σκατα κανει, πεταει μπροστα τα γονατα αχρηστος ειναι ο μαλακας προπονητης.
Έχει βάλει πολλά βάρη,για ελεύθερα...δεν φταίει ο γεράκος...σιγά μην ακούει αυτή ρε... :S
γουσταρεις φασαρια ψηλε....???
Πολύ σωστοί και οι δύοΌντως, ούτε τον κώλο πετάει προς τα πίσω, τσούξαν τα δικά μου γόνατα όταν το είδα
Πολύ σωστοί και οι δύο
Επίσης μου φάνηκε πως κατέβαινε γρήγορα και δεν ανέβαζε με έκρηξη.
Όλοι ξέρουν πως οι αρνητικές επαναλήψεις είναι που μετράνε ;)
"Οι αρνητικές επαναλήψεις αφορούν την πλειομετρική συστολή του μυ, δηλαδή την φάση κατά την οποία ο μυς επιμηκύνεται, αυξάνει το μήκος του.
Για παράδειγμα, στις πιέσεις στήθους, η πλειομετρική συστολή πραγματοποιείται όταν φέρνουμε την μπάρα στο στήθος μας.
Το αντίθετο της πλειομετρικής συστολής είναι η μειομετρική, κατά την οποία το μήκος του μυός μικραίνει.
Έχει αποδειχθεί λοιπόν, ότι κατά την πλειομετρική συστολή ο μυς «δουλεύει» πολύ περισσότερο απ' ό,τι κατά την μειομετρική και το νευρομυϊκό σύστημα αναπτύσσει μέχρι και 35% περισσότερη δύναμη.
Το αποτέλεσμα;
Σαφέστατα μεγαλύτερη μυϊκή ανάπτυξη.
Tip: Οι «αρνητικές» επαναλήψεις είναι ιδανικές σε ασκήσεις όπως οι πιέσεις πάγκου, το μονόζυγο, το δίζυγο και τα ημικαθίσματα σκουώτ."
Πάντως κρίνοντας από το αποτέλεσμα,τούμπανο η κυρία
Έχει βάλει κρικάκι στο κάτω το χειλάκι;
;) True. Απλώς έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στο σώμα μου από τότε που άρχισα να δουλεύω full αρνητικές.μη μπερδευεις τη μυικη δυναμη με τη μυικη αναπτυξη ειναι διαφορετικοι στοχοι. οι πλειομετρικες ειναι ασκησεις δυναμης και εκρηκτικοτητας γιαυτο χρησιμοποιουνται απο αθλητες διαφορων αθληματων. θελουν ιδιαιτερη προσοχη στην τεχνικη γιατι αποφερουν τραυματισμους.
εν ολιγοις δεν κανει για τη λασπα.
μαλλον σταλα απο νερο ειναι τυπε..Έχει βάλει κρικάκι στο κάτω το χειλάκι;
Αυτή δεν ειναι κοντή;Καβλάρα.
Θα ήθελα να την ξεπατώσω.
Να μην της μείνει άντερο ...
Αυτή δεν ειναι κοντή;
Παντως πιο κοντή από τη Μελέτη μου φαίνεται που σε χαλάει επειδή ειναι κοντή.Όχι κάτω από 1,65 .....
Παντως πιο κοντή από τη Μελέτη μου φαίνεται που σε χαλάει επειδή ειναι κοντή.
Την κράζεις για κοντή όμως!Η Μελέτη δεν με χαλάει καθόλου.
Την κράζεις για κοντή όμως!