Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας!

Είναι καιρός να ανοίξει η κυβέρνηση τα χαρτιά της επίσημα και να δώσει στον κόσμο τα στοιχεία με τα ποσά που δεσμεύθηκαν από τον προυπολογισμό για τα αντιπλημμυρικά έργα, τις αναθέσεις που έγιναν μετά από διαγωνισμό και την ολοκλήρωση τους!!!!

Ας κλεισουν επιτέλους τα τοξικά στόματα που θέλουν την κυβέρνηση να παντελόνιασε και να μοίρασε σε αναθέσεις της πούτσας τα λεφτά

να μπορουν και οι βουλευτές να κυκλοφορήσουν χωρίς να τρώνε αυγά δηλαδη.....

Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια!!! :wanker:
Σιγα ρε Σαουλ. Στο τελος θα ζητησεις να μαθεις και ποιοι επιχειρηματιες ειχανε υπερκερδη απο τις 3 απανωτες κρισεις που μας ετυχαν (κορονοιος-πολεμος στην Ουκρανια και φυσικες καταστροφες) και ποιοι πολιτικοι εκαναν περιουσια παραπανω απο αυτην που δικαιολογει η βουλευτικη τους αποζημειωση, κατα την διαρκεια αυτων των κρισεων.
(Για να μην παμε και στην κριση του Αιγαιου που διαρκει εδω και πολλα χρονια).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο κατάλαβες ρε μπουλουκο μου?Εσύ χεστηκες που επικαλείσαι μπαν...πάρτο αποφαση...θα σου βάζω κωλοδαχτυλο από εδώ και πέρα....θα νιωθεις την ανάσα μου στον σβέρκο σου...και θα λες:Κυρια ,κυρία με πειράζει κάντε του μπαν!Χαχαχα θλιβερό σκουπίδι....παίξει καμια παχιά στο skype πιπιλογαμουλη ....
Ομορφάντραααααα μου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Σιγα ρε Σαουλ. Στο τελος θα ζητησεις να μαθεις και ποιοι επιχειρηματιες ειχανε υπερκερδη απο τις 3 απανωτες κρισεις που μας ετυχαν (κορονοιος-πολεμος στην Ουκρανια και φυσικες καταστροφες) και ποιοι πολιτικοι εκαναν περιουσια παραπανω απο αυτην που δικαιολογει η βουλευτικη τους αποζημειωση, κατα την διαρκεια αυτων των κρισεων.
(Για να μην παμε και στην κριση του Αιγαιου που διαρκει εδω και πολλα χρονια).
Αυτά τα ξέρω ήδη :sunglasses:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Ένα άρθρο για οποιον δεν αρκείται στην πολιτική και κυβερνητική ορθότητα της κλιματικής αλλαγής, της απανθρακοποιησης της οικονομίας, της πράσινης μεταβασης και του αέρα του κοπανιστού.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.951
Πόντοι
46.423

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.056
Οι δρομοι-Ελλαδα 2.0
απο τυχη ζουμε

IMG_7471.jpeg

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
Καμια απο τις 2 , αμα ημουν στην θεση του δεν θα χωριζα ποτέ την Ελιζαμπετα Καναλις που ειχε γκομενα
Μιλαμε για το πιο ανωμαλο ξέκωλο , αυτην καθε φορα που θα σου επαιρνε τσιμπουκι θα σου ρουφαγε και το μυελο των οστων

images
Screenshot-2020-07-09-at-15.33.37.jpg
ddd312a174.jpg
elisabetta-canalis_0291.jpg

η πιο χαζη και σπαστικη γκομενα που περασε απο την ιταλικη τηλεοραση τις 2 τελευταιες δεκαετιες.... αστο, και δεν παλευεται και ειναι ντεκαβλε' τελειως, ειδικα οταν ανοιγει το στομα της.... οχι απλως για μπουνιες και κλωτσες ειναι, αλλα για τσιμεντωμα

η χαζη γκομενα δεν κανει ουτε για γατουλα ουτε για αφεντρα, για αυτο ειναι και θα μεινει μονιμα παρατημενη και μονη, γιατι ειναι ζωοοοοοοοοον

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
ακούω εισαγγελική έρευνα για το που πήγαν τα κονδύλια των αντιπλημμυρικών....

την γλίτωσαν οι υπουργοί........να δούμε ποιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος θα τους δώσει στεγνά τώρα :sunglasses:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Δε νομίζω να πουλάς στο ΔΕΔΔΗΕ. Διαχειριστης δικτύου είναι.
Εχεις δίκιο. Το προχωρημένο της ώρας. Στον ΔΑΠΕΕΠ πουλάς και πλέον πληρώνεσαι από τον ΦΟΣΕ (περίπου, είναι λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό).

• Like
Αντιδράσεις: resp

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.516
Πόντοι
12.756
Συγγνώμη Αρχηγέ μου, αλλά έχω μια απέχθεια για ότι σιλικονούχο. Έχω δει γυναίκες με κουκλιστικα προσωπάκια και περισσότερες με λιγότερο κουκλιστικα, αλλά φυσικά βυζάκια, να έχουν τέτοιες επιδόσεις, που θα οδηγούσαν τη Hoover σε χρεοκοπία.
Αυτές μάλιστα.
φυσικο αδερφε :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
ακούω εισαγγελική έρευνα για το που πήγαν τα κονδύλια των αντιπλημμυρικών....

την γλίτωσαν οι υπουργοί........να δούμε ποιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος θα τους δώσει στεγνά τώρα :sunglasses:
Κανένας. Μέσα στο κόλπο είναι κι αυτοί και δεν τους συμφέρει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Εγω λεω οτι μαλλον πρεπει να αρχισουμε να διανοουμαστε οτι τα αδιανοητα θα γινουν κανονικοτητα. Παγκοσμίως. Βλεπεις τι συμβαινει παντου. Οσοι πιστευουν οτι εγινε κατι που θα ξαναγινει σε 400 χρονια, πλανωνται. Αυτα θα συμβαινουν διαρκως. Ειμαστε μονο στην αρχη. Και επιστροφη δεν υπαρχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ. Θα με κανεις τωρα να πιστευω στις προληψεις;;;:confused:

Περαν της πλακας πριν απο 2 χρονια ειχα κανει ενα ερωτημα εδω: Τι προτιματε, την 10ετια 2010-2020, η, την 10ετια που ερχεται; Και ορισμενοι πεσατε να με φατε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Το μεγάλο λάθος πιστευω ήταν η μη απομάκρυνση περισσοτερων ζώων, εφόσον η προβλεψη υπήρχε
Οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι έχουν τρακτέρ με καροτσες έπρεπε πιο νωρίς να το φροντίσουν
Ίσως δεν πιστεψαν σε τέτοιο κακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom