Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
δεν το έχω δει αυτό το νήμα
πως μου ξέφυγε εμένα?
Ελα ντε ....
δεν το έχω δει αυτό το νήμα
πως μου ξέφυγε εμένα?
λες να μου λειψουν τα μεγκαμπαητ της παρουσιας σου και να λυγισω?δε θα αντέξεις ούτε 1 βδομάδα
τώρα που το πήρα χαμπάρι θα φροντίσω να κερδίσω τον χαμένο χρόνοΕλα ντε ....
τώρα που το πήρα χαμπάρι θα φροντίσω να κερδίσω τον χαμένο χρόνο
θα σου λείψει το μπου και θα μπαίνεις κρυφά από private browsingλες να μου λειψουν τα μεγκαμπαητ της παρουσιας σου και να λυγισω?
μπορώ να γράφω σε 2 θρεντ ταυτόχρονα
θα τσεκαρω μουλωχτα που γραφεις και θα μπαινω αλλου ομωςθα σου λείψει το μπου και θα μπαίνεις κρυφά από private browsing
πρόσεχε μόνο μη μπεις με κάνα κλώνο και σε πάρει χαμπάρι ο αλέξανδρος μαύρο φίδι που σέφαγεθα τσεκαρω μουλωχτα που γραφεις και θα μπαινω αλλου ομως
θα τσεκαρω μουλωχτα που γραφεις και θα μπαινω αλλου ομως
παρακολουθώ τα πάντα αλλά επιλέγω τα ποσταρισματα μου με φειδώΕιναι παντου ..
τον μπουστη....ξυπναω -γραφει,παω στη δουλεια -γραφει,παω στο μαγαζι -γραφει,γυριζω γραφειο -γραφει ,παω το βραδυ σπιτι,γραφει...ξυπναω για κατουρημα στις 2νυχτα -γραφει......σταματαααααα(ριχτε το γκιφακι)Ειναι παντου ..
ολοφανερα ,δεν εχουμε παραπονο παιχτηπαρακολουθώ τα πάντα αλλά επιλέγω τα ποσταρισματα μου με φειδώ
Τσακω Ρουμανια που σου αρεσειαν ειχαμε κουμουνισμο κυριοι θα παιρναμε τους πλημμυροπαθεις και θα τους βαζαμε σε νεα ανετα διαμερισματα
τωρα θα υποφερουν τα δεινα του καπιταλισμου
Έχεις σκεφτεί να μην τσεκάρεις τόσες φορές τη μέρα το σάη?τον μπουστη....ξυπναω -γραφει,παω στη δουλεια -γραφει,παω στο μαγαζι -γραφει,γυριζω γραφειο -γραφει ,παω το βραδυ σπιτι,γραφει...ξυπναω για κατουρημα στις 2νυχτα -γραφει......σταματαααααα(ριχτε το γκιφακι)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολοφανερα ,δεν εχουμε παραπονο παιχτη
βαλε μου και χερι ,συμβουλεψε μεΈχεις σκεφτεί να μην τσεκάρεις τόσες φορές τη μέρα το σάη?
Τσακω Ρουμανια που σου αρεσει
για σένα το λέω για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να διαβάζεις τις μαλακίες που γράφωβαλε μου και χερι ,συμβουλεψε με
τι καυλα θα ηταν ρε μαλακααν ειχαμε κουμουνισμο κυριοι θα παιρναμε τους πλημμυροπαθεις και θα τους βαζαμε σε νεα ανετα διαμερισματα
τωρα θα υποφερουν τα δεινα του καπιταλισμου
Aυτοι που τα εφάρμοσαν αυτά βλέπουν τις τρισεγγονες τους στα μπουρδέλα του κόσμου...να μην τα ξεχνάνε αυτά κάτι...αιμοβόροι.......κανενα!
"Οι ανθρωποι δεν προκειται να ελευθερωθουν προτου ο τελευταιος βασιλιας στραγγαλιστει με τα εντερα του τελευταιου παπα." - (Ζαν Μελιε - 1720)
με συγκινεις και με ψηνεις ταυτοχρονα,υποσχομαι να εξετασω τις προτροπες σου!για σένα το λέω για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να διαβάζεις τις μαλακίες που γράφω
ναι αλλα θα επρεπε να πηγαινεις καθε μερα μεροκαματοΤι καυλα θα ηταν ρε α
τι καυλα θα ηταν ρε μαλακα
ολοι με την ιδια μαρκα τσιγαρων
μεσα σε σπιτια με καθε πολυθρονα απο άλλο υφασμα και χρωμα και τυπο
Κάδρα στον τοιχο που θα ειχαν μεσα κεντηματα , και καδρα με τοπία
Στην κουζινα μεσα γκομενετο 9αρι σε σωμα και 6αρι φατσα να βραζει μια πατατα , και μονιμα ενα μεγαλο μπρικι που βραζει νερο
Να μην εχει ινσταγκραμ , ιντερνετ , σοσιαλ , τιποτα , και να σε περιμενει να την δειρεις και μετα να την γαμησεις και να ειναι ευτυχισμένη
Με ενα κλεμμενο λουλουδι απο τον δρόμο θα εμπαινες σπιτι και θα την επιαναν τα κλάματα απο την χαρα της