Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 247
- Πόντοι
- 20
πωωωωω τι ολοστρογγυλες βυζαρες έχει πετάξει η μιλφάρα ρε;;;Μιλφάρα!!!! Βυζάρες!!!
πωωωωω τι ολοστρογγυλες βυζαρες έχει πετάξει η μιλφάρα ρε;;;Μιλφάρα!!!! Βυζάρες!!!
Γιατί όχι; "Τονίζει" τα δυνατά της σημεία, τα πόδια της! Μια χαρά! Πως θα "ανέβουν", άλλωστε, τα νούμερα τηλεθέασης, αν δεν φανεί μπούτι και πόδι;Πολύ μίνι στις επιλογές της πάντως
Ατελείωτες ποδαρεςΓαμωω τις ποδαρες σου!!
Γιατί όχι; "Τονίζει" τα δυνατά της σημεία, τα πόδια της! Μια χαρά! Πως θα "ανέβουν", άλλωστε, τα νούμερα τηλεθέασης, αν δεν φανεί μπούτι και πόδι;
καβλάρα όταν βάζεις κρέμα στις μπουτάρες σου για να γυαλίζουν, φτύνω την ψωλή μου και βαράω για πάρτη σου Κατερινάκι
Παιδιά, πάντα μου άρεσε η Κατερίνα, είναι και κορίτσι μορφωμένο, έχει λέγειν και αυτό εμένα με καυλώνει.
Δεν είναι βλαχαδερό σαν τη Σκορδά.
Μια φορά να δούμε την ώρα που αλλάζει πόδι δεν την έχουμε πετύχει....Ρε καυλα 2 μλκιες επαιξα σήμερα και οι 2 ήταν για την πάρτη σου!! ψώλα με εχεις αρρωστήσει με τις μπουταρες σου και με την αχνή θέα απο το στρογγυλό βυζάκι σου!!!
Σωραίος!Τα ωραία και τα καλλιγραμμα πόδια πρέπει πάντα να φαίνονται!!!
Έτσι είναι ναιΓιατί όχι; "Τονίζει" τα δυνατά της σημεία, τα πόδια της! Μια χαρά! Πως θα "ανέβουν", άλλωστε, τα νούμερα τηλεθέασης, αν δεν φανεί μπούτι και πόδι;