You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.358
- Πόντοι
- 25.467
Περιμενε κανα μηνα να στραγγιξουν τα νερα πανω , και θα γαμας μουνι 10αρι με ενα μαρουλι και μισο αβοκαντο
Με μια δωδεκάδα αυγά θα παίρνεις παρτούζα όλη την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Περιστερίου.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
Για τον συναγωνιστή @κωλο-γερος λες;Ίσως ανήκει στην ΝΕΑ Ν.Δ.που είναι γεμάτη αθεους αλλά με γραβάτα και εκχωρεί την Μακεδονία αγοράζοντας Γαφαλ .Στο μπατζανακη πες τα αυτά που είναι κατά του θρησκευτικού γάμου κ της Ορθοδοξίας κ θέλει να αυτοαποκαλείται κ δεξιός
Κάτι ξέρω εγώ κ πιστεύω ότι είναι κρυφοκουμμουνιστης
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
Ενώ Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο Μουσουλμάνους πάει τρελά,έτσι;Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι καλός χριστιανός; Εσείς να μου πείτε, τι λέει η θρησκεία περί αυτού;Ενώ Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο Μουσουλμάνους πάει τρελά,έτσι;
Δεν τούς έφερα εγώ τους μουσουλμάνους.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.358
- Πόντοι
- 25.467
Ας ξεκινήσουμε από το τι εστί "καλός Χριστιανός" και μετά τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.Σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι καλός χριστιανός; Εσείς να μου πείτε, τι λέει η θρησκεία περί αυτού;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Μην περιμένετε απάντηση από τους Χριστιανούς.Ας ξεκινήσουμε από το τι εστί "καλός Χριστιανός" και μετά τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Έχω εδώ και πολλά χρόνια που ανήκω μόνο στην γυναίκα μου. Έτσι νομίζει συτη. Δυστυχώς.Για τον συναγωνιστή @κωλο-γερος λες;Ίσως ανήκει στην ΝΕΑ Ν.Δ.που είναι γεμάτη αθεους αλλά με γραβάτα και εκχωρεί την Μακεδονία αγοράζοντας Γαφαλ .
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Κανένα "δαίμονα" με ωραιο κωλο που τον δίνει, έχετε να μου συστήσετε;Σε ποιανού τον κώλο μπήκε ο δαίμονας;;;;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.358
- Πόντοι
- 25.467
Ξεραΐλα...Κανένα "δαίμονα" με ωραιο κωλο που τον δίνει, έχετε να μου συστήσετε;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Φευ, όπως θα έλεγε και κάποια ψυχή.Ξεραΐλα...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
Κι ομως , πιο πιθανο ειναι να απαντησουν οι Χριστιανοι , παρα ο Αλεξ να παραδεχθει μαλακιαΜην περιμένετε απάντηση από τους Χριστιανούς.
Οποτε , εχε πιστη γερακο μου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
Κικιλια στον Σκαι
Δεν μασάει βγαινει παντού
Καλά , οτι να ναι λεει , αλλα οκ , δεν κρυβεται ο τυπος
Ας πουμε σαν τον Χρυσοχοΐδη που εκει σε λιγο θα ειναι υγειονομική βομβα και αυτος βαράει μαλα΄κια με την φωτογραφία του Μητσοτακη
Δεν μασάει βγαινει παντού
Καλά , οτι να ναι λεει , αλλα οκ , δεν κρυβεται ο τυπος
Ας πουμε σαν τον Χρυσοχοΐδη που εκει σε λιγο θα ειναι υγειονομική βομβα και αυτος βαράει μαλα΄κια με την φωτογραφία του Μητσοτακη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
"Κατ'αποκλειστικοτητα"ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ καναλιών μπήκαν σε Σινουκ..μάλιστα.
Πήγαμε τέσσερα συρόμενα επανω. Οι άνθρωποι που τα γέμισαν, έθεσαν απαράβατο όρο να μην ακουστεί το όνομά τους. Θες, δε θες το συγκρίνεις με μεγαλοσχήμονες καραγκιόζηδες πχ πλοιοκτήτες ναρκόπλοιων, που κι ένα κουτί σερενάτες να διαθέσουν, το κάνουν φειγ βολαν.
Λάσπη παντού, βρωμιά ατελείωτη, δυσοσμία να σου τρυπάει τα ρουθούνια.
Κόσμος πετάει το βιος του στο δρόμο. Το βλέπεις και δε μπορείς να μην πιαστείς να βοηθήσεις. Κι εσύ στη λάσπη και στη βρωμα και δε σκοτιζεσαι κιόλας.
Παντού εθελοντές, συλλογικότητες, αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, πολλά, πάρα πολλά νέα παιδιά στην πρώτη γραμμή. Το μόνο παρηγορο. Κόσμος που προσφέρει ότι μπορεί, αρκετοί από το υστέρημά τους. Κάπου διάβασα ότι μετά την ανακοίνωση της "βοήθειας" των Τραπεζών προς τους πλημμυροπαθείς η Alpha αύξησε σιωπηρά τις προμήθειες των τραπεζικών εργασιων. Δε γνωρίζω αν ισχύει. Όχι ότι θα με παραξενευε κιόλας αν το έκανε. Είναι που τους γάμησε ο Σταϊκούρας τις προηγούμενες φορές.....
Κράτος πουθενά. Μα πουθενά λέμε.
Ότι κάνει ο κόσμος μονος του.
Καντήλια για κυβερνηση, περιφέρεια, δημάρχους χωρίς σταματημό. Το αν αυτό εκφραστεί και εκλογικά άγνωστο.
Οι γνωστές μειονοτητες σε ενα ατελείωτο πλιάτσικο.
Τεράστιες καταστροφές παντού, πλημμυρισμένα σπίτια που δε μπορούν να αδειάσουν γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες αντλίες και όπου υπάρχουν είτε δεν υπάρχει ρεύμα να λειτουργήσουν είτε είναι καυσίμου αλλά μία ανα συνοικία. Και αυτός που την έχει ποιο υπόγειο να πρωτοαδειασει; Ειλικρινά αμφιβάλλω αν μετά τόσες μέρες με τα θεμέλια στο νερό, αυτά τα σπίτια είναι εφικτό να κατοικηθουν εκ νέου. Δουλειά των εκτιμητών αυτή, αλλά εκτιμητές αγνοούνται.
Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση αυτών των ανθρώπων.
Λάσπη παντού, βρωμιά ατελείωτη, δυσοσμία να σου τρυπάει τα ρουθούνια.
Κόσμος πετάει το βιος του στο δρόμο. Το βλέπεις και δε μπορείς να μην πιαστείς να βοηθήσεις. Κι εσύ στη λάσπη και στη βρωμα και δε σκοτιζεσαι κιόλας.
Παντού εθελοντές, συλλογικότητες, αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, πολλά, πάρα πολλά νέα παιδιά στην πρώτη γραμμή. Το μόνο παρηγορο. Κόσμος που προσφέρει ότι μπορεί, αρκετοί από το υστέρημά τους. Κάπου διάβασα ότι μετά την ανακοίνωση της "βοήθειας" των Τραπεζών προς τους πλημμυροπαθείς η Alpha αύξησε σιωπηρά τις προμήθειες των τραπεζικών εργασιων. Δε γνωρίζω αν ισχύει. Όχι ότι θα με παραξενευε κιόλας αν το έκανε. Είναι που τους γάμησε ο Σταϊκούρας τις προηγούμενες φορές.....
Κράτος πουθενά. Μα πουθενά λέμε.
Ότι κάνει ο κόσμος μονος του.
Καντήλια για κυβερνηση, περιφέρεια, δημάρχους χωρίς σταματημό. Το αν αυτό εκφραστεί και εκλογικά άγνωστο.
Οι γνωστές μειονοτητες σε ενα ατελείωτο πλιάτσικο.
Τεράστιες καταστροφές παντού, πλημμυρισμένα σπίτια που δε μπορούν να αδειάσουν γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες αντλίες και όπου υπάρχουν είτε δεν υπάρχει ρεύμα να λειτουργήσουν είτε είναι καυσίμου αλλά μία ανα συνοικία. Και αυτός που την έχει ποιο υπόγειο να πρωτοαδειασει; Ειλικρινά αμφιβάλλω αν μετά τόσες μέρες με τα θεμέλια στο νερό, αυτά τα σπίτια είναι εφικτό να κατοικηθουν εκ νέου. Δουλειά των εκτιμητών αυτή, αλλά εκτιμητές αγνοούνται.
Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση αυτών των ανθρώπων.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 1.406
Μεγαλείο ψυχής από τον Τσιτσιπά: Τεράστια προσφορά για τους πλημμυροπαθείς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε και εμπράκτως τη στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλία, κάνοντας δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε και εμπράκτως τη στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλία, κάνοντας δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.197
- Πόντοι
- 46.423
Νότια Αφρική: Κύματα 9,5 μέτρων σάρωσαν παραλιακές περιοχές - 2 νεκροί και 7 τραυματίες
Τα κύματα «εξαφάνισαν» παραλιακά μπαρ και προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές
www.protothema.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.197
- Πόντοι
- 46.423
Ατλάντα: Βίντεο από δραματική διάσωση οδηγού που κινδύνευε να πνιγεί στη διάρκεια πλημμύρας
Βίντεο δείχνει αστυνομικούς της Ατλάντα των ΗΠΑ να σώζουν έναν παγιδευμένο οδηγό από το αυτοκίνητό του μετά από έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρές
www.newsit.gr
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
βρήκε σοβαρό φορέα να τα χαρίσει...... ο ερυθρός σταυρός τα χρήματα του δεν τα διαχειριζόταν οι της νεας δημοκρατιας και έγινε σκάνδαλο με την διαχειριση; Ακόμα και στις πλημύρες θα βγάλουν κέρδος....Μεγαλείο ψυχής από τον Τσιτσιπά: Τεράστια προσφορά για τους πλημμυροπαθείς
Οσμή σκανδάλου στον Ερυθρό Σταυρό: Οι λουξ νοσηλείες ημετέρων, τα περιουσιακά στοιχεία του και η σύνδεση με το «Ντυνάν»
Πάρτι εκατομμυρίων και «βροχή» απευθείας αναθέσεων - Κόβουν και ράβουν τα «τέκνα» των Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου
www.newsbreak.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 12K