Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bariemainagrafw

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
3
Πόντοι
0
μαγκες γκομενες σαν την στικουδη εκδιδονται σε αραβες κλπ? Γνωριζει κανεις κατι ή οσοι σε προηγουμενες σελιδες την λενε πουτανα το βγαζουν απο το κεφαλι τους?

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
μαγκες γκομενες σαν την στικουδη εκδιδονται σε αραβες κλπ? Γνωριζει κανεις κατι ή οσοι σε προηγουμενες σελιδες την λενε πουτανα το βγαζουν απο το κεφαλι τους?

Γιατι αραβας εισαι;;;;

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
...ναρα απο τις λιγες! η Ελληνιδα αν βγει ομορφη ειναι αλλο πραγμα.. :rockon:

bariemainagrafw

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
3
Πόντοι
0
Γιατι αραβας εισαι;;;;

Εχω περιεργεια να δω πως δουλευει το συστημα , οποτε μπαινω μπου θα υπαρξει στανταρ καποιος που θα γραψει οτι καποια ειναι πουτανα. Το θεμα ειναι κατα ποσω γνωριζει πραγματα ή το βγαζει απο το κεφαλι του επειδηδεν μπορει να την πηδηξει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2016/09/Katerina-Stikoudi-Med-Underwear-Photoshoot-Kanoni-1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2016/09/Katerina-Stikoudi-Med-Underwear-Photoshoot-Kanoni-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2016/09/Katerina-Stikoudi-Med-Underwear-Photoshoot-Kanoni-3.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
σορρυ που θα σας χαλασω την φαντασιωση Στικουδη... ομως απο εγκυρη πηγη γνωριζω οτι οσο σεξι και καβλα ειναι στις φωτο τοσο ξενερα ειναι στο κρεβατι... μαζι με τα ψυχολογικα της... κατα τα αλλα ειναι απο τα ποιο ομορφα και καλιγραμμα σωματα που παιζουν σε Ελληνιδα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
σορρυ που θα σας χαλασω την φαντασιωση Στικουδη... ομως απο εγκυρη πηγη γνωριζω οτι οσο σεξι και καβλα ειναι στις φωτο τοσο ξενερα ειναι στο κρεβατι... μαζι με τα ψυχολογικα της... κατα τα αλλα ειναι απο τα ποιο ομορφα και καλιγραμμα σωματα που παιζουν σε Ελληνιδα

fidi3.jpg

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Τα κανάλια της διαπλοκής εννοεις τυπε  :think:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
οχι φιλε δεν ειναι φιδια... απο φιλο μου που ειχε σχεση μαζι της 10 χρονια πριν και δεν εχω λογο να μην τον πιστευω αφου την ειχε φερει μαζι αρκετες φορες... και εμενα μου εκανε εντυπωση ,,, δεν εχω λογο να πω ψεματα,, ουτε ο φιλος μου..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Τύπε δεν υπάρχει ξενέρα στο κρεβάτι , αν ξέρεις να γαμάς.
Εκτός κι αν χέζεται ή κατουριέται η γκόμενα ή βρωμάει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.799
Πόντοι
9.931
Δηλαδη είναι η πρώτη φορά που ακούτε ότι μια όμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα κάνει χάλια η μέτριο κρεβάτι;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom