Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 653K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
.

Συνημμένα

• kat.kain.1.jpg
    kat.kain.1.jpg
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 245
  • kat.kain.2.jpg
    kat.kain.2.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 179

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Κλασσικό αμόρφωτο πορνίδιο που έχει λάχανα στο κεφάλι, η ματαιοδοξία χτυπά κόκκινο, αλλοίωση εγκεφαλικών κυττάρων λόγω της καθημερινής ενασχόλησης με σκουπίδια, θύμα των πλαστικών χειρουργών και που αναζητά απεγνωσμένα πλέον (grand) χορηγό για αποκατάσταση και προβολή. Το θέμα όμως είναι πως με τέτοιο μπρόκολο που κατάντησε μόνο κανένας τριτο-τέταρτος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί ή κάποιος αρχοντόγυφτος τύπου Αγγλούπα. Τίποτα άλλο παρά ζώδια, τρέσες, γυφτομάγαζα και κουτσομπολιό. Δηλαδή χέσε μέσα...  :vomit: 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
«Δεν έχω κάνει ακόμα το τέλειο σεξ», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα

μεταφραση

Δεν ειχα ποτε οργασμο... :S

μεταφραση Νο 2

δεν εχω βρει ακομα τον σωστο πλοιοκτητη να ξεπουπουλιασω  :undecided:

Επισκέπτης
Καλα τα λεει η χαμουρα ρε παιδια!Δεν ειναι ξανθια bimbo!!!Ειναι βαμμενο ξανθο πλαστικο χυσοδοχειο!

Επισκέπτης
Κατι βιζιτες εκανε το καλοκαιρι στη Μυκονοοοοοοοοοςςςς...απο μονιμο χορηγο δεν βρισκει η μεταλλαγμενη γιαυτο και μας εχει τα ζαλισει τα αρχιδια σε περιοδικα και τηλεοραση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Κατι βιζιτες εκανε το καλοκαιρι στη Μυκονοοοοοοοοοςςςς...απο μονιμο χορηγο δεν βρισκει η μεταλλαγμενη γιαυτο και μας εχει τα ζαλισει τα αρχιδια σε περιοδικα και τηλεοραση.
Έχεις info για βίζιτες που κάνει το Κατερινάκι;

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
.

Συνημμένα

• kat.kain.3.jpg
    kat.kain.3.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 263
  • kat.kain.4.jpg
    kat.kain.4.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 254
  • kat.kain.5.jpg
    kat.kain.5.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 123
  • kat.kain.6.jpg
    kat.kain.6.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 129

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Το μελαχρινό πίσω της (Στεφανίδη) τα σπάει...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
«Είμαι επιβλητική και μπορεί να κόβω τα φτερά σε κάποιον».

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/kainou11-682x384.jpg[/img[/URL]]

Στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξομολογήθηκε πως οι άντρες δεν την φλερτάρουν.

[color=navy]Αναρωτιέμαι όμως… Είσαι μια όμορφη γυναίκα, ανεξάρτητη, δοτική. Μήπως κι εσύ βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά;[/color]
Όχι! Οι άντρες δεν με φλερτάρουν, μπορεί να με φοβούνται, είμαι επιβλητική και μπορεί να κόβω τα φτερά σε κάποιον. Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να ξεγελάει, αλλά σε μια σχέση είμαι γατούλα. Δεν βάζω λοιπόν τον πήχη ψηλά. Θέλω να ερωτευτώ και να γουστάρω κάποιον. Δύσκολα βέβαια θα γουστάρω κάποιον, γιατί πέρα από τα υπόλοιπα θέλω να τον θαυμάζω, αυτό είναι το αφροδισιακό για μένα.

[color=navy]Έχεις προλάβει να ερωτευτείς πολύ;[/color]
Όχι ακόμα. Αν είχα ερωτευτεί, δεν θα το είχα ξεπεράσει, θα σκεφτόμουν ακόμα κάποιον. Από τις προηγούμενες σχέσεις μου τίποτα δεν σκέφτομαι, μόνο κάποιες ωραίες στιγμές και μέχρι εκεί. Θέλω να μπει κάτι καινούριο στη ζωή μου. Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, ακόμα είμαι ρομαντική και έτσι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν θέλω, δηλαδή, να κάνω έναν καλό συμβατικό γάμο, ούτε να βρω ένα γόνο. Θέλω να βρω έναν καλό άνθρωπο, να ενθουσιαστώ, να ερωτευτώ αλλά και να αγαπήσω πραγματικά, δεν θέλω να κάνω συμβιβασμό.

[color=navy]Έχεις γίνει πιο δύσκολη νομίζω με τους άντρες…[/color]
Έχω γίνει πιο αδιάφορη με τους άντρες. Θέλω ο άλλος να με διεκδικήσει. Παλιά δεν ήμουν έτσι. Τους κυνηγούσα εγώ, γιατί ήμουν σε άλλη διάθεση. Δεν θέλω όμως πια τέτοια πράγματα στη ζωή μου, δεν μου βγήκαν σε καλό.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/showbiz/den-flertaroun-oi-antres-mporei-na-fovountai/2154728]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• kat.kain.7.jpg
    kat.kain.7.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 99
  • kat.kain.8.jpg
    kat.kain.8.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 97

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
2.800 ευρώ πρόστιμο στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της από το ΕΣΡ!

https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201801/a15b91_1.jpg[/img[/URL]]

Αυτο κι αν είναι έκπληξη. Εντάξει πρόκειται για πρόστιμο το οποίο και επιβλήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου. Κατ΄εμέ… λίγο παραπάνω αυστηρό απο το κανονικό. Αλλά στην τελική όλοι είμαστε κάτω απο τον νόμο και οφείλουμε να τον σεβαστούμε. Τι συνεβη;

Καμπάνα ύψους 2.800 ευρώ καλείται να πληρώσει ο τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει την εκπομπή της παρουσιάστριας. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έκρινε πως το περιεχόμενο των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» που μεταδόθηκαν 9.5.2017 και 23.5.2017, μεταξύ των ωρών 07.45π.μ-12μ δεν τηρούσαν τους κανόνες της αρχής της υψηλής ποιότητας. Επιπλέον οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν ήταν ακατάλληλο για όλο το κοινό και συγκεκριμένα για τα παιδιά κάτω των δεκαπέντε ετών. Ο λόγος για την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και το κανάλι Plus TV όπου αναμεταδίδει το πρόγραμμα του Epsilon στο νησί.

[url=http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF-2-800-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5/#more]Πηγή[/url]

Συνημμένα

• ....jpg
    ....jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 65

Επισκέπτης
Το καλοκαιρι τυπε τρωει και προστιμα απο τον ΕΟΤ για ρυπανση στις ακτες...και να θυμαστε οχι πλαστικα οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom