Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μωρέ αυτός που την αποκαλεί μπάζο είμαι βέβαιος πως τον έχει λιώσει αμέτρητες φορές με την πάρτη της... Άσε, τους ξέρουμε αυτούς τους τύπους...
..που τον παιζουνε με καποια μοντελα και μετα βγαινουν και τις λενε μπαζα...ειναι γνωστοι τυποι αν μη τι αλλο :jerking: :headbang:  :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μωρέ αυτός που την αποκαλεί μπάζο είμαι βέβαιος πως τον έχει λιώσει αμέτρητες φορές με την πάρτη της... Άσε, τους ξέρουμε αυτούς τους τύπους...

Κοιτα μεταξυ μας , στα φερσιματα και τις συμπεριφορες.... ολα αυτες μπαζα ειναι
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων (που τις λεμε απλα για να μην μας πουνε απολυτους - δογματικους και φασιστες)  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατα τα αλλα κρεατα ειναι....

ΠουτσοΘηκες ολες τους.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Κοιτα μεταξυ μας , στα φερσιματα και τις συμπεριφορες.... ολα αυτες μπαζα ειναι
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων (που τις λεμε απλα για να μην μας πουνε απολυτους - δογματικους και φασιστες)  :grin:

Χαίρω πολύ... Ψωνάρες, τρωκτικά πορτοφολιών & βιζιτούδες οι περισσότερες... Εμείς όμως μόνο σαν μουνιά τις κρίνουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαίρω πολύ... Ψωνάρες, τρωκτικά πορτοφολιών & βιζιτούδες οι περισσότερες... Εμείς όμως μόνο σαν μουνιά τις κρίνουμε.

Συμφωνω.  
Οποιαδηποτε γκομενα εχει καλη εμφανιση θα το εκμεταλευτει.
Ποσο μαλλον αυτες...  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όχι ακόμα :) Μου έχουν ρίξει την αυτοπεποίθηση όλοι αυτοί που λένε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάτσει :)
ε καλα κανεις τοτε :jerking:γτ χωρις αυτοπεποιθηση δε θα σου κατσει :jerking: :headbang: :helpplea:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Αδυνάτισαν τα μπουτάκια της!!!   :headbang:
παιδια λετε μαλακιες η κατερινα ειναι μια ομορφη κοπελα με που γυμνασμενο κορμι.αυτο το ξερουν βεβαια μονο οσοι την εχουν δει απο κοντα.επισης ειναι γαμω τ παιδια στην παρεα.τωρα αυτες η μαλακιες λεγονται απο τυπους που την εχουν δει μονο σε φωτογραφια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια λετε μαλακιες η κατερινα ειναι μια ομορφη κοπελα με που γυμνασμενο κορμι.αυτο το ξερουν βεβαια μονο οσοι την εχουν δει απο κοντα.επισης ειναι γαμω τ παιδια στην παρεα.τωρα αυτες η μαλακιες λεγονται απο τυπους που την εχουν δει μονο σε φωτογραφια

την πηδαγε ο ξαδερφος μου οταν ηταν φοιτητρια στο τει κρητης
σωστα τα λες  :rockon: :rockon: :rockon:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! Μόλις έφυγε ο μούναρος απ' το "Just the two of us" του Καπουτζίδη κι εμείς έχουμε ένα λόγο λιγότερο να βλέπουμε αυτήν την εκπομπή... Κατά τη γνώμη μου την κρέμασε ο μαλάκας ο Μίχας που την αποκάλεσε "κάβλα" στον αέρα...

Ο μλκς ο μιχας που ηταν ΚΟΚΑΛΟ εχτες ειπε οτι το κατερινακι, ειναι καυλα, λες & δεν το ξερουμε...

αντε πιες τις γραμμες σου ρε μιχα, & ασε μας ησυχους....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα επειδη ετυχε να τη γνωρισω το καλοκαιρι σε κατι αρπαχτες που εκανε εδω σαν ντι τζει και ψιλοκαναμε παρεα αυτο που λεω ειναι γεγονος.και για μην παρεξηγηθω δεν την πηδηξα αν και το ηθελα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα επειδη ετυχε να τη γνωρισω το καλοκαιρι σε κατι αρπαχτες που εκανε εδω σαν ντι τζει και ψιλοκαναμε παρεα αυτο που λεω ειναι γεγονος.και για μην παρεξηγηθω δεν την πηδηξα αν και το ηθελα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε πως και δεν εβγαλες καμια φωτογραφια μαζι της?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε πως και δεν εβγαλες καμια φωτογραφια μαζι της?
ειρωνικο σχολιο βλεπω.καπου μιλουσαμε χθες με καποια γκομενα και ησουν κι εσυ.μου το ειπε οτι εισαι μαλακας αλλα δε εδωσα σημασια.ξερεις καμια φορα μερικα πραγματα ειναι αληθεια και ας μη σου αρεσει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Μάγκες για να καταλάβετε τί ράδιο αρβύλα πέφτει σ' αυτά τα threads ο άλλος πριν έλεγε ότι την πήδαγε ένας φίλος του όταν σπούδαζε στα ΤΕΙ Λάρισας & αυτός εδώ λέει ότι την πήδαγε ο ξάδερφός του όταν σπούδαζε στα ΤΕΙ Κρήτης... Τί να πεις από 'κεί & πέρα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ο μλκς ο μιχας που ηταν ΚΟΚΑΛΟ εχτες ειπε οτι το κατερινακι, ειναι καυλα, λες & δεν το ξερουμε...

αντε πιες τις γραμμες σου ρε μιχα, & ασε μας ησυχους....

Παιδιά όντως ήταν κόκκαλο χθες ο Μίχας, φαινόταν!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Sorry φίλε αλλά δε νομίζω να σου καθόταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom