Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.677
- Πόντοι
- 3.656
αφού είπε είναι έτοιμος για to pull the plugΤέτοια λέγε του να αρχίσει να καθαρίζει κοζμάκη στο δρόμο
αφού είπε είναι έτοιμος για to pull the plugΤέτοια λέγε του να αρχίσει να καθαρίζει κοζμάκη στο δρόμο
καλα τραβα πιες μια βοτκα τωρα ριξε και μια φαπα της πινεζας για να ζησεις το κομμουνιστικο ονειρο
δεν εχω καλο στοχο οταν πινωεσεις τις ριχνετε χωρις βοτκα.... πως μπορειτε ?
Τι λεει ο Φατσέας ρεΤι εξυπονοείς?
δε μπορώ να προσλάβω τη νοηματική σου
δεν εχω καλο στοχο οταν πινω
Γιατί οι κομμουνιστές δεν είναι Χριστιανοί αλλά μισούν τους παπάδες και πήγαν να μειώσουν την ελληνική επικράτεια στον Εμφύλιο( δείχνω πολιτική αβρότητα και δεν τον αποκαλώ Συμμοριτοπόλεμο)...μπορείτε να μας εξηγήσετε το γιατί;κυριε αργυροτοξε ο κουμουνισμος ειναι η συνεχεια του Χριστιανισμου και τον απαρνειστε.... μπορειτε να μας εξηγησετε το γιατι ?
Δεν είμαστε Γαλλία η άλλο άθεο κράτος ( εισετι) για να συγκρούονται...όσοι βαριουνται να πάνε στην εκκλησία,ας μην το εμφανίζουν αυτό ως πολιτική θέση.Γελαω με το πατρις-θρησκεια-οικογενεια. Πατρις και θρησκεια 2 πραγματα συγκρουομενα μεταξυ τους.
για μπουφλες μιλαμε μωρε οχι για γαμησι,αρχισες τις βοτκες στ αληθεια?εκει δεν εχει σημασια
γιατι και να μην βλεπεις στον πιανει και τον καρφωνει μονη της σε οποια τρυπα της της πεις
εσυ θα γαμας αέρα στην καλυτερη ή κανα μπουτι , και αυτη θα βογκαει
Ε αυτό είναι το απευκταιο, αν φτάσει εκεί είναι το σημείο μηδέν.αφού είπε είναι έτοιμος για to pull the plug
για μπουφλες μιλαμε μωρε οχι για γαμησι,αρχισες τις βοτκες στ αληθεια?
Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;Δεν είμαστε Γαλλία η άλλο άθεο κράτος ( εισετι) για να συγκρούονται...όσοι βαριουνται να πάνε στην εκκλησία,ας μην το εμφανίζουν αυτό ως πολιτική θέση.
Εσύ που δεν είναι καντου και ένα μασάζ..με happy ending για να μην δυσαρεστηθεί και ο συνάνθρωπος.Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;
Στο μπατζανακη πες τα αυτά που είναι κατά του θρησκευτικού γάμου κ της Ορθοδοξίας κ θέλει να αυτοαποκαλείται κ δεξιόςΔεν είμαστε Γαλλία η άλλο άθεο κράτος ( εισετι) για να συγκρούονται...όσοι βαριουνται να πάνε στην εκκλησία,ας μην το εμφανίζουν αυτό ως πολιτική θέση.
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.Εσύ που δεν είναι καντου και ένα μασάζ..με happy ending για να μην δυσαρεστηθεί και ο συνάνθρωπος.
Μη γράφεις τέτοια στον αργυροτοξο και τον καις νυχτιατικα....θα χει βάλει τώρα τα κεριά του,τα μαλακτικά του και ετοιμάζεται να τσεκαρει το σημερινό βάρ...αν κέρασε ρογα η νόβα ή όχι....Άστον να κάνει δουλίτσα..Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
πυωσ ιναι αφτώσ?Τι λεει ο Φατσέας ρε
η χριστιανικη θρησκεια παει μονο με αυτοκρατορια τυπεΕγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
ότι θα βγάλει το ρούτερ από την πρίζα εννοεί μάλλονΕ αυτό είναι το απευκταιο, αν φτάσει εκεί είναι το σημείο μηδέν.