μιλαμε για το ΣΚΙΣΙΜΟ... ΦΟνικο-ΣΚΙΣΙΜΟ
μην συγχηζεσαι...... ;) ;)Άμα σας αρέσει το ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ η Στικούδη...τότε με γεια σας,με χαρά σας
Πρέπει να είναι εντελώς βλήμα κάποιος ή κάποια να αναφέρει το τι θέλει η μάνα του,ενώ βγαίνει στην TV....γίνεται αυτόματα νούμερο.....και εκτός των άλλων η Στικούδη έχει ΑΠΑΙΣΙΑ φάτσα:
Καμαρώστε την......
Α ρε Βολτ....είπες να πεις μια καλή κουβέντα,για μια Ελληνίδα...ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ;;;;;
μην συγχηζεσαι...... ;) ;)