Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
Στελνω μαιλ στην Στοιχημαν να ανοιξει στοιχημα με τις επιλογες

-Φταιει ο χειριστης του εσκαφέα για την πλημμυρα ; ΝΑΙ = 1,25 , ΟΧΙ = 7,80 , μηδεν γκανιοτα

Βαλτε τωρα που γυριζει
πολυ και ωραιο μουνι εξω....
νομιζω οτι ειναι η καλυτερη εποχη για μουνι
με τα τα ξεκωλα ακομα,ταν λαινς,μικρο καλοκαιρακι...
και ειναι ολες εδω πια λιγες στα νησια
γνωμη σου
:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.118
Πόντοι
12.756
πολυ και ωραιο μουνι εξω....
νομιζω οτι ειναι η καλυτερη εποχη για μουνι
με τα τα ξεκωλα ακομα,ταν λαινς,μικρο καλοκαιρακι...
και ειναι ολες εδω πια λιγες στα νησια
γνωμη σου
:coffee:
βγηκα πριν για μια ωριτσα και πηγα να τρακαρω 2 φορες
επιβεβαιωνω :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Mαλακες βγαινει ο Νασας και ανακοινωνει οτι βρηκαμε εξωγηινους και ασχολειστε με τον εσκαφεα και με ταν λαινς...ΠΟΣΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΙΣ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
να ανοιξουμε νημα η να τα λεμε στου μητσοτακη?
ειναι πολυ το μουνι και ειναι ολοι ξεπαραδιασμενοι....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.352
Πόντοι
8.346
6 μερα η χωρα κομμενη στα 2 αν θες να πας πανω κανεις 700 χλμ γυρω γυρω
Ουτε τρενο παει επανω

Ας τραβηξει μια νοητή γραμμη το κρατος και να πει απο την Θεσσαλια και κατω ειναι Ελλαδα και πανω ας το παρει οποιος θελει
αφου ουτως η αλλως δεν εχει φραγκο , δεν γαμιεται :rockon::rockon:
Δεν είδα τπτ στις ειδήσεις φίλε. Προπαγανδιζεις?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.054
Πόντοι
2.356
Στελνω μαιλ στην Στοιχημαν να ανοιξει στοιχημα με τις επιλογες

-Φταιει ο χειριστης του εσκαφέα για την πλημμυρα ; ΝΑΙ = 1,25 , ΟΧΙ = 7,80 , μηδεν γκανιοτα

Βαλτε τωρα που γυριζει
Στανταράκι Δίδυμο ή Φορκαστ είναι και οι Νούσιος-Σακκελαρίου. 100% το πρώτο 50% το δεύτερο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.118
Πόντοι
12.756
Mαλακες βγαινει ο Νασας και ανακοινωνει οτι βρηκαμε εξωγηινους και ασχολειστε με τον εκσαφεα και με ταν λαινς...ΠΟΣΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΙΣ
Οταν ειχαμε εμεις εξωγηινους στην ΝΑΣΑ ακομα ανακαλυπτας τα πολυμπριζα

ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ , ΓΕΜΑΤΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ :coffee:
ΜΠΛΕ ΚΙΟΛΑΣ

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.591
Πόντοι
1.336
Απο τα ερωτηματα μονο τα 6 και 7 εχουν δυσκολη απαντηση.
τα υπολοιπα θα εχουν ως απαντηση μελετες επι μελετων, ενστασεις επι ενστασεων και μαρτυριες απο καμμια 50αρια μηχανικους οτο ολα εγιναν στην εντελεια.
αν ηθελαν πραγματικα να το διαλευκανουν θα ζηταγαν τεχνικη βοηθεια απο καποια διεθνη ανεξαρτητη αρχη για να ορισει ξενους εμπειρογνωμονες που θα εκαναν τα παντα φυλλο και φτερο. Τοτε μπορει να μαθαιναμε την αληθεια.
ο εισαγγελεας τωρα τι να σκαμπασει απο ακρως τεχνικα ζητηματα?
και αν ορισει εμπειρογνωμονες θα ειναι τοπικοι, οπερ «κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
Και γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας να μάθει ,για ποιον λόγο η χώρα δεν κηρύχτηκε σε '' κατάσταση έκτακτης ανάγκης'' ΑΛΛΑ κηρύχτηκε σε κατάσταση '' ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας ''? Καταστρεφόταν η χώρα απ'άκρη σε άκρη ,χωριά στην κυριολεξία βούλιαζαν σε νερά ,γέφυρες έπεφταν ,δρόμοι κοβόντουσαν στα δύο ,ανθρώπινες ζωές πέθαιναν . Και τι έκανε η σημερινή κυβέρνηση ? Κήρυξε την χώρα σε κατάσταση '' ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας '' . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ,γιατί μόνο σε αυτήν την περίπτωση η Ε.Ε δεν επεμβαίνει . Ναι καλά διαβάζετε ,καμιά μα καμιά βοήθεια δεν είναι υποχρεωμένη να στείλει βάση του καταστατικού της ,αντίθετα σε '' κατάσταση έκτακτης ανάγκης '' η βοήθεια θα ήταν άμεση . Τα συμπεράσματα δικά σας .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οταν ειχαμε εμεις εξωγηινους στην ΝΑΣΑ ακομα ανακαλυπτας τα πολυμπριζα

ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ , ΓΕΝΑΤΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ :coffee:
ΜΠΛΕ ΚΙΟΛΑΣ
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΧΩ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90!!!!
ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.118
Πόντοι
12.756
να ανοιξουμε νημα η να τα λεμε στου μητσοτακη?
ειναι πολυ το μουνι και ειναι ολοι ξεπαραδιασμενοι....

Περιμενε κανα μηνα να στραγγιξουν τα νερα πανω , και θα γαμας μουνι 10αρι με ενα μαρουλι και μισο αβοκαντο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.118
Πόντοι
12.756
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΧΩ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90!!!!
ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ

Τι να μας πεις μωρη πλεμπα

Εγω δεν παιρνω καν , με παιρνουν και μου λενε τι θελω να μαγειρεψουν σημερα , τι ωρα θελω να ειναι ετοιμο και οτι αλλο χρειστω..

Και για ζεστο νερο εχω ηλιακο , ενταξει Ζηκο ; :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.845
Πόντοι
11.146
...ρε θα μας κλεισουν μεσα λεμεεεεεε!!!!
Μεσημεριανο, κορμι θανατος, βυζοι μεγαλοι κ στητοι, κωλαρακι σηκωμενο κ πεταχτο, ποδια λαμπαδα , γυαλι ηλιου μασκα (αυτα της ηλεκτροκολλησης ντε), φλοραλ κοντο φορεματακι αερατο, περπατημα τσαχπινικο!!!
Σταματαει περιπτερο, βγαζει γυαλι, 15χρονο!!!! :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.352
Πόντοι
8.346
...ρε θα μας κλεισουν μεσα λεμεεεεεε!!!!
Μεσημεριανο, κορμι θανατος, βυζοι μεγαλοι κ στητοι, κωλαρακι σηκωμενο κ πεταχτο, ποδια λαμπαδα , γυαλι ηλιου μασκα (αυτα της ηλεκτροκολλησης ντε), φλοραλ κοντο φορεματακι αερατο, περπατημα τσαχπινικο!!!
Σταματαει περιπτερο, βγαζει γυαλι, 15χρονο!!!! :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Μην αγχώνεσαι τυπε. Το δηλώνει ηδη το πηγάδι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
Mαλακες βγαινει ο Νασας και ανακοινωνει οτι βρηκαμε εξωγηινους και ασχολειστε με τον εσκαφεα και με ταν λαινς...ΠΟΣΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!

αν θες να πετυχεις στην ζωη ειτε αυτο ειναι στοιχημα.ειτε επενδυτικη βαθμιδα ειτε αντιμετωπιση θεομηνιων το μυαλο σου πρε[πει να ειναι επικεντρωμενο ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ καλε φιλε και αξιε διανοητη βιρλα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τι να μας πεις μωρη πλεμπα

Εγω δεν παιρνω καν , με παιρνουν και μου λενε τι θελω να μαγειρεψουν σημερα , τι ωρα θελω να ειναι ετοιμο και οτι αλλο χρειστω..

Και για ζεστο νερο εχω ηλιακο , ενταξει Ζηκο ; :coffee:
Και οταν δεν εχει ηλιο δεν πλενεσαι αρχοντα??

Να σου μεινει καμια μερα η πινεζα η να σου την κανει με τον κηπουρο και θα σου πω εγω ποιος θα σε παιρνει τηλεφωνο.....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.780
Πόντοι
3.656
αν θες να πετυχεις στην ζωη ειτε αυτο ειναι στοιχημα.ειτε επενδυτικη βαθμιδα ειτε αντιμετωπιση θεομηνιων το μυαλο σου πρε[πει να ειναι επικεντρωμενο ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ καλε φιλε και αξιε διανοητη βιρλα
Για αυτο θα μεινεις μια ζωη στο δυαρακι στον ημιοροφο στα Καμινια....Γιατι θα σε εχουν κανει δαντελα οι Ρουμανες!!!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.118
Πόντοι
12.756
Και οταν δεν εχει ηλιο δεν πλενεσαι αρχοντα??

Να σου μεινει καμια μερα η πινεζα η να σου την κανει με τον κηπουρο και θα σου πω εγω ποιος θα σε παιρνει τηλεφωνο.....

Νερο ζεστο θα εχω ακομα και αν σβησει ο ηλιος για κανα 2μηνο , υπαρχουν ενναλακτικές για καθε περιπτωση
Ολοι θα εχετε πεθανει και εγω θα κανω steam shower

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
Για αυτο θα μεινεις μια ζωη στο δυαρακι στον ημιοροφο στα Καμινια....Γιατι θα σε εχουν κανει δαντελα οι Ρουμανες!!!!!!!
μαλακα απο το μπαλκονι μου βλεπω της μεταγραφαρες του θρυλου.....το γαλλακι εχει την μιση γαλατια
ωραια και προστυχα μουνια οι ρουμανες δεν θα της κατακρινω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.649
Πόντοι
1.406

Stories

Νέο!

Stories