Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
το θεμα ειναι ένα: ο κοκακιας ο μιχας, εφαγε το κορμι με την μαλακια που είπε.....

Ακριβώς... Προτείνω να εκτεθεί ο Μίχας σε δημόσιο λιθοβολισμό από τα ενεργά μέλη του site :2funny: :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Το θέμα είναι ότι έφυγε το κορμί πατριώτες...
Η μόνη παρηγοριά ότι μένει η Φουρέϊρα... :pipa1:
και η αμαρυλις ωραιο μουνακι αν και προτιμω η τη μαριαννα με τις βυζαρες της η την αθηναις στα τεσσερα και στον κωλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το πιθανότερο! Και ο χάνος τον πίστεψε :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να σας δουλευω απο το μεσημερι ολους?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ω τι συμπτωση! Και οι ΧΑΝΟΙ με πιστεψατε χαχαχαχαχαχχαχαα κοροιδα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Εσυ εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να σας δουλευω απο το μεσημερι ολους?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ω τι συμπτωση! Και οι ΧΑΝΟΙ με πιστεψατε χαχαχαχαχαχχαχαα κοροιδα.
ναι το ειπαμε προσπαθεις να γινεις καποιος λεγοντας παπαριες.το εχουν καταλαβει και οι πετρες αυτο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Έτσι παρηγοριόμαστε και εμείς για τις δικές μας αδυναμίες, λέγοντας πχ. ότι η Στικούδη πηδιέται και η Τζούλια είναι πουτάνα.

Γιατί αμφιβάλλεις; :2funny: :2funny: :2funny: Ρε δίκιο έχεις αλλά μην έχεις αυταπάτες, ΟΝΤΩΣ η πλειοψηφία αυτών που είναι στην τηλεόραση είναι κάριες & βιζιτούδες, δεν περπατάς αλλιώς στην τηλεόραση... Και όποια δε δέχεται τελικά να παίξει αυτόν το ρόλο την πετάει εκτός το ίδιο το star system. Μου τα έχει πει & ο ξάδερφός μου αυτά που είναι decorater σε τηλεοπτικά σκηνικά χρόνια τώρα & τις έχει ζήσει όλες αυτές...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Το θέμα είναι ότι έφυγε το κορμί πατριώτες...
Η μόνη παρηγοριά ότι μένει η Φουρέϊρα... :pipa1:

Ποια Φουρέιρα ρε θύματα της εικόνας του star system... Μία είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ που έχει μείνει εκεί & λέγεται ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
και η αμαρυλις ωραιο μουνακι αν και προτιμω η τη μαριαννα με τις βυζαρες της η την αθηναις στα τεσσερα και στον κωλο

Αμαρυλλίς ωραία γκόμενα αλλά στεγνή... Μαριάννα προσυπογράφω!!! Όσο για την Αθηναΐδα είναι για ΠΟΛΥ χύσιμο στη μάπα! Και το ότι είναι ψιλοκαριόλα με εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Αμαρυλλίς ωραία γκόμενα αλλά στεγνή... Μαριάννα προσυπογράφω!!! Όσο για την Αθηναΐδα είναι για ΠΟΛΥ χύσιμο στη μάπα! Και το ότι είναι ψιλοκαριόλα με εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.
η καριολα εχει ενα ειρωνικο υφακι.πολυ τη γουσταρω ειναι και πολυ ομορφη και να εχεις τη λυδια χαιδευεται διπλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
η καριολα εχει ενα ειρωνικο υφακι.πολυ τη γουσταρω ειναι και πολυ ομορφη και να εχεις τη λυδια χαιδευεται διπλα

Η Λυδία είναι λεσβία απ' ό,τι ξέρω. Οπότε όντως ταιριάζει το σκηνικό να χαϊδεύεται δίπλα :rockon: :rockon: :rockon:

Jupiter1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
25
Like
8
Πόντοι
11
Ποια Φουρέιρα ρε θύματα της εικόνας του star system... Μία είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ που έχει μείνει εκεί & λέγεται ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!!!
Ενώ η Φλώρα δεν έπαιζε στα κανάλια μέρα νύχτα ένα μήνα τώρα...
Πάντως περι ορέξεως...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Είσαι απ' αυτούς που διέδιδαν ότι παλιότερα έπασχε από χοντρομπουτίαση; :2funny: :2funny: :2funny:
Tουναντίον! Έκραζα αυτούς που έλεγαν ότι έχει χοντρομπουντιαση όπως λές γιατί αντιθέτως εγώ τα λάτρευα τα μπουτάκια της!!!
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι "λίγνεψαν"...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ενώ η Φλώρα δεν έπαιζε στα κανάλια μέρα νύχτα ένα μήνα τώρα...
Πάντως περι ορέξεως...

Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με την προβολή της Φουρέιρα απ' τα Μ.Μ.Ε. αλλά με το πρότυπο γυναίκας στυλ Φουρέιρα που προβάλλεται απ' τα Μ.Μ.Ε. Πάντως σοβαρά τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν μέλη του bourdela.com που ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ότι η Φλώρα είναι ένα έκφυλο πλάσμα απ' την κορφή ως τα νύχια που πετάει φωτιές... Και μόνο το παρουσιαστικό της είναι ΑΚΡΩΣ σεξουαλικό!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Tουναντίον! Έκραζα αυτούς που έλεγαν ότι έχει χοντρομπουντιαση όπως λές γιατί αντιθέτως εγώ τα λάτρευα τα μπουτάκια της!!!
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι "λίγνεψαν"...

Μπα εγώ τα βρίσκω Ο.Κ. μόνο αδύνατη γάμπα νομίζω ότι έχει.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
η μαλακια που ειπε ο μιχας & χασαμε το κορμι

Stories