Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
Ασε μας ρε Σαουλ τωρα. Μηπως εισαι κομμουνιστης; Σιγα-σιγα θα μας πεις οτι οσο μεγαλυτερες καταστροφες γινονται, τοσα περισσοτερα παντελονιαζουν καποιοι.:confused:Ε
Εγώ θέλω να μην εκμεταλλεύονται οι βρωμοαριστεροί μερικές κακοτυχίες και να αμαυρώνουν την ειλικρινή προσπάθεια του επιτελείου της κυβέρνησης μας.

Θέλω να λάμψει η αλήθεια για να μπορούμε να δηλώνουμε όλοι εμείς περήφανοι δεξιοί Νέο Δημοκράτες χωρίς να μας πετάνε ντομάτες.

Τόσα πολλά ζητάω????? :sad2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Εγώ θέλω να μην εκμεταλλεύονται οι βρωμοαριστεροί μερικές κακοτυχίες και να αμαυρώνουν την ειλικρινή προσπάθεια του επιτελείου της κυβέρνησης μας.

Θέλω να λάμψει η αλήθεια για να μπορούμε να δηλώνουμε όλοι εμείς περήφανοι δεξιοί Νέο Δημοκράτες χωρίς να μας πετάνε ντομάτες.

Τόσα πολλά ζητάω????? :sad2:
Είσαι καλά ρε; Ξέρεις πόσο θα πάει η ντομάτα; Πιο ακριβά και από το Λαγκαβουλιν:confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.076
Πόντοι
9.931

Εν τω μεταξυ ο Daniel δημιούργησε λίμνες στην Σαχάρα αλλα εδω κάποιοι θεωρούν οτι δεν ηταν κατι το φοβερο και με μερικα αντιπλημμυρικά εργα παραπάνω θα ηταν ολα καλα:rolleyes:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.425
Πόντοι
46.423

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.845
Πόντοι
11.146
...εξαιρετικη η παρεμβαση εισαγγελεα του Αρειου Παγου, με μια παραγγελια προς τους εισαγγελεις Καρδιτσας Λαρισας, Βολου κ Τρικαλων με 11 ακανθωδη ερωτηματα ελεγχου (διαβαστε τα στο αρθρο-παραγγελια του Α.Π.Ε./ Μ.Π.Ε.)!
Βρε λες?????

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.211
Πόντοι
1.056

Εν τω μεταξυ ο Daniel δημιούργησε λίμνες στην Σαχάρα αλλα εδω κάποιοι θεωρούν οτι δεν ηταν κατι το φοβερο και με μερικα αντιπλημμυρικά εργα παραπάνω θα ηταν ολα καλα:rolleyes:
Στ αρχιδια μας τι εκανε στη Σαχαρα!

Εχετε γαμηθει απο τοτε που βγηκε ο Κουλης να συγκρινετε το παντζάρι με το παντζουρι.

Μεχρι με τον Καναδά ρε συγκρίνατε την Ελλαδα,αθεόφοβοι!

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206

Θα ήτανε πολύ καλύτερα.
Η πρώτη μύνηση 'εγινε, ο εκσαφέας και ο χειριστής που έκοψε φράγμα βρέθηκε, Κικίλιας περιφέρεια και Δήμος δεν ξέρουν τίποτα, ψάχνουν να βρούν ποιός έδωσε εντολή καταστροφής του φράγματος.
Κοινώς τους πνίξανε

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.845
Πόντοι
11.146
Θα ήτανε πολύ καλύτερα.
Η πρώτη μύνηση 'εγινε, ο εκσαφέας και ο χειριστής που έκοψε φράγμα βρέθηκε, Κικίλιας περιφέρεια και Δήμος δεν ξέρουν τίποτα, ψάχνουν να βρούν ποιός έδωσε εντολή καταστροφής του φράγματος.
Κοινώς τους πνίξανε
...ποια πρωτη μυνηση, διαβασε τι ανεβασα δυο ποστ παραπανω! Θα αρχισει πανηγυρι και να δουμε που θα κατσει η μπιλια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom