Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μόνο για trashy κωλόμπαρο tops και τσιμπούκι μετά τη δουλειά στο αυτοκίνητο. :pipa2:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Απο σωμα καλη ειναι, το σαγονι μου τα χαλαει λιγο..
Μου θυμιζει

gkmox.jpg

το γιατσεκ ..?  :rockon: :grin: :grin:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Είναι ίσως από τις λίγες πραγματικά όμορφες γυναίκες που το πολύ μακιγιάζ τις χαλάει. Αν την δει κανείς ελαφρά μακιγιαρισμένη έως άβαφτη, θα τον βγάλει έξω και θα τον :bigdick:. Κατά τα άλλα η κοπέλα ψάχνεται όχι μόνο για κάποιον με πορτοφόλα, αλλά και αυτός ο κάποιος να έχει τα κονέ στην τηλέοραση, καθώς έχει ψώνιο με το γυαλί. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα είχε τρία χρόνια με έναν τύπο περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος όμως ήταν διευθυντικό στέλεχος της ΕΝΑ Productions...

Επισκέπτης
:zfuck:

Συνημμένα

• σαγονιας.jpg
    σαγονιας.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 95

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
λοιπον το σαββατο 13/08 ειμαι ακρωτιρι μπαρ κατα τις 02,00 παω wc εχωντας σκαση απο της μπηρες και οπως περπαταω μπρστα μου η κατερηνα με κατη τακουναρες 15 ποντες....εχω μηνει να την χαλβαδιαζω και πρην μπει κια αυτη στο wc....χα χα σοριαζεται μπροστα μου εσπασε το τακουνι..τη ματη εχω ο πουστης τρεχω να την βοηθησω την κοπελια κια μενω μαλακας δεν φοραει τιποτα απο κατω... :dancing: :dancing:το μινι  ειχε φταση στην κηλια χα χα χα !!!!κοντρα λεμε......!!!!!
την σηκωνω ειχε κοκκινιση δεν εγηνε τιποτα της λεω ειμε γιατρος...κατσε να δω τον αστραγαλο σου και καθετε σε ενα σκαμπο κια απλωνη της ποδαρεςςςςςςςς και να φενεται η μουναρα...χαθηκα της το ετριψα λιγο (τον αστραγαλο )μετα ηρθανε απο το μαγαζη κατη μαλακες και την πηρανε ομως μετα απο 30 λεπτα ηρθανε κερασμενα ποτα στο τραπεζι μας απο παρτη τηςκαι σε ενα χαρτακη πανο  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
λοιπον το σαββατο 13/08 ειμαι ακρωτιρι μπαρ κατα τις 02,00 παω wc εχωντας σκαση απο της μπηρες και οπως περπαταω μπρστα μου η κατερηνα με κατη τακουναρες 15 ποντες....εχω μηνει να την χαλβαδιαζω και πρην μπει κια αυτη στο wc....χα χα σοριαζεται μπροστα μου εσπασε το τακουνι..τη ματη εχω ο πουστης τρεχω να την βοηθησω την κοπελια κια μενω μαλακας δεν φοραει τιποτα απο κατω... :dancing: :dancing:το μινι  ειχε φταση στην κηλια χα χα χα !!!!κοντρα λεμε......!!!!!
την σηκωνω ειχε κοκκινιση δεν εγηνε τιποτα της λεω ειμε γιατρος...κατσε να δω τον αστραγαλο σου και καθετε σε ενα σκαμπο κια απλωνη της ποδαρεςςςςςςςς και να φενεται η μουναρα...χαθηκα της το ετριψα λιγο (τον αστραγαλο )μετα ηρθανε απο το μαγαζη κατη μαλακες και την πηρανε ομως μετα απο 30 λεπτα ηρθανε κερασμενα ποτα στο τραπεζι μας απο παρτη τηςκαι σε ενα χαρτακη πανο  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..!!!

εσυ εισαι γιατρος;  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλά κ δεν χώθηκες να κάνεις κατάσταση??

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
το οτι ειδα το νινι τις κανεις δεν το καταλαβε....???το οτι ετρηβα το ποδι..???αγροτικο κανω βρε παιδες αλλα κανω και καλη κολοσκοπηση με δαχτιλο οπιος ενδιαφερετε......!!!!θα εχει τσαμπα ιατροφαρμακεφτικη περιθαλψη.....!!!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το οτι ειδα το νινι τις κανεις δεν το καταλαβε....???το οτι ετρηβα το ποδι..???αγροτικο κανω βρε παιδες αλλα κανω και καλη κολοσκοπηση με δαχτιλο οπιος ενδιαφερετε......!!!!θα εχει τσαμπα ιατροφαρμακεφτικη περιθαλψη.....!!!!!

καλα ρε μη βαρας, χαλαρωσε λιγο. χουμορ δεν εχεις; :cool2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

για γιατρός να γράφεις έτσι .... μιλάμε ...έχεις τσακωθεί με την ορθογραφία άσχημα ! :think:

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
γιατη ρε παιδια κανω οντως τοσα λαθη....??? το πληκτρολογιο φταιει....που εινε κινεζικο....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom