You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.102
- Πόντοι
- 5.506
δεν θυμαμαι ενα αρχιδι απο αυτα που καιγοταν το συμπαν και αυτος ειχε ενα πυροσβεστικο εξω απο το σπιτι του....για βοηθηστεθα πληρώνεις εισφορά για να μπορεί να έχει λεφτά ο υπουργός να κάνει αντιπλημμυρικά έργα στο εξοχικό του.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.514
- Πόντοι
- 12.756
Μονο πισινα δεν εχω , σε ολα τα αλλα βαλε τσεκ στο ΝΑΙτζακουζι εχεις?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.490
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ,εδω σκασανε βομβες στο νο2 στρατιωτικο αεροδρομιο της χωρας και τα 70 μυριων απατσι εγιναν βαρκες για την μανταλενα ,ενω το υπουργειο τα ελεγε παροπλισμενα μεχρι που τους ετριψαν τις φωτο στη μουρη....και ψαχνεις να βρεις ακρη στα γαλαζια τρωκτικα των περιφερειων και των δημων......Αν ημουν η εε θα εκανα τις πυρηνικες δοκιμες στην ελλαδα....τιποτα αλλο!Μια μεσημεριατζού τους έχει ξεφτιλισει. Τρέχουν σαν παραζαλισμένα κοτόπουλα και ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον αλλον. Ο Δήμαρχος στην Περιφέρεια, η Περιφέρεια στο Δημαρχο, η Περιφέρεια στο 112.
Αντλιοστασιια χωρίς γεννητριες, αντιπλημμυρικά ασυντηρητα, σχεδιασμός δεκαετιών.
Το απόλυτο μπουρδέλο.
Λογικό να μας ρίξει καταδίκη η ΕΕ για την ανυπαρξία επικαιροποιημενων χαρτών κινδύνων πλημμυρων και σχεδίων διαχείρισης κινδυνων που προκύπτουν από αυτές ακριβώς τις πλημμύρες.
Να το ξαναπούμε.
Το απόλυτο μπουρδέλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτον στην προπερσινη φωτια της παρνηθας λες μαλλον.δεν θυμαμαι ενα αρχιδι απο αυτα που καιγοταν το συμπαν και αυτος ειχε ενα πυροσβεστικο εξω απο το σπιτι του....για βοηθηστε
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
Δε θυμάμαι αλλά έχεις δίκιοδεν θυμαμαι ενα αρχιδι απο αυτα που καιγοταν το συμπαν και αυτος ειχε ενα πυροσβεστικο εξω απο το σπιτι του....για βοηθηστε
δε μου κάνει εντύπωση δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τα αποβράσματα της γης
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.102
- Πόντοι
- 5.506
παμε παρακατω σαρανταενατακατοτυπε ,εδω σκασανε βομβες στο νο2 στρατιωτικο αεροδρομιο της χωρας και τα 70 μυριων απατσι εγιναν βαρκες για την μανταλενα ,ενω το υπουργειο τα ελεγε παροπλισμενα μεχρι που τους ετριψαν τις φωτο στη μουρη....και ψαχνεις να βρεις ακρη στα γαλαζια τρωκτικα των περιφερειων και των δημων......Αν ημουν η εε θα εκανα τις πυρηνικες δοκιμες στην ελλαδα....τιποτα αλλο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτον στην προπερσινη φωτια της παρνηθας λες μαλλον.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
την μπάζωσες τότε που πέρναγαν με τα ελικόπτερα και έβρεχαν χαράτσια όπου δουν γαλάζιο?Μονο πισινα δεν εχω , σε ολα τα αλλα βαλε τσεκ στο ΝΑΙ
Μισό γιατί παρακολουθώ Σρόιτερ Αγοραστό.τυπε ,εδω σκασανε βομβες στο νο2 στρατιωτικο αεροδρομιο της χωρας και τα 70 μυριων απατσι εγιναν βαρκες για την μανταλενα ,ενω το υπουργειο τα ελεγε παροπλισμενα μεχρι που τους ετριψαν τις φωτο στη μουρη....και ψαχνεις να βρεις ακρη στα γαλαζια τρωκτικα των περιφερειων και των δημων......Αν ημουν η εε θα εκανα τις πυρηνικες δοκιμες στην ελλαδα....τιποτα αλλο!
Αν αναλογιστούμε τι έγινε στη Λιβύη, λέει ο Περιφερειάρχης...
12 χρόνια εμφύλιος και όλα ισιωμα έγιναν στη Λιβύη.
Εμένα με έπεισε πάντως.
Δικαίως θα επανεκλεγεί.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.490
- Πόντοι
- 2.606
δεν ντρεπονται ομως ,τα λενε και δεν τους ριχνει καποιος απο την παραγωγη μια χριστοπαναγια ,ενα μπινελικι ,μια ξαναστροφη ,ενα τηλεκοντρολ, κατι μπας και το βουλωσουν....τους το δινω αυτο,λενε τις μαλακιες χωρις καμια ντροπη με μησδενικο φοβο για τυχον επιπτωσεις......επανεκλογη τωρα!Μισό γιατί παρακολουθώ Σρόιτερ Αγοραστό.
Αν αναλογιστούμε τι έγινε στη Λιβύη, λέει ο Περιφερειάρχης....
Εμένα με έπεισε πάντως.
Δικαίως θα επανεκλεγεί.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.514
- Πόντοι
- 12.756
το βλεπεις και συ μαν ;;Μισό γιατί παρακολουθώ Σρόιτερ Αγοραστό.
Αν αναλογιστούμε τι έγινε στη Λιβύη, λέει ο Περιφερειάρχης...
12 χρόνια εμφύλιο και όλα ισιωμα έγιναν στη Λιβύη.
Εμένα με έπεισε πάντως.
Δικαίως θα επανεκλεγεί.
Οτι και να του πει δεν ειναι αρμοδιοτητα της περιφερειας , το ενα δεν ειναι , τα αντλιοστάσια δεν ειναι , το ανάχωμα δεν ειπα εγω ..
Αρα τι στο πουτσο θελουμε περιφερειαρχες ;;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.102
- Πόντοι
- 5.506
μασαμπουκα,καγιεν,πουτανες,κοκες κλπ,,,,τιποτα δεν αλλαξε μετα απο 10 χρονια γαμησιτο βλεπεις και συ μαν ;;
Οτι και να του πει δεν ειναι αρμοδιοτητα της περιφερειας , το ενα δεν ειναι , τα αντλιοστάσια δεν ειναι , το ανάχωμα δεν ειπα εγω ..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.514
- Πόντοι
- 12.756
Αυτα ειναι η ζωη τυπε μου... έτσι ζεις ..μασαμπουκα,καγιεν,πουτανες,κοκες κλπ,,,,τιποτα δεν αλλαξε μετα απο 10 χρονια γαμησι
Οχι με μεροκαματο , φακιες , χιουνται σονατα , και γκαρσονερια ισογειο
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Για τις φωτιές είχαμε δείτε Καναδά , για τις πλημμύρες δείτε Λιβύη.
Και η κοροϊδία συνεχίζεται
Και η κοροϊδία συνεχίζεται
Χαμένα δείχνει να τα έχει. Τον λυπάσαι.το βλεπεις και συ μαν ;;
Καλά του λέει ο Σρόιτερ.
Είναι δυνατόν να συγκρίνει Ελλάδα -Λιβυη και να φέρνει τη δεύτερη ως παράδειγμα;
Πήγε να το μαζέψει ο Κωστάκης, αλλά το έκανε χειρότερο. Και να πεις ότι είναι ο μόνος;. Όλα τα κυβερνητικά και κομματικά ναυαγια καραμέλα έχουν τη Λιβυη, όπως ειχαν πριν τη Χαβάη.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν έδωσε την εντολή να πέσει το ανάχωμα. Πήρε την πρωτοβουλία ο χειριστής της τσαπας μάλλον.
Του ρίχνει και έναν επικήδειο τώρα ο Θεοδωράκης.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.102
- Πόντοι
- 5.506
θα μπω σφηνα στην θεση αγοραστου...τωρα με την ανασυγκροτηση θα φαμε καλα....σε 5 χρονια που θα γινουν τα ιδια μπουτσα μαςΑυτα ειναι η ζωη τυπε μου... έτσι ζεις ..
Οχι με μεροκαματο , φακιες , χιουνται σονατα , και γκαρσονερια ισογειο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.514
- Πόντοι
- 12.756
Χαμένα δείχνει να τα έχει. Τον λυπάσαι.
Καλά του λέει ο Σρόιτερ.
Είναι δυνατόν να συγκρίνει Ελλάδα -Λιβυη και να φέρνει τη δεύτερη ως παράδειγμα;
Πήγε να το μαζέψει ο Κωστάκης, αλλά το έκανε χειρότερο. Και να πεις ότι είναι ο μόνος;. Όλα τα κυβερνητικά και κομματικά ναυαγια καραμέλα έχουν τη Λιβυη, όπως ειχαν πριν τη Χαβάη.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν έδωσε την εντολή να πέσει το ανάχωμα. Πήρε την πρωτοβουλία ο χειριστής της τσαπας μάλλον.
Του ρίχνει και έναν επικήδειο τώρα ο Θεοδωράκης.
Αφου συγκρινει Ελλαδα - λιβυη , μολις παει επανω η σε κανα χωριο να του ριξουν 2 πιστολιες στο κεφαλι και να τον δεσουν πισω απο ενα αγροτικο και να τον γυριζουν σε ολη την Θεσσαλια
Ετσι κανουν και στην Λιβυη
Λυπαμαι αλλα αυτο παει να πει συγκριση
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.102
- Πόντοι
- 5.506
γιατι νομιζουμε οτι ειμαστε πιο πολιτισμενοι απο τους λιβυους?Αφου συγκρινει Ελλαδα - λιβυη , μολις παει επανω η σε κανα χωριο να του ριξουν 2 πιστολιες στο κεφαλι και να τον δεσουν πισω απο ενα αγροτικο και να τον γυριζουν σε ολη την Θεσσαλια
Ετσι κανουν και στην Λιβυη
Λυπαμαι αλλα αυτο παει να πει συγκριση
Είχε και εναν ψυχοσθενή που έβαζε μόνον κότες. Κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτόν.το κακο ειναι πως θα ξεμεινετε απο μεμες με τοσους μαλακες και αναγκαστικα θα καταντησετε σαν τον αυτιστικο που εβαζε συνεχεια το κοριτσακι που ουρλιαζει η τον βιετκονγκ με τη ροχαλα για να ξεμπερδευει......
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.514
- Πόντοι
- 12.756
Στην τιμωρία ΝΑΙγιατι νομιζουμε οτι ειμαστε πιο πολιτισμενοι απο τους λιβυους?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 11K