diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Πώς να πάρει τα πόδια του, αφού όλη μέρα η μαλακία πάει σύννεφο :SΓιατρικό γιά κατάθλιψη;
Άθλητισμος, περπάτημα,τρέξιμο, ποδήλατο, βαράκια, κολύμπι κλπ.
Πώς να πάρει τα πόδια του, αφού όλη μέρα η μαλακία πάει σύννεφο :SΓιατρικό γιά κατάθλιψη;
Άθλητισμος, περπάτημα,τρέξιμο, ποδήλατο, βαράκια, κολύμπι κλπ.
Σερατονινη = 5-ΗΤP , 10 ευρω απο skroutz η 30αδα ή 5 ευρω απο ebay.co.uk :S :S :S
Παίζεις μαλακία στα 35 ακόμα φιλε Πρέπει να το σταματήσεις, αλλιώς λογικό είναι να μην έχεις όρεξη ούτε για σεξ ούτε για ζωή.
Η μαλακία πώς θα τον βοηθήσει σε αυτό; Θα αποχαυνωθεί χειρότερα και θα βαριέται να βγει έξω να κάνει γνωριμίες.αμα ειναι μονος του τι να κανει να περιμενει την εκλεκτη ?Αμα δεν βρισκει καμμια
Ο ψυχολόγος η ο ψυχίατρος θα σου υποδείξει καποιουςΠροσωπικά τα προβλήματα με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προτιμώ τη μαλακία από το σεξ.
Το αντιμετωπίζει άλλος;
Τι λύση προτείνετε;
κι εγώ αυτό παίρνωΠροσωπικά εχω να προτείνω πιο κλασικό και ισχυρό φάρμακο διαχρονικής εγνωσμένης αξίας !!
Ο ψυχολόγος η ο ψυχίατρος θα σου υποδείξει καποιους
εναλλακτικούς τρόπους μεσω τον οποίων θα μπορούσες δυνητικά να ξεφύγεις από τη κατάσταση που ζεις.
Ομως μην γελιέσαι. Ο τρόπος δεν φτάνει. Απο τη "λούμπα" θα βγείς μόνος σου μέσω δικής σου προσπάθειας. Και συνήθως δεν βγαίνεις με χάπια όπως κάποιοι νομίζουν.
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες μια και μίλησες γενικά για προσωπικά προβλήματα, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ηταν να προσπαθήσω να "λύσω" η αν δεν μπορώ να λύσω τότε να αποφύγω την αιτία των προβλημάτων.
Να θυμάσαι. "Οποιος σκοντάφτει αλλά δεν πέφτει, κερδίζει 2 - 3 βήματα" !!
Ο ψυχολόγος η ο ψυχίατρος θα σου υποδείξει καποιους
εναλλακτικούς τρόπους μεσω τον οποίων θα μπορούσες δυνητικά να ξεφύγεις από τη κατάσταση που ζεις.
Ομως μην γελιέσαι. Ο τρόπος δεν φτάνει. Απο τη "λούμπα" θα βγείς μόνος σου μέσω δικής σου προσπάθειας. Και συνήθως δεν βγαίνεις με χάπια όπως κάποιοι νομίζουν.
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες μια και μίλησες γενικά για προσωπικά προβλήματα, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ηταν να προσπαθήσω να "λύσω" η αν δεν μπορώ να λύσω τότε να αποφύγω την αιτία των προβλημάτων.
Να θυμάσαι. "Οποιος σκοντάφτει αλλά δεν πέφτει, κερδίζει 2 - 3 βήματα" !!
Συνήθως , όταν είμαστε νταουνιασμένοι , δε μπορούμε να σκεφτούμε πάρα πολύ καθαρά. Τα αμινοξέα βοηθάνε και , χαρακτηριστικό είναι ,ότι οι γιατροί ΠΟΤΕ δεν τα συστήνουν .Γιατί μας θέλουν πελάτες κι όχι υγιείς.
Ετσι ειναι τυπε, τη βιωσα απο 1ο χερι την λαμογια οταν ειχα μηνίσκο πιτσιρικας που αντι να μου δωσουν χαπια για να υποχωρησει το υγρο μου κλεινανε ραντεβου για εγχειρηση με 2500-3000 χιλιαρικα. :S :S :S
τα παραλες...δεν υπαρχουν απιστευτοι μισθοιΠράγματι , μιλάμε γι'αθλιότητες ! Αν "πέσεις" σε καλό γιατρό , σ'αγαπάει ο Θεός.Και τώρα έχουνε βγάλει "κάλεσμα" οι Σάουντι για γιατρούς νοσοκομείων , με απίστευτους μισθούς. Θα μείνουμε με τους "χασάπηδες".
Προσωπικά τα προβλήματα με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Το αντιμετωπίζει άλλος;
Τι λύση προτείνετε;
Προσωπικά τα προβλήματα με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Το αντιμετωπίζει άλλος;
Τι λύση προτείνετε;
Σε σύγκριση με που ελληνικούς μισθούς ένας ελληνικός μισθός Χ10 είναι απίστευτος.τα παραλες...δεν υπαρχουν απιστευτοι μισθοι
Προσπάθησε να βλέπεις το παιδί σου πιό πολύ.
Προσωπικά εχω να προτείνω πιο κλασικό και ισχυρό φάρμακο διαχρονικής εγνωσμένης αξίας !!
[/quote[/URL]]
αυτό είναι αρετή φιλοσοφία και τέχνη ολόκληρη...
ακόμα και εγώ που γεννήθηκα με αυτό το χάρισμα δυσκολεύομαι να το εφαρμόσω πάντα