CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.678
- Πόντοι
- 2.606
Ακόμα δω είσαι...τη μισή πόλη διέσχισα....σηκώνεσαι καθόλου από την καρέκλα?πυωσ ιναι αφτώσ?
Ακόμα δω είσαι...τη μισή πόλη διέσχισα....σηκώνεσαι καθόλου από την καρέκλα?πυωσ ιναι αφτώσ?
μην προσπαθείς να βγάλεις άκρηΕγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
Αρχές Σεπτεμβρίου αγόρασα αεροπορικά για Μπαγκλαντές και αμέσως η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να με εναρμoνισει στις συνθήκες εκεί !!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο πρωθυπουργό μας ...
Πρώτα ο πολίτης ,σκεφτόμαστε για αυτόν!!!!! νέα Δημοκρατία
παίζεις gta?Ακόμα δω είσαι...τη μισή πόλη διέσχισα....σηκώνεσαι καθόλου από την καρέκλα?
8μηνη συμβασούλα στην ΕΥΔΑΠ τύπε?για δουλεια πας τυπε?
Τι ναι τούτο?παίζεις gta?
το χάσμα των γενεώνΤι ναι τούτο?
Mην πεταξεις και κανενα "Η φαση ειναι γκριντζι"Τι ναι τούτο?
Πως γινεται να πιστευεις στον Χριστιανισμο, μια θρησκεια που δεν εχει συνορα και θεωρει ολους τους ανθρωπους αυτης της Γης αδερφια και παιδια του Θεου και απο την αλλη να χωριζεις την Γη σε οικοπεδα (κρατη) και να υπερασπιζεσαι το οικοπεδο σου σκοτωνοντας αυτον, τον υποτιθεμενο αδελφο σου, που ερχεται να σου παρει ενμα κομματι απο το οικοπεδο σου;
Και ξερεις εσυ καλυτερα απο αυτους που ερμηνευουν τις βουλες του Κυριου?Που ξερουν πως σκεπτεται και πως πραττει(οξυμωρο αλλα στο μυαλο τους γινεται),που ξερουν πως θα τον τουμπαρουν και δεν θα τους τιμωρησει επειδη σημερα αντεξαν το βασανιστηριο να μην φανε κρεας κλπ?Εγω δεν ειπα τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Εγω απλως επισημαινω το παραδοξο και λεω οτι χριστιανικη θρησκεια και πατριδα δεν μπορουνε να πηγαινουν μαζι.
Περιμενε κανα μηνα να στραγγιξουν τα νερα πανω , και θα γαμας μουνι 10αρι με ενα μαρουλι και μισο αβοκαντο
Ποια αυτοκρατορία; Η μοναδική αυτοκρατορία που ξέρω ήταν μια γιαπωνέζικη κουλτουριαρικη τσόντα, η αυτοκρατορία των αισθήσεων, με ένα ωραίο μιλφακι που γαμιωτανε συνέχεια. Και ο πρωταγωνιστής συνάδελφος, μπουρδελιαρης, μικροτσουτσουνος.η χριστιανικη θρησκεια παει μονο με αυτοκρατορια τυπε
Σαν τον Παναγούλη θα του συμπεριφερονταν τύπε, που του εβαζαν πυρωμενες καρφιτσες στην ουρήθραθα εριχναν πολυ γελιο με αυτα που θα τους ελεγες οι ασφαλιτες,ισως δεν εσβηναν ολοι τα τσιγαρα τους στα μουτρα σου
Παρακαλώ να ανακαλεσετεΚαι ο πρωταγωνιστής συνάδελφος, μπουρδελιαρης, μικροτσουτσουνος.
κανε ονειρα εσυ ..Σαν τον Παναγούλη θα του συμπεριφερονταν τύπε, που του εβαζαν πυρωμενες καρφιτσες στην ουρήθρα
Με καλέσατε;
Ναι,θελουμε να κανουμε εναν εξορκισμο στο νημα και ψαχνουμε για καρδιναλιοΜε καλέσατε;
Ναι,θελουμε να κανουμε εναν εξορκισμο στο νημα και ψαχνουμε για καρδιναλιο
Kαπου το πατε εσεις τωρα,αλλα εγω στις σχεσεις μελων(μισθωτων-λαχανικων κλπ) δεν ανακατευομαιΣε ποιανού τον κώλο μπήκε ο δαίμονας;;;;