Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ναι στενη ηταν.το μουνακι λεει ολα τα λευτα. βασικα δεν ειχαν σχεση μονο τη πηδουσε.και απο κωλο την πηρε και πιπες τα παντα ολα..στο κρεβατι μου ειχε πει καθηγητρια ηταν και βογκουσε σαν τρελλη.αα και εριχνε εναν χωρο πανω στο καβλι λεει κολλαση. παντως σαν κοπελα ειναι μουναρα.την ειχα δει μια φορα..αστα να τα παν

Καλά μαλακίες... Ποιος ξέρει αν ισχύουν αυτά; Πάντως & να ήταν στενή τώρα πια δε νομίζω να είναι ακόμα :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Όχι,καθόλου.Γελάω με τους ηλίθιους που τον αποκαλούν "εμετικό" επειδή την είπε καύλα.

Ότι & να 'ναι φίλε την κουβέντα αυτή δεν τη λες on air σε εκπομπή που βλέπουν τόσοι τηλεθεατές... Είναι μεγάλη μαλακία & προς την παρταινέρ του & γενικότερα. Και στο λέει αυτό κάποιος που είναι μέγας πολέμιος της υποκριτικής ηθικής & του καθωσπρεπισμού. Άσε που νομίζω ότι μ' αυτήν την ατάκα την "κρέμασε" κανονικά γι' αυτό & αποχώρισαν σαν ζευγάρι απ' το παιχνίδι & τα ματάκια μας δε θα έχουν πλέον τη χαρά να συνεχίσουν να τη βλέπουν στις σέξυ εμφανίσεις της.

kafenes357

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι,που είσαι ρε Χίο???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αυτά πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι,που είσαι ρε Χίο???

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Για τέτοια πληρώνω όσα ευρώ να 'ναι για την Ε.Ρ.Τ. μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., χαλάλι της :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ελεος μ αυτο το μπαζο πια :headbang:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
τυπε τι να κλασουν ολες αυτες μπροστα στην χουφτα του.

Μωρέ αυτός που την αποκαλεί μπάζο είμαι βέβαιος πως τον έχει λιώσει αμέτρητες φορές με την πάρτη της... Άσε, τους ξέρουμε αυτούς τους τύπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom