You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Καινούργιου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 646K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Απο σωμα καλη ειναι, το σαγονι μου τα χαλαει λιγο..
Μου θυμιζει
το γιατσεκ ..?
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Είναι ίσως από τις λίγες πραγματικά όμορφες γυναίκες που το πολύ μακιγιάζ τις χαλάει. Αν την δει κανείς ελαφρά μακιγιαρισμένη έως άβαφτη, θα τον βγάλει έξω και θα τον . Κατά τα άλλα η κοπέλα ψάχνεται όχι μόνο για κάποιον με πορτοφόλα, αλλά και αυτός ο κάποιος να έχει τα κονέ στην τηλέοραση, καθώς έχει ψώνιο με το γυαλί. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα είχε τρία χρόνια με έναν τύπο περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος όμως ήταν διευθυντικό στέλεχος της ΕΝΑ Productions...
Επισκέπτης
καλο κορμι ο γκμοχ
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/AYGOYSTOS/20-08/2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ηρεμα ρε παιδια με το μαλακο γιατι τρομαζω ευκολα... :2funny:
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/AYGOYSTOS/20-08/2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φυσικη ομορφια :S :S :S
Επισκέπτης
λοιπον το σαββατο 13/08 ειμαι ακρωτιρι μπαρ κατα τις 02,00 παω wc εχωντας σκαση απο της μπηρες και οπως περπαταω μπρστα μου η κατερηνα με κατη τακουναρες 15 ποντες....εχω μηνει να την χαλβαδιαζω και πρην μπει κια αυτη στο wc....χα χα σοριαζεται μπροστα μου εσπασε το τακουνι..τη ματη εχω ο πουστης τρεχω να την βοηθησω την κοπελια κια μενω μαλακας δεν φοραει τιποτα απο κατω... το μινι ειχε φταση στην κηλια χα χα χα !!!!κοντρα λεμε......!!!!!
την σηκωνω ειχε κοκκινιση δεν εγηνε τιποτα της λεω ειμε γιατρος...κατσε να δω τον αστραγαλο σου και καθετε σε ενα σκαμπο κια απλωνη της ποδαρεςςςςςςςς και να φενεται η μουναρα...χαθηκα της το ετριψα λιγο (τον αστραγαλο )μετα ηρθανε απο το μαγαζη κατη μαλακες και την πηρανε ομως μετα απο 30 λεπτα ηρθανε κερασμενα ποτα στο τραπεζι μας απο παρτη τηςκαι σε ενα χαρτακη πανο ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..!!!
την σηκωνω ειχε κοκκινιση δεν εγηνε τιποτα της λεω ειμε γιατρος...κατσε να δω τον αστραγαλο σου και καθετε σε ενα σκαμπο κια απλωνη της ποδαρεςςςςςςςς και να φενεται η μουναρα...χαθηκα της το ετριψα λιγο (τον αστραγαλο )μετα ηρθανε απο το μαγαζη κατη μαλακες και την πηρανε ομως μετα απο 30 λεπτα ηρθανε κερασμενα ποτα στο τραπεζι μας απο παρτη τηςκαι σε ενα χαρτακη πανο ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..!!!
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
λοιπον το σαββατο 13/08 ειμαι ακρωτιρι μπαρ κατα τις 02,00 παω wc εχωντας σκαση απο της μπηρες και οπως περπαταω μπρστα μου η κατερηνα με κατη τακουναρες 15 ποντες....εχω μηνει να την χαλβαδιαζω και πρην μπει κια αυτη στο wc....χα χα σοριαζεται μπροστα μου εσπασε το τακουνι..τη ματη εχω ο πουστης τρεχω να την βοηθησω την κοπελια κια μενω μαλακας δεν φοραει τιποτα απο κατω... το μινι ειχε φταση στην κηλια χα χα χα !!!!κοντρα λεμε......!!!!!
εσυ εισαι γιατρος;
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλά κ δεν χώθηκες να κάνεις κατάσταση??λοιπον το σαββατο 13/08 ειμαι ακρωτιρι μπαρ κατα τις 02,00 παω wc εχωντας σκαση απο της μπηρες και οπως περπαταω μπρστα μου η κατερηνα με κατη τακουναρες 15 ποντες....εχω μηνει να την χαλβαδιαζω και πρην μπει κια αυτη στο wc....χα χα σοριαζεται μπροστα μου εσπασε το τακουνι..τη ματη εχω ο πουστης τρεχω να την βοηθησω την κοπελια κια μενω μαλακας δεν φοραει τιποτα απο κατω... το μινι ειχε φταση στην κηλια χα χα χα !!!!κοντρα λεμε......!!!!!
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ εισαι γιατρος;
Δεν το ξέρεις ότι οι γιατροί είναι ανορθόγραφοι ;
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
εσυ εισαι γιατρος;
μηπως ειναι ατακα για να ριξεις γκομενα? πως ελεγε ο βουτσας εχω κ κοτερο παμε μια βολτα?
το οτι ειδα το νινι τις κανεις δεν το καταλαβε....???το οτι ετρηβα το ποδι..???αγροτικο κανω βρε παιδες αλλα κανω και καλη κολοσκοπηση με δαχτιλο οπιος ενδιαφερετε......!!!!θα εχει τσαμπα ιατροφαρμακεφτικη περιθαλψη.....!!!!!
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
το οτι ειδα το νινι τις κανεις δεν το καταλαβε....???το οτι ετρηβα το ποδι..???αγροτικο κανω βρε παιδες αλλα κανω και καλη κολοσκοπηση με δαχτιλο οπιος ενδιαφερετε......!!!!θα εχει τσαμπα ιατροφαρμακεφτικη περιθαλψη.....!!!!!
καλα ρε μη βαρας, χαλαρωσε λιγο. χουμορ δεν εχεις;
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
καλα ρε μη βαρας, χαλαρωσε λιγο. χουμορ δεν εχεις;
φιλε η κωλαρα που χεις για avatar ξερεις ποιανης ειναι?
για γιατρός να γράφεις έτσι .... μιλάμε ...έχεις τσακωθεί με την ορθογραφία άσχημα !
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
φιλε η κωλαρα που χεις για avatar ξερεις ποιανης ειναι?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26