Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε μιλάς σα τον dopamina !!!!
Πώς μιλάει ο dopamina?
Τύπε μιλάς σα τον dopamina !!!!
[size=12pt]Προσωπικά τα προβλήματα με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να [/size][size=18pt]προτιμώ τη μαλακία από το σεξ.[/size]
Βέβαια η κατάθλιψή σου είναι σύμπτωμα ακριβώς αυτής της τάσης σου να μην αναζητείς νέους φίλους και παρέες. Προκειμένου να την ξεπεράσεις, αν έχεις αποκλείσει την προοπτική της ιατρικής βοήθειας, άλλαξε τις συνήθειές σου, βρες νέα χόμπυ. Μέσα απ' αυτά ίσως προσεγγίσεις άλλους ανθρώπους.
Με άλλη πάω με 1000.
Απλά δεν το έχω με τον πληρωμένο έρωτα.
Κάτι άλλο δεν παίζει.
Νομίζω ότι φταίει το ότι έχω πάει με αρκετές κ μετά τη 6η 7η φορά βαριέμαι την ίδια γυναίκα.
Θέλω αλλαγή αλλά αυτό δεν γίνεται συνέχεια.
Βέβαια η κατάθλιψή σου είναι σύμπτωμα ακριβώς αυτής της τάσης σου να μην αναζητείς νέους φίλους και παρέες. Προκειμένου να την ξεπεράσεις, αν έχεις αποκλείσει την προοπτική της ιατρικής βοήθειας, άλλαξε τις συνήθειές σου, βρες νέα χόμπυ. Μέσα απ' αυτά ίσως προσεγγίσεις άλλους ανθρώπους.
Εχω διπολικη διαταραχη και πεσμενη λιμπιντο τι να κανω?
Να μιλάς σε ανθρώπους που ξέρεις ότι δε θα σε πάρουν στο ψιλό για να γελάσουν. Αν δεν εμπιστεύεσαι κανένα να γράφεις μέσω Internet.
Πολλές φορές η απώλεια όρεξης για σεξ οφείλεται στο γεγονός ότι φοβόμαστε την απόρριψη ή δε βρίσκουμε στον κύκλο μας γυναίκα να μας αρέσει.
Επιδίωξε να γνωρίσεις γυναίκες μέσω dating apps, γράψου σε κανένα γυμναστήριο φάση ή αν έχεις κάποιο χόμπι που το κάνεις συλλογικά μπες σε ομάδα.
Αν φοβάσαι την απόρριψη ασχολήσου με την εμφάνισή σου. Μήπως πρέπει να χάσεις βάρος, μήπως να αλλάξεις τη γκαρνταρόμπα σου;
Εμένα με είχε ρίξει σε κατάθλιψη η ανεργία πριν πολλά χρόνια. Μήπως το πρόβλημά σου είναι το οικονομικό; Ψάξτη λίγο αν μπορείς να αλλάξεις δουλειά, νέος είσαι.