Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
Περιμενε κανα μηνα να στραγγιξουν τα νερα πανω , και θα γαμας μουνι 10αρι με ενα μαρουλι και μισο αβοκαντο

Με μια δωδεκάδα αυγά θα παίρνεις παρτούζα όλη την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Περιστερίου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Στο μπατζανακη πες τα αυτά που είναι κατά του θρησκευτικού γάμου κ της Ορθοδοξίας κ θέλει να αυτοαποκαλείται κ δεξιός :confused:

Κάτι ξέρω εγώ κ πιστεύω ότι είναι κρυφοκουμμουνιστης
Για τον συναγωνιστή @κωλο-γερος λες;Ίσως ανήκει στην ΝΕΑ Ν.Δ.που είναι γεμάτη αθεους αλλά με γραβάτα και εκχωρεί την Μακεδονία αγοράζοντας Γαφαλ .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
Ενώ Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο Μουσουλμάνους πάει τρελά,έτσι;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Ενώ Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο Μουσουλμάνους πάει τρελά,έτσι;
Σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι καλός χριστιανός; Εσείς να μου πείτε, τι λέει η θρησκεία περί αυτού;
Δεν τούς έφερα εγώ τους μουσουλμάνους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
Σας έδωσα την εντύπωση ότι είμαι καλός χριστιανός; Εσείς να μου πείτε, τι λέει η θρησκεία περί αυτού;
Ας ξεκινήσουμε από το τι εστί "καλός Χριστιανός" και μετά τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Για τον συναγωνιστή @κωλο-γερος λες;Ίσως ανήκει στην ΝΕΑ Ν.Δ.που είναι γεμάτη αθεους αλλά με γραβάτα και εκχωρεί την Μακεδονία αγοράζοντας Γαφαλ .
Έχω εδώ και πολλά χρόνια που ανήκω μόνο στην γυναίκα μου. Έτσι νομίζει συτη. Δυστυχώς.:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Κικιλια στον Σκαι :rockon::rockon:
Δεν μασάει βγαινει παντού :rockon::rockon:

Καλά , οτι να ναι λεει , αλλα οκ , δεν κρυβεται ο τυπος

Ας πουμε σαν τον Χρυσοχοΐδη που εκει σε λιγο θα ειναι υγειονομική βομβα και αυτος βαράει μαλα΄κια με την φωτογραφία του Μητσοτακη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
"Κατ'αποκλειστικοτητα"ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ καναλιών μπήκαν σε Σινουκ..μάλιστα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Πήγαμε τέσσερα συρόμενα επανω. Οι άνθρωποι που τα γέμισαν, έθεσαν απαράβατο όρο να μην ακουστεί το όνομά τους. Θες, δε θες το συγκρίνεις με μεγαλοσχήμονες καραγκιόζηδες πχ πλοιοκτήτες ναρκόπλοιων, που κι ένα κουτί σερενάτες να διαθέσουν, το κάνουν φειγ βολαν.
Λάσπη παντού, βρωμιά ατελείωτη, δυσοσμία να σου τρυπάει τα ρουθούνια.
Κόσμος πετάει το βιος του στο δρόμο. Το βλέπεις και δε μπορείς να μην πιαστείς να βοηθήσεις. Κι εσύ στη λάσπη και στη βρωμα και δε σκοτιζεσαι κιόλας.
Παντού εθελοντές, συλλογικότητες, αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, πολλά, πάρα πολλά νέα παιδιά στην πρώτη γραμμή. Το μόνο παρηγορο. Κόσμος που προσφέρει ότι μπορεί, αρκετοί από το υστέρημά τους. Κάπου διάβασα ότι μετά την ανακοίνωση της "βοήθειας" των Τραπεζών προς τους πλημμυροπαθείς η Alpha αύξησε σιωπηρά τις προμήθειες των τραπεζικών εργασιων. Δε γνωρίζω αν ισχύει. Όχι ότι θα με παραξενευε κιόλας αν το έκανε. Είναι που τους γάμησε ο Σταϊκούρας τις προηγούμενες φορές.....
Κράτος πουθενά. Μα πουθενά λέμε.
Ότι κάνει ο κόσμος μονος του.
Καντήλια για κυβερνηση, περιφέρεια, δημάρχους χωρίς σταματημό. Το αν αυτό εκφραστεί και εκλογικά άγνωστο.
Οι γνωστές μειονοτητες σε ενα ατελείωτο πλιάτσικο.
Τεράστιες καταστροφές παντού, πλημμυρισμένα σπίτια που δε μπορούν να αδειάσουν γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες αντλίες και όπου υπάρχουν είτε δεν υπάρχει ρεύμα να λειτουργήσουν είτε είναι καυσίμου αλλά μία ανα συνοικία. Και αυτός που την έχει ποιο υπόγειο να πρωτοαδειασει; Ειλικρινά αμφιβάλλω αν μετά τόσες μέρες με τα θεμέλια στο νερό, αυτά τα σπίτια είναι εφικτό να κατοικηθουν εκ νέου. Δουλειά των εκτιμητών αυτή, αλλά εκτιμητές αγνοούνται.
Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση αυτών των ανθρώπων.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.210
Πόντοι
1.406
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.197
Πόντοι
46.423

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Μεγαλείο ψυχής από τον Τσιτσιπά: Τεράστια προσφορά για τους πλημμυροπαθείς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε και εμπράκτως τη στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλία, κάνοντας δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό
βρήκε σοβαρό φορέα να τα χαρίσει...... ο ερυθρός σταυρός τα χρήματα του δεν τα διαχειριζόταν οι της νεας δημοκρατιας και έγινε σκάνδαλο με την διαχειριση; Ακόμα και στις πλημύρες θα βγάλουν κέρδος....

• Ουάου
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom