You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Καινούργιου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 646K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.207
- Πόντοι
- 1.106
Τρομεγο καβλιαγη μου τρεγα χυσια τγεις φογες τα γουφηξα..Να την χυνεις στα δοντια , και να της πεις μετα να λεει λεξεις με ρ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.209
- Πόντοι
- 12.756
Αν βολευτει αυτη η αμοιβαδα με σοβαρο ανθρωπο με οικονομικη επιφανεια οπως αλλα ξεκωλα εγω θα τον κοψω και θα βαλω αγγελια στο adoos
Μια χαρα θα βολευτει , ειναι μικρη ακομα , κατσε να μεγαλωσει λιγο και θα σου πω εγω πως θα παρκαρει σε κανενα γεροντι με φραγκα.Τωρα ειναι ακομη στην ηλικια που μαζευει πουτσους για να μαθει την δουλεια και να αποκτησει εμπειρια
Εισαι σιγουρος οτι αυτη μπορει να μαθει ? Για να παρει καποιος αυτο πραγμα πρεπει να εχει πολλα συμφερονταΜια χαρα θα βολευτει , ειναι μικρη ακομα , κατσε να μεγαλωσει λιγο και θα σου πω εγω πως θα παρκαρει σε κανενα γεροντι με φραγκα.Τωρα ειναι ακομη στην ηλικια που μαζευει πουτσους για να μαθει την δουλεια και να αποκτησει εμπειρια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.209
- Πόντοι
- 12.756
Εισαι σιγουρος οτι αυτη μπορει να μαθει ? Για να παρει καποιος αυτο πραγμα πρεπει να εχει πολλα συμφεροντα
Δεν θα διαφωνησω απολυτα μαζι σου , αλλα καποιο θυμα θα υπαρχει που θα θελει 2 πλαστικα βυζακια μαζι του και να του παιρνει πιπες χωρις να βγαζει κουβεντα , οταν θα καπνιζει το τσιγαρο του και θα πινει το ουισκυ του , οσο πιο απελπισμενη θα ειναι τοσο καλυτερα για το πουρο.
Η αναγκη θα την κανει να μαθει αγαπητε , και η απελπισια φερνει την αναγκη
Ως πρωτη εντυπωση μουναρα...μετα κατι με χαλαει....σε σημειο να τη πω και πολυ μετρια..
μαλλον ειναι πολυ φτιαγμενη και τρομερα εντυπωσιακη μου δινει την εντυπωση πως αν τη δεις αβαφη, αχτενιστη και με φορμουλα θα τρεχεις να κρυφτεις
μαλλον ειναι πολυ φτιαγμενη και τρομερα εντυπωσιακη μου δινει την εντυπωση πως αν τη δεις αβαφη, αχτενιστη και με φορμουλα θα τρεχεις να κρυφτεις
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δεν θα διαφωνησω απολυτα μαζι σου , αλλα καποιο θυμα θα υπαρχει που θα θελει 2 πλαστικα βυζακια μαζι του και να του παιρνει πιπες χωρις να βγαζει κουβεντα , οταν θα καπνιζει το τσιγαρο του και θα πινει το ουισκυ του , οσο πιο απελπισμενη θα ειναι τοσο καλυτερα για το πουρο.
Η αναγκη θα την κανει να μαθει αγαπητε , και η απελπισια φερνει την αναγκη
Απελπισια πρεπει να εχει αυτος που θα την παρει οχι αυτη τυπε
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Απελπισια πρεπει να εχει αυτος που θα την παρει οχι αυτη τυπε
Τυποι μην την ειναι βαρυ το παπλωμα
αφηστε τους απελπισμενους να δουν ασπρη μερα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Άλλη μια ξανθιά ( η βαμμένη ξανθιά ) με μόνιμο ζωγραφισμένο χαμόγελο για την διαφήμιση της οδοντοστοιχίας της.
Κοινός απαρατήρητη μέσα στην όντως μουνο-θύελλα…
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
Άλλη μια ξανθιά ( η βαμμένη ξανθιά ) με μόνιμο ζωγραφισμένο χαμόγελο για την διαφήμιση της οδοντοστοιχίας της.
νταξ δεν την λες και απαρατηρητη ρε τυπε...
ισα ισα ειναι πολυ ομορφη γυναικα...
Antimounodoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
την έριχνα χαλαρά ένα ωραίο πινέλομα
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ξεκίνησαν τα μπάνια του λαού?
http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/92aacbe66470a62131cea184417894f8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποσο παει το διδυμο?μεχρι 300 περισευουν,,, :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26