Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
δεν εχετε σκεφτει οτι μπορει ο ξαδερφος του boldemort να εχει παραμυθιασει & τον ιδιο?????
Το πιθανότερο! Και ο χάνος τον πίστεψε
δεν εχετε σκεφτει οτι μπορει ο ξαδερφος του boldemort να εχει παραμυθιασει & τον ιδιο?????
το θεμα ειναι ένα: ο κοκακιας ο μιχας, εφαγε το κορμι με την μαλακια που είπε.....
Ησυχαστε ρε μαγκες,κι εγω την εφαγα,απλα δεν θυμαμαι σε ποιο Τ.Ε.Ι ημασταν...
και η αμαρυλις ωραιο μουνακι αν και προτιμω η τη μαριαννα με τις βυζαρες της η την αθηναις στα τεσσερα και στον κωλοΤο θέμα είναι ότι έφυγε το κορμί πατριώτες...
Η μόνη παρηγοριά ότι μένει η Φουρέϊρα...
Το πιθανότερο! Και ο χάνος τον πίστεψε
ναι το ειπαμε προσπαθεις να γινεις καποιος λεγοντας παπαριες.το εχουν καταλαβει και οι πετρες αυτοΕσυ εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να σας δουλευω απο το μεσημερι ολους?
Ω τι συμπτωση! Και οι ΧΑΝΟΙ με πιστεψατε χαχαχαχαχαχχαχαα κοροιδα.
Έτσι παρηγοριόμαστε και εμείς για τις δικές μας αδυναμίες, λέγοντας πχ. ότι η Στικούδη πηδιέται και η Τζούλια είναι πουτάνα.
Το θέμα είναι ότι έφυγε το κορμί πατριώτες...
Η μόνη παρηγοριά ότι μένει η Φουρέϊρα...
και η αμαρυλις ωραιο μουνακι αν και προτιμω η τη μαριαννα με τις βυζαρες της η την αθηναις στα τεσσερα και στον κωλο
η καριολα εχει ενα ειρωνικο υφακι.πολυ τη γουσταρω ειναι και πολυ ομορφη και να εχεις τη λυδια χαιδευεται διπλαΑμαρυλλίς ωραία γκόμενα αλλά στεγνή... Μαριάννα προσυπογράφω!!! Όσο για την Αθηναΐδα είναι για ΠΟΛΥ χύσιμο στη μάπα! Και το ότι είναι ψιλοκαριόλα με εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.
η καριολα εχει ενα ειρωνικο υφακι.πολυ τη γουσταρω ειναι και πολυ ομορφη και να εχεις τη λυδια χαιδευεται διπλα
Ενώ η Φλώρα δεν έπαιζε στα κανάλια μέρα νύχτα ένα μήνα τώρα...Ποια Φουρέιρα ρε θύματα της εικόνας του star system... Μία είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ που έχει μείνει εκεί & λέγεται ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!!!
Tουναντίον! Έκραζα αυτούς που έλεγαν ότι έχει χοντρομπουντιαση όπως λές γιατί αντιθέτως εγώ τα λάτρευα τα μπουτάκια της!!!Είσαι απ' αυτούς που διέδιδαν ότι παλιότερα έπασχε από χοντρομπουτίαση;
Ενώ η Φλώρα δεν έπαιζε στα κανάλια μέρα νύχτα ένα μήνα τώρα...
Πάντως περι ορέξεως...
Tουναντίον! Έκραζα αυτούς που έλεγαν ότι έχει χοντρομπουντιαση όπως λές γιατί αντιθέτως εγώ τα λάτρευα τα μπουτάκια της!!!
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι "λίγνεψαν"...
Ποια ειναι η Μαριαννα?και η αμαρυλις ωραιο μουνακι αν και προτιμω η τη μαριαννα με τις βυζαρες της η την αθηναις στα τεσσερα και στον κωλο
Ποια ειναι η Μαριαννα?
καλά αυτό το παιδί δεν υπάρχει τι κορμάρα είναι αυτή? για πολλές ..κίες!η μαλακια που ειπε ο μιχας & χασαμε το κορμι