Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.444
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
Αρχές Σεπτεμβρίου αγόρασα αεροπορικά για Μπαγκλαντές και αμέσως η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να με εναρμoνισει στις συνθήκες εκεί !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο πρωθυπουργό μας:hi: ...
Πρώτα ο πολίτης ,σκεφτόμαστε για αυτόν!!!!! νέα Δημοκρατία

ΥΓ. Τον μπατζανακη μου το βοήθησε να προσαρμοστεί με το συμβάν στη Λούτσα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
δεν εχω καλο στοχο οταν πινω :confused:

εκει δεν εχει σημασια
γιατι και να μην βλεπεις στον πιανει και τον καρφωνει μονη της σε οποια τρυπα της της πεις

εσυ θα γαμας αέρα στην καλυτερη ή κανα μπουτι , και αυτη θα βογκαει :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.744
Πόντοι
9.297
κυριε αργυροτοξε ο κουμουνισμος ειναι η συνεχεια του Χριστιανισμου και τον απαρνειστε.... μπορειτε να μας εξηγησετε το γιατι ?
Γιατί οι κομμουνιστές δεν είναι Χριστιανοί αλλά μισούν τους παπάδες και πήγαν να μειώσουν την ελληνική επικράτεια στον Εμφύλιο( δείχνω πολιτική αβρότητα και δεν τον αποκαλώ Συμμοριτοπόλεμο)...μπορείτε να μας εξηγήσετε το γιατί;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.744
Πόντοι
9.297
Γελαω με το πατρις-θρησκεια-οικογενεια. Πατρις και θρησκεια 2 πραγματα συγκρουομενα μεταξυ τους.:confused:
Δεν είμαστε Γαλλία η άλλο άθεο κράτος ( εισετι) για να συγκρούονται...όσοι βαριουνται να πάνε στην εκκλησία,ας μην το εμφανίζουν αυτό ως πολιτική θέση.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.213
Πόντοι
1.406
εκει δεν εχει σημασια
γιατι και να μην βλεπεις στον πιανει και τον καρφωνει μονη της σε οποια τρυπα της της πεις

εσυ θα γαμας αέρα στην καλυτερη ή κανα μπουτι , και αυτη θα βογκαει :coffee:
για μπουφλες μιλαμε μωρε οχι για γαμησι,αρχισες τις βοτκες στ αληθεια? :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Δεν είμαστε Γαλλία η άλλο άθεο κράτος ( εισετι) για να συγκρούονται...όσοι βαριουνται να πάνε στην εκκλησία,ας μην το εμφανίζουν αυτό ως πολιτική θέση.
Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.744
Πόντοι
9.297
Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;
Εσύ που δεν είναι καντου και ένα μασάζ..με happy ending για να μην δυσαρεστηθεί και ο συνάνθρωπος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
Στο μπατζανακη πες τα αυτά που είναι κατά του θρησκευτικού γάμου κ της Ορθοδοξίας κ θέλει να αυτοαποκαλείται κ δεξιός :confused:

Κάτι ξέρω εγώ κ πιστεύω ότι είναι κρυφοκουμμουνιστης

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Εσύ που δεν είναι καντου και ένα μασάζ..με happy ending για να μην δυσαρεστηθεί και ο συνάνθρωπος.
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
Μη γράφεις τέτοια στον αργυροτοξο και τον καις νυχτιατικα....θα χει βάλει τώρα τα κεριά του,τα μαλακτικά του και ετοιμάζεται να τσεκαρει το σημερινό βάρ...αν κέρασε ρογα η νόβα ή όχι....Άστον να κάνει δουλίτσα..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.213
Πόντοι
1.406
η χριστιανικη θρησκεια παει μονο με αυτοκρατορια τυπε :rockon::rockon::rockon:
R.2d8a1edf06372106589bd2c9a285397f

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom