KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Η άλλη στα δεξιά είναι η Μαριάντα;
Αυτό λες;; Τα βατραχοπεδιλα;;;πως και δεν έβαλε μπρατσακια;Τι μαγιο εβαλε θεε μου....
χωρις κωλο ειναι η κοπελα , ευτυχως που το καταλαβε και εβαλε το βυζι τουλαχιστον
Μήπως αυτή αδικεί το μαγιό;όχι ρε μαν κάτι έχει, την αδικεί πολύ το μαγιό ;)
Κλαίω...Αυτό λες;; Τα βατραχοπεδιλα;;;πως και δεν έβαλε μπρατσακια;
"Τυχαία" γύρισε προς την κάμερα τον κωλο φυσικα ε..
Πάντως η Στουγκαρδη το 1982 έπαιζε με παρόμοια φανέλα..
Υποκλίνομαι...ειπαμε και το ξαναλεμε , η κοπελα δεν εχει κωλο , αρα δεν εχει και μεση , επειδη μου το παιζει και fasionista το τσοκαρο επρεπε να ξερει οτι για να βαλεις ολοσωμο πρεπει να εχει μεση και εναν τουλαχιστον αξιοπρεπή κωλο ή να εισαι 1,80 υψος , οπου αναστηκα το μαγιό γεμισει απο το μηκος του κωλου.
Το οτι της εφτασε το μαγιο στην κωλοτρυπιδα δειχνει με τον απλουστερο τροπο οτι δεν υπαρχουν κωλομερια για να το σταματησουν ..
Αν εβαζε πιο μικρο μεγεθος μαγιο θα ηταν σαν το ανθρωπακι της Μισελεν , γιατι εχει λιγο κοιλια απ οτι φαινεται εδω αν εβαζε και μικροτερο ολοσωμο θα της λεγαν ολοι καλη λευτεριά, Συν οτι τα βυζια της απο την πιεση θα της ειχαν φτασει στο καρυδι.
Αν ηθελε σωνει και καλα να φορεσει ολοσωμο και της εκοβε λιγο το μυαλουδακι της θα φοραγε το αλλο που στα πλαινα ειναι πιο χαμηλο , αλλα ειναι βλημα εντελως γιατι θελει να το παιξει γκομενα με μοιραιο σωμα ( αυτη εβαλε ενα βυζι και νομιζει οτι θελει να την γαμησι ολος ο πλανητης ) και στην προηγουμενη φωτο που φοραει το μαυρο και ειναι ξαπλα και αυτο λαθος ειναι .
Guys σας θελω να κοβει το ματι σας ..Να κοιταμε κωλο βυζια και μουνοτρυπες , αλλα να εχουμε και μια ιδεα για το συνολο ...
Υποκλίνομαι...
Εκκωφαντική ανάλυση....
Μάλλον νευριάζει με την κακογουστιά...Γιατί συγχίζεται όμως;
Μάλλον νευριάζει με την κακογουστιά...
Ας μας πει καλύτερα ο ίδιος...
ειπαμε και το ξαναλεμε , η κοπελα δεν εχει κωλο , αρα δεν εχει και μεση , επειδη μου το παιζει και fasionista το τσοκαρο επρεπε να ξερει οτι για να βαλεις ολοσωμο πρεπει να εχει μεση και εναν τουλαχιστον αξιοπρεπή κωλο ή να εισαι 1,80 υψος , οπου αναστηκα το μαγιό γεμισει απο το μηκος του κωλου.
Το οτι της εφτασε το μαγιο στην κωλοτρυπιδα δειχνει με τον απλουστερο τροπο οτι δεν υπαρχουν κωλομερια για να το σταματησουν ..
Αν εβαζε πιο μικρο μεγεθος μαγιο θα ηταν σαν το ανθρωπακι της Μισελεν , γιατι εχει λιγο κοιλια απ οτι φαινεται εδω αν εβαζε και μικροτερο ολοσωμο θα της λεγαν ολοι καλη λευτεριά, Συν οτι τα βυζια της απο την πιεση θα της ειχαν φτασει στο καρυδι.
Αν ηθελε σωνει και καλα να φορεσει ολοσωμο και της εκοβε λιγο το μυαλουδακι της θα φοραγε το αλλο που στα πλαινα ειναι πιο χαμηλο , αλλα ειναι βλημα εντελως γιατι θελει να το παιξει γκομενα με μοιραιο σωμα ( αυτη εβαλε ενα βυζι και νομιζει οτι θελει να την γαμησι ολος ο πλανητης ) και στην προηγουμενη φωτο που φοραει το μαυρο και ειναι ξαπλα και αυτο λαθος ειναι .
Guys σας θελω να κοβει το ματι σας ..Να κοιταμε κωλο βυζια και μουνοτρυπες , αλλα να εχουμε και μια ιδεα για το συνολο ...
σε παραδεχομαι,υπεροχη κριτικη και αναλυσηΟπως τα λεει ο φιλος ειναι , δεν την μπορω την κακογουστια , ειμαι εραστης του ωραιου ...
Δεν συγχύζομαι παντως , απλα για να μαθαινουν οι μπουρδελιαριδες και τιποτα καινουργιο , να ανοιγουν τους οριζοντες της γνωσης τους..
Τι μαγιο εβαλε θεε μου....