Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
οχι φιλε δεν ειναι φιδια... απο φιλο μου που ειχε σχεση μαζι της 10 χρονια πριν και δεν εχω λογο να μην τον πιστευω αφου την ειχε φερει μαζι αρκετες φορες... και εμενα μου εκανε εντυπωση ,,, δεν εχω λογο να πω ψεματα,, ουτε ο φιλος μου..
ηταν μικρουλα τοτε 20 ετών ..τωρα θα ειναι μια χαρα.. :knockinb: :2funny: :2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
  Δεν  ξερω τι  λετε ,  για  μενα  ειναι Μουναρος η Στικουδη  :rockon: :rockon: :rockon: !!!!
  Απιστευτη  φατσα και  σωμα  η  τυπισσα , ειδικα στο  βιντεο που φενονται και τα  tan lines  της ειναι για πολυ  χυσιμο  η τυπισσα ,  υποψιαζομαι οτι πρεπει να  εχει  πολυ  ομορφο σχημα  και αποχρωση  μουνιου  η  Στικουδη .....  :hi: :hi: :hi: :hi:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
σορρυ που θα σας χαλασω την φαντασιωση Στικουδη... ομως απο εγκυρη πηγη γνωριζω οτι οσο σεξι και καβλα ειναι στις φωτο τοσο ξενερα ειναι στο κρεβατι... μαζι με τα ψυχολογικα της... κατα τα αλλα ειναι απο τα ποιο ομορφα και καλιγραμμα σωματα που παιζουν σε Ελληνιδα

Χρόνια τώρα είναι γνωστό ότι οι πολύ ωραίες είναι ξενέρωτες στο γαμήσι!!εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων! γιατι?? μα γιατι νομίζουν ότι και μόνο με τη  ομορφία τους καβλώνουν τον άλλο και είναι αγγούρια στο κρεβάτι η μέτρια όμως θα κάνει τα πάντα ώστε να περάσει καλά ο παρτενέρ μιας και δε διαθέτει προσόντα!!εγω μάγκες αυτό έχω δει τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα με μέτριες!!και τσαχπινιά είχανε και ναζι

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
  Δεν  ξερω τι  λετε ,  για  μενα  ειναι Μουναρος η Στικουδη  :rockon: :rockon: :rockon: !!!!
   Απιστευτη  φατσα και  σωμα  η  τυπισσα , ειδικα στο  βιντεο που φενονται και τα  tan lines  της ειναι για πολυ  χυσιμο  η τυπισσα ,  υποψιαζομαι οτι πρεπει να  εχει  πολυ  ομορφο σχημα  και αποχρωση   μουνιου  η  Στικουδη .....  :hi: :hi: :hi: :hi:

:wanker: :wanker:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Τύπε δεν υπάρχει ξενέρα στο κρεβάτι , αν ξέρεις να γαμάς.
Εκτός κι αν χέζεται ή κατουριέται η γκόμενα ή βρωμάει.

Καλά ρε τύπε δλδ αμα η άλλη είναι κομοδίνο οκ θα γαμήσεις 1-2-3- μετα θα βαρεθείς όμως γιατι οκ ωραία και θεά η άλλη αλλα άμα δε σου κάνει και κανένα τσαλιμάκη είναι σα να σε απαξιώνει κιόλας δε λέει!!! αλλιώς υπάρχουν και φουσκωτές κούκλες που και το όνομα έχουν και τη χάρη της ''κούκλας''  :2funny: :2funny: :2funny:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
οχι φιλε δεν ειναι φιδια... απο φιλο μου που ειχε σχεση μαζι της 10 χρονια πριν και δεν εχω λογο να μην τον πιστευω αφου την ειχε φερει μαζι αρκετες φορες... και εμενα μου εκανε εντυπωση ,,, δεν εχω λογο να πω ψεματα,, ουτε ο φιλος μου..
έχεις φίλο τον Rico ???    :2funny:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Χρόνια τώρα είναι γνωστό ότι οι πολύ ωραίες είναι ξενέρωτες στο γαμήσι!!εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων! γιατι?? μα γιατι νομίζουν ότι και μόνο με τη  ομορφία τους καβλώνουν τον άλλο και είναι αγγούρια στο κρεβάτι η μέτρια όμως θα κάνει τα πάντα ώστε να περάσει καλά ο παρτενέρ μιας και δε διαθέτει προσόντα!!εγω μάγκες αυτό έχω δει τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα με μέτριες!!και τσαχπινιά είχανε και ναζι

Σωστός ο παίχτης

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
έχεις φίλο τον Rico ???    :2funny:

ποιος ειναι ο Ρικο φιλε ? σου ειπα οτι ηταν πριν 10 χρονια αυτο... δεν ηταν καν τραουδιστρια... ενα απλο μοντελο ηταν...

δεν ειπα οτι η κοπελα δεν εχει φοβερο σωμα και δεν ειναι ομορφη... οτι ειναι κομοδινο ειπα και εχει ψυχολογικα... οποιος θελει το πιστευει οποιος δεν θελει δεν το πιστευει... λες και κανει διαφορα για κανεναν μας

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
ποιος ειναι ο Ρικο φιλε ? σου ειπα οτι ηταν πριν 10 χρονια αυτο... δεν ηταν καν τραουδιστρια... ενα απλο μοντελο ηταν...

δεν ειπα οτι η κοπελα δεν εχει φοβερο σωμα και δεν ειναι ομορφη... οτι ειναι κομοδινο ειπα και εχει ψυχολογικα... οποιος θελει το πιστευει οποιος δεν θελει δεν το πιστευει... λες και κανει διαφορα για κανεναν μας
...κατ αρχήν γράφεις δημόσια μαλακίες για ένα πρόσωπο που ούτε καν ξέρεις !!!
δεύτερων.. τα έχει 8 χρόνια (αν δε κάνω λάθος) με τον Dj Rico από τους νεύμα..και είναι γύρω στα 30..οπότε αν την είχε ο φίλος σου γκόμενα 10 χρόνια..θα πρέπει να την είχε γκόμενα απο 10 χρονών...!!!!

συμπέρασμα ? λες μαλακίες χωρίς να έχεις ιδέα !!! και εντάξει να είσαι ένας απλός βλάκας σαν όλους του άλλους που λένε μπάζο κλπ..το καταλαβαίνω..τους έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι..αλλά να λες για ψυχολογικά και τέτοια δημόσια για έναν άνθρωπο που δε ξέρεις..και που βάζω στοίχημα ούτε έχεις δει..ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ !!!!!  :headbang:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tυπε μου υπαρχουν μουναρες που γαμιουνται
σαν να μην υπαρχει αυριο
Για μετριες και μπαζα ευτυχως δεν γνωριζω περαν
καποιων διεκπεραιωτικων γαμησιων σε στιγμες αδυναμιας

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.803
Πόντοι
9.931
Ρε μαγκες μην συσχετίζεται την εξωτερική εμφάνιση με το καλο η κακο γαμήσι.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κάθε που εμφανίζεται κάποιος που λέει ξέρω την ταδε και ο γκόμενος της μου είχε πει τα τάδε πράματα βγαίνουν 10 άτομα από κάτω και λένε για φίδια.
Δεν λέω σίγουρα υπάρχουν πολλοι εδώ μέσα που πουλάνε τρέλα και λένε μαλακίες, αλλά έχει πολλά μέλη το φορουμ και είμαστε μια μικρή κοινωνία-χώρα.
Οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση να στέκουν αυτά που λέει κάποιος. Δεν θα πάρω σοβαρά ότι μαλακία λέει ο καθένας βέβαια, αλλά δεν θα προσπαθήσω και να τον γειώσω.
Και τα λέω όλα αυτά, γιατί π.χ την Δρακάκη την έχω γνωρίσει και έχω κάνει και παρέα μαζί της, ένας φίλος μου μπάτσος πήδαγε μια φίλη της οπότε συχνά πυκνά πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί. Τότε θυμάμαι τα είχε (έτσι έλεγε, παίζει να ήταν και μούφα αυτό σαν δικαιολογία για βύζιτες) με έναν χρηματιστή στο Λονδίνο (εννοείται ότι παίζει να πηγαινοερχόταν για εξτραδάκια όπως είπα και πριν και να το λεγε για δικαιολογία).
Επίσης άλλης μιας μοντέλας που έχει thread στο Ελληνίδες διάσημες, γνωρίζω τον αδερφό της χρόνια τώρα (απλά δεν θέλω να πω ποια είναι και ποιός είναι αυτός γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να έχει acc εδώ μέσα.
Οπότε από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι όσο άνετα όλα αυτά που λέω εγώ παραπάνω είναι αλήθεια για'μενα (επειδή είναι) άλλο τόσο μπορεί να είναι φίδια για κάποιον άλλο, οπότε μην γίνεστε εριστικοί. Λέει κάτι κάποιος; Δεν τον πιστεύετε; Οκ όλα κομπλέ, δεν υπάρχει λόγος να κράζετε.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
δεύτερων.. τα έχει 8 χρόνια (αν δε κάνω λάθος) με τον Dj Rico από τους νεύμα..και είναι γύρω στα 30..οπότε αν την είχε ο φίλος σου γκόμενα 10 χρόνια..θα πρέπει να την είχε γκόμενα απο 10 χρονών...!!!!

συμπέρασμα ? λες μαλακίες χωρίς να έχεις ιδέα !!! και εντάξει να είσαι ένας απλός βλάκας σαν όλους του άλλους που λένε μπάζο κλπ..το καταλαβαίνω..τους έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι..αλλά να λες για ψυχολογικά και τέτοια δημόσια για έναν άνθρωπο που δε ξέρεις..και που βάζω στοίχημα ούτε έχεις δει..ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ !!!!!  :headbang:

Το κατερινάκη δεν είναι παιδούλα τα 30 καβάτζωσε το 86 είναι γεννηθείς αρα μια χαρα στέκει η 8ετία

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Tυπε μου υπαρχουν μουναρες που γαμιουνται
σαν να μην υπαρχει αυριο
Για μετριες και μπαζα ευτυχως δεν γνωριζω περαν
καποιων διεκπεραιωτικων γαμησιων σε στιγμες αδυναμιας

Μάλλον είσαι από τους τυχερούς που γνώρισες τις εξαιρέσεις τι να πώ,στο κανόνα πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις!!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

ρε φιλε μας δουλευεις σου λεω οτι ειχε σχεση με αυτη πριν 10 χρονια.... ξερεις να διαβαζεις.... στο βρακι της δεν ειμαι για να ξερω ποιον εχει γκομενο... ο φιλος μου ειχε σχεση μαζι της στανταρ... αυτα μου ειπε και δεν εχει λογο να μου πει μαλακιες... δεν ειπα οτι ειναι για το δαφνι η κοπελα εχει ανασφαλειες οπως ολοι μας .... και για το κομοδινο στο κρεβατι τοτε σιγουρα μπορει να ειναι καλυτερη σημερα... απο οσο ξερω ειναι πανω απο 30 δεν με νοιαζει ποσο πανω.... δεν με ενδιαφερει πραγματικα αν το πιστευεις η οχι

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
ρε φιλε μας δουλευεις σου λεω οτι ειχε σχεση με αυτη πριν 10 χρονια.... ξερεις να διαβαζεις.... στο βρακι της δεν ειμαι για να ξερω ποιον εχει γκομενο... ο φιλος μου ειχε σχεση μαζι της στανταρ... αυτα μου ειπε και δεν εχει λογο να μου πει μαλακιες... δεν ειπα οτι ειναι για το δαφνι η κοπελα εχει ανασφαλειες οπως ολοι μας .... και για το κομοδινο στο κρεβατι τοτε σιγουρα μπορει να ειναι καλυτερη σημερα... απο οσο ξερω ειναι πανω απο 30 δεν με νοιαζει ποσο πανω.... δεν με ενδιαφερει πραγματικα αν το πιστευεις η οχι
νομίζω είναι 30 ακριβώς.. ο φίλος σου στην Αθήνα την είχε ?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
νομίζω είναι 30 ακριβώς.. ο φίλος σου στην Αθήνα την είχε ?

ναι φιλε στην Αθηνα  απο οσο γνωριζω γιατι δεν κραταγα και το φαναρι στα παιδια... ηταν 19-20 και δουλευε σαν μοντελο σε καποιο προιναδικο... τωρα λεπτομεριες δεν ρωτησα... 2 φορες την ειχα δει μαζι με τον φιλο μου σε ξενυχταδικο που ειχαμε βγει με μεγαλη παρεα...
δεν ηταν γνωστη τοτε αν και ηταν πανεμορφη οπως και τωρα... δεν εχω λογο να πω μαλακιες για την κοπελα

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
ειχε και κατι κιλακια παραπανω τοτε, τωρα εγινε λαμπαδα!

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ελα τωρα λειπει ο κλασικος τυπος του μπου.κομ που θα μας πει οτι ενας γνωστος του την ειχε παρει βιζιτα αλλα τωρα δεν ξερει αν συνεχιζει τις βιζιτες για να παρει μετα απαντηση ερωτηση τυπου:''ξερουμε ποσα παιρνει την ωρα και τηλεφωνακι?''......πολυ δικτυωμενοι οι αναγνωστες του μπου.κομ η απλα....μεγαλοι φιδεμποροι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Ελα τωρα λειπει ο κλασικος τυπος του μπου.κομ που θα μας πει οτι ενας γνωστος του την ειχε παρει βιζιτα αλλα τωρα δεν ξερει αν συνεχιζει τις βιζιτες για να παρει μετα απαντηση ερωτηση τυπου:''ξερουμε ποσα παιρνει την ωρα και τηλεφωνακι?''......πολυ δικτυωμενοι οι αναγνωστες του μπου.κομ η απλα....μεγαλοι φιδεμποροι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε πριν πεις και εσυ καμια χοντραδα να διαβασεις αυτο που εγραψα... ειπα σχεση... οχι βυζιτα... δεν την γαμησα εγω... και δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο και το περιεργο....εκτος και αν ηταν παρθενα μεχρι που την γνωρισε ο Ρικος.... και το βασικοτερο δεν ηταν γνωστη τοτε... οποτε μπορουσε να ειναι με καποιον που δεν ειναι της σοου μπιζ.... τεσπα να σου πω στα παπαρια μου αν το πιστευεις η οχι.... ομως λογια που δεν ειπα στο στομα μου δεν θα βαζεις ουτε εσυ ουτε κανενας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom