Και λίγα λες... Κολυμβήτρια του Π.Α.Ο.Κ. ε; Μην ξεχνιόμαστε
ε τοτενες....
και γαμω τον ΖΜΠΑΟΚ λεμε!!!!!!
Και λίγα λες... Κολυμβήτρια του Π.Α.Ο.Κ. ε; Μην ξεχνιόμαστε
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! Μόλις έφυγε ο μούναρος απ' το "Just the two of us" του Καπουτζίδη κι εμείς έχουμε ένα λόγο λιγότερο να βλέπουμε αυτήν την εκπομπή... Κατά τη γνώμη μου την κρέμασε ο μαλάκας ο Μίχας που την αποκάλεσε "κάβλα" στον αέρα...
Ωραία η Κατερίνα ...πρώην κολυμβήτρια στον ΠΑΟΚ...μονογαμικιά και με σταθερές σχέσεις όσο ήταν κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη και ψωνάρα...μετά κατέβηκε στην Αθήνα και μου έγινε ξέκολο...
Τελικά ρε Κατερινάκι τι ομάδα είσαι τελικά ΠΑΟΚ ή Γαύρος αποφάσισε...?
οταν σπουδαζε λαρισα σε ενα τει την πηδουσε ενας γνωστος μου
Γενικά ή μιση Ελλάδα έχει πηδήξει την άλλη μισή.
Και φυσικα εμείς... έχουμε πηδήξει τις περισσότερες...
http://[URL unfurl="true"]www.modeling.gr/Photos/2803.jpg[/img[/URL]]
:cum:
[/quote]
Αυτό το φάντασμα η Στικούδη ήταν? :banghead:
ναι στενη ηταν.το μουνακι λεει ολα τα λευτα. βασικα δεν ειχαν σχεση μονο τη πηδουσε.και απο κωλο την πηρε και πιπες τα παντα ολα..στο κρεβατι μου ειχε πει καθηγητρια ηταν και βογκουσε σαν τρελλη.αα και εριχνε εναν χωρο πανω στο καβλι λεει κολλαση. παντως σαν κοπελα ειναι μουναρα.την ειχα δει μια φορα..αστα να τα παν
ναι στενη ηταν.το μουνακι λεει ολα τα λευτα. βασικα δεν ειχαν σχεση μονο τη πηδουσε.και απο κωλο την πηρε και πιπες τα παντα ολα..στο κρεβατι μου ειχε πει καθηγητρια ηταν και βογκουσε σαν τρελλη.αα και εριχνε εναν χωρο πανω στο καβλι λεει κολλαση. παντως σαν κοπελα ειναι μουναρα.την ειχα δει μια φορα..αστα να τα παν
Με την φράση "ειναι πολύ ΚΑΥΛΑ" στόλισε την παρτενερτ του ο Νίκος Μίχας, Κατερίνα Στικούδη.Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε