Νέα

Κατερίνα Μουτσάτσου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavrosss95
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η απόδειξη ...

image.ashx

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι εχεις δικιο το θυμαμαι ηταν και η μακρυπουλια μαζι (τοτε ηταν μαυρο μαλλα ) και τις γαμουσε ο μαστορακης .Αφου τον ειχαν κραξει παντου.Η μακρυπουλια αν δεν το ρουφαγε το ιδιο και η πουτσατσου δεν ειχε καριερα.
ολα θελουν σπρωξιμο  :fuck2:  και μετα εισαι αστερι .και να ηταν μονο αυτες....η λιστα παει  αερα

Δεν παιζουν τετοια πραγματα στη σοουμπιζ ρε...Ολες καλα παιδια και πανεξυπνες ειναι και πανε μπροστα με την αξια και το τσαγανο τους  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stavrosss95

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχεις δικιο το θυμαμαι ηταν και η μακρυπουλια μαζι (τοτε ηταν μαυρο μαλλα ) και τις γαμουσε ο μαστορακης .Αφου τον ειχαν κραξει παντου.Η μακρυπουλια αν δεν το ρουφαγε το ιδιο και η πουτσατσου δεν ειχε καριερα.
ολα θελουν σπρωξιμο  :fuck2:  και μετα εισαι αστερι .και να ηταν μονο αυτες....η λιστα παει  αερα
Η Μακρυπουλια λεσβια ειναι ταχει με την Ζουμπουλια.

Επισκέπτης
ναι εχεις δικιο το θυμαμαι ηταν και η μακρυπουλια μαζι (τοτε ηταν μαυρο μαλλα ) και τις γαμουσε ο μαστορακης

κορυφή ο τύπος.
είχε βγάλει ένα τσιμπούκι του ΣΤΑΡ ΕΛΑΣ και έγινε χαμός ....

μετά χάθηκε αυτή ......

θυμάστε ;;;;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κορυφή ο τύπος.
είχε βγάλει ένα τσιμπούκι του ΣΤΑΡ ΕΛΑΣ και έγινε χαμός ....

μετά χάθηκε αυτή ......

θυμάστε ;;;;
ναι τσιντικιδου .Τους ειχαν ακουσει που του τα εχωνε αυτη και του φωναζε εισαι μαλακας δεν μπορεις να με γαμισεις εισαι αχρηστος  κτλ κτλ κτλ ...Τα ελεγε ο αλλος μαλακας που περασε απο την ελλαδα Το παιδι τις νυχτας των θμαστε με την ελεανα μαζι .
Αυτος που λετε(Ο ΜΥΛΩΝΑΣ) τα ελεγε στον αερα τι ελεγε η τσιντικιδου στο μαστορακη  πολλη γελιο .Βεβαια και ο ενας και ο αλλος χαμενα  κορμια .

ολη η ξεφτιλα και τα κονομαγε  ο μαλακας θα μου πεις οτι αμα εχεις βοδια λαο πουλας οτι θες ..

Επισκέπτης

Ζούσαμε ένα φεγγάρι στην ίδια πολυκατοικία. Κάπου στα 23 μου ίσως 24 (τώρα είμαι 42) την έβλεπα να μπαινοβγαίνει με τα βιβλία της β' λυκείου.
Μπορεί να είχε χάσει 5 χρονιές?
Τι να σου πω? Δεν κατέχω παραπάνω.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ζούσαμε ένα φεγγάρι στην ίδια πολυκατοικία. Κάπου στα 23 μου ίσως 24 (τώρα είμαι 42) την έβλεπα να μπαινοβγαίνει με τα βιβλία της β' λυκείου.
ναι μωρε δε γαμιεται  :grin:
μπορει να εκανε μαθηματα σε κανα παιδακι , 6 γλωσσες κατεχει.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

Επισκέπτης
ναι τσιντικιδου .Τους ειχαν ακουσει που του τα εχωνε αυτη και του φωναζε εισαι μαλακας δεν μπορεις να με γαμισεις εισαι αχρηστος  κτλ κτλ κτλ ...Τα ελεγε ο αλλος μαλακας που περασε απο την ελλαδα Το παιδι τις νυχτας των θμαστε με την ελεανα μαζι .

Όχι ρε .
Η Τσίντυ είχε κάνει κάποια καρριέρα.
Πιο μετά μία άλλη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ .
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Επισκέπτης

Εσένα δεν θα σε πλησίαζε κοντύτερα από τα 3 μέτρα
επειδή είσαι αναρχοάπλυτος .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom