Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Για να μην υπάρξει κάμμια παρεξήγηση δηλώνω υπεύθυνα πως η Καινούριου μου σκληραίνει το πουλί με αυτά τα βίντεο του Norm

Επισκέπτης
Για να μην υπάρξει κάμμια παρεξήγηση δηλώνω υπεύθυνα πως η Καινούριου μου σκληραίνει το πουλί με αυτά τα βίντεο του Norm

Αυτη τυπε σου σκληραινει το πουλι;Εχει και λιγοτερο πλαστικο πανω της απο την Πλαστικουργου...

Sex-Doll-Suri-Oral-Anal-Vaginal-Sex-PNG.png

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αυτη ολο καινουργιου ειναι;;; Ακομα να.,.,παλιωσει;;;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Χαλαρά  :zfuck: :pipa1: και τη μάνα της

Επισκέπτης

δεν ανοιγουμε ενα θεμα μονο τη μανουλα της γιατι μου ερχετε στο μυαλο το μπαζο και μου χαλαει τη φαντασιωση με τη μανουλα ? ,μανουλα !!!

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.178
Πόντοι
2.256
:tn04: :fuck2:Γκομενα για να προσφερει ηδονη και να την κανει κανεις οτι θελει στο κρεβατι!!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Εσώρουχο! Α την πουτάνα!

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
«Είναι φλώρος!» Απίστευτη ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βασίλη Κικίλια on air!

http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/kain.jpg[/img[/URL]]

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ζητήσει από τον παρουσιαστή να της γνωρίσει κάποιον φίλο του, και όταν εκείνος αναφέρθηκε στον Βασίλη Κικίλια, που είναι πλέον δεσμευμένος, εκείνη πέταξε το απίθανο:

[u][b]«Δεν μου αρέσει ο Κικίλιας, στο έχω ξαναπεί! Δεν είναι το στυλ μου, εγώ τους θέλω πιο αλήτες! Μου κάνει αρκετά φλώρος για μένα![/b][/u] Αλλά είναι πολύ αξιόλογος πολιτικός! Και με την Τζένη ταιριάζουν πάρα πολύ!» είπε η παρουσιάστρια.

[MEDIA=youtube]kD5_Hshhi-I[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/einai-floros-apistefti-ataka-tis-katerinas-kainourgiou/]Πηγή[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom