Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΟΚ ρε μαν....αλλά δε γίνετε,να εξυψώνουμε το κάθε μπάζο.....όπου άμα ήταν άβαφη θα την έβλεπες και θα γύρναγες δρόμο

ουυ καλα τα εχουμε πει απειρες φορες....

ειμαστε σαν λαος μπαζοφιλοι....    ;) ;) ;) ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε δεν υπαρχει ελληνιδα και ωραια...σπααααααααααααααααααααααανια να δεις καμια...

Επισκέπτης
γτ ετσι εδω περα?  :think: :think:

τι φταιει , η διατροφη? η νοοτροποπια? τι?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Η νοοτροπία φταίει, λόγω των μαλακισμένων μανάδων που επιρρεάζουν τις κόρες τους....... :jerking:

Η διατροφή όχι τόσο......κατά βάση έχουμε τη μεσογειακή διατροφή....τώρα αν πλακώνονται στις πίτσες και τα burger....μαλακία τους..... :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η νοοτροπία φταίει, λόγω των μαλακισμένων μανάδων που επιρρεάζουν τις κόρες τους....... :jerking:

Η διατροφή όχι τόσο......κατά βάση έχουμε τη μεσογειακή διατροφή....τώρα αν πλακώνονται στις πίτσες και τα burger....μαλακία τους..... :headbang:
:thumbsup:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Ειπα...μετρημενες στα δαχτυλα...

Εμεις αυτες θελουμε τυπε που επειδη δεν ειναι και σταρ συστεμ ξεκωλακια δεν ειναι περικυκλωμενες απο χιλιαδες αγαπουληδες γαμπρους και ειναι πιο ελευθερο το πεδιο.... :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω στην σχολη μου δεν εχει μια ωραια, σε ολο το τει εχει καποιες αλλα ειναι βίζιτες και τα παιρνουν χοντρα....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Ρε δεν λεμε για νοοτροποια και διαγωγη...λεμε για ομορφια,,,,,,,,,,,,,,,,

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμεις αυτες θελουμε τυπε που επειδη δεν ειναι και σταρ συστεμ ξεκωλακια δεν ειναι περικυκλωμενες απο χιλιαδες αγαπουληδες γαμπρους και ειναι πιο ελευθερο το πεδιο.... :grin:

εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης...

οι αγαπουληδες και οι γαμπροι ξεφυτρονουν ανεξελεκτα σημερα.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω στην σχολη μου δεν εχει μια ωραια, σε ολο το τει εχει καποιες αλλα ειναι βίζιτες και τα παιρνουν χοντρα....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τι σχολή πας;;;; Αν πας τίποτα σχολή πληροφορικής....μην περιμένεις να δεις καμιά ωραία.... :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom