Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη

όταν στην Ελλάδα οι ''απεσταλμένοι'' του θεού κάνουν αγιασμούς και εγκαίνια σε πολεμικά αεροπλάνα και οπλικά συστήματα

κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά οι χριστιανοί.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Αρχές Σεπτεμβρίου αγόρασα αεροπορικά για Μπαγκλαντές και αμέσως η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να με εναρμoνισει στις συνθήκες εκεί !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο πρωθυπουργό μας:hi: ...
Πρώτα ο πολίτης ,σκεφτόμαστε για αυτόν!!!!! νέα Δημοκρατία

για δουλεια πας τυπε? :think:
18022019sewercleaner.jpg

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.444
Πόντοι
456
Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;

οι μουσουλμανοι ειναι κακα παιδια αλλου κατωτερου Θεου που μας αρεσει να τα πηδαμε :confused::bottom::zfuck:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
Και ξερεις εσυ καλυτερα απο αυτους που ερμηνευουν τις βουλες του Κυριου?Που ξερουν πως σκεπτεται και πως πραττει(οξυμωρο αλλα στο μυαλο τους γινεται),που ξερουν πως θα τον τουμπαρουν και δεν θα τους τιμωρησει επειδη σημερα αντεξαν το βασανιστηριο να μην φανε κρεας κλπ?:coffee::confused::confused::confused:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.444
Πόντοι
456
Περιμενε κανα μηνα να στραγγιξουν τα νερα πανω , και θα γαμας μουνι 10αρι με ενα μαρουλι και μισο αβοκαντο

στο θεμα μας..... στοκαρετε μαρουλια για Παναγιωταρου και σια :rockon: :erection:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
η χριστιανικη θρησκεια παει μονο με αυτοκρατορια τυπε :rockon::rockon::rockon:
R.2d8a1edf06372106589bd2c9a285397f
Ποια αυτοκρατορία; Η μοναδική αυτοκρατορία που ξέρω ήταν μια γιαπωνέζικη κουλτουριαρικη τσόντα, η αυτοκρατορία των αισθήσεων, με ένα ωραίο μιλφακι που γαμιωτανε συνέχεια. Και ο πρωταγωνιστής συνάδελφος, μπουρδελιαρης, μικροτσουτσουνος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
θα εριχναν πολυ γελιο με αυτα που θα τους ελεγες οι ασφαλιτες,ισως δεν εσβηναν ολοι τα τσιγαρα τους στα μουτρα σου
Σαν τον Παναγούλη θα του συμπεριφερονταν τύπε, που του εβαζαν πυρωμενες καρφιτσες στην ουρήθρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom