You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Συγνωμη αλλά πολυ χολοσκάς και δεν πρεπει.Μια χαρά χαλαρός είμαι.
Εσύ εσκουζες και κλαψούριζες στη "διοίκηση εδώ μέσα" γιατί έστειλε για μπάνια ενα τομάρι, που προσέβαλε τη μνήμη νεκρου με απανωτά σχόλια.
Να σου θυμίσω ένα
Θίχτηκες κιόλας για το "καημένο" το τομάρι που δεν ειχε ποτέ προβλήματα με κανέναν εδω μέσα, ώσπου έφαγες το ξεβρακωμα και ξαφνικά "θυμήθηκες" ότι μαλωσατε και μπινελικωθήκατε με βαρείς χαρακτηρισμούς, άπειρες φορες. Σε έπιασε και ο πόνος για την παραβίαση των κανόνων του site, επιλεκτικά πάντα.
Λες και η "διοίκηση" σε ένα site με τεράστια επισκεψιμότητα, πανελλαδική κιολας, θα ανεχόταν προσβολή μνημης νεκρών και δικαιολόγηση ανθρωποκτονιών με ενδεχόμενο δόλο, που με όσα ηχητικά έρχονται στο φως, ο όρος ενδεχομενος μοιάζει επιεικής.
Θα μπορούσες να πεις ένα "παιδιά, εχετε δίκιο, δεν το πρόσεξα" και να τελειώνει το θέμα. Πριν καν ξεκινήσει. Στο επισήμαναν καμία δεκαριά μέλη. Αλλά εσύ το έπαιζες ξύπνιος και συνεχιζες να προκαλείς, εφερες και κανα δυο κολαουζους για στηριξη, γιατί ειχες κάνει κρακ, αλλά άνθρακες ο θησαυρός.
Γιατί; Γιατί εγωπαθες τομάρι είσαι κι εσύ.
Τράβα παρακάτω τώρα ναυάγιο.
Α! Και οταν ξανακλαψουρίσεις, εγώ μια λέξη μόνο έχω χρησιμοποιήσει για σενα. Τομάρι σε ανεβάζω, τομάρι σε κατεβάζω. Τις βρισιές τις έχεις κάνει εργόχειρο εσύ. Μην κάνουμε παράθεση τώρα τα ποστ σου.
Ο κατσαπλιάς δεν εχει μπαναρισθεί.
Την καλημερα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς γινεται και παντα εχεις ρουφιάνους...ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ
Τους εχει ξεφτιλίσει όλους τους υπουργους , ολοι ειναι ασχετοι και αυτος δεν εχει καμία ευθύνη , ξερεις στραβωνουν οι αλλοι που βγαινουν μαλακες στον κοσμο τους ...
Μου θυμίζει ενα διευθυντη που ειχα εγω , που ειχε διωξει καμια 15αρια υφισταμενους του , εδιωχνε έφερνε αλλους , τους εδιωχνε και αυτους και παει λεγοντας
Καποια στιγμη το πηρα χαμπαρι και φωναξα ενα τσόλι βυζαρου που ειχα για HR , της λεω τι γινεται εκει ; το κοιτας ;; Ναι μου λεει ειμαι απο πανω απο το θεμα
και τελικά βαζω εναν εσωτερικο ρουφιανο που ειχα για τετοιες δουλειες και μου τα ξερασε ολα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
εδω ειχα ρουφιανους για τους ρουφιανους ...Συγνωμη αλλά πολυ χολοσκάς και δεν πρεπει.
Ο κατσαπλιάς δεν εχει μπαναρισθεί.
Την καλημερα μου
Πώς γινεται και παντα εχεις ρουφιάνους...
Ετσι κινειται ο κοσμος τυπε , με τις πληροφοριες , αυτος που ειναι πιο πληροφορημενος κερδιζει παντα
Διάβασε τώρα μια εξυπνάδα που θα σκαλώσει αυτή η έρευνα.Από ότι φαίνεται δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γι'αυτό και ανακυκλωνει τους ίδιους και τους ίδιους. Από ότι μαθαίνω τα μπινελικια όπου εμφανίζεται ο Αγοραστός πάνε σύννεφο. Πριν λίγο διάβασα οτι Αρεοπαγίτης Εισαγγελέας διέταξε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες του, των τεσσαρων αντιπεριφερειαρχων, του Μπεου και του Δημάρχου Τρικκαίων νομίζω.
Βέβαια, αν κρίνουμε από τις ανάλογες προηγούμενες διερευνήσεις, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ο Ντογιακος έφτιαξε σχολή.
(Για όποιον δεν θυμάται υπενθυμίζω πως από αυτό το θέμα έχω πάθει οικονομική ζημιά εξαιτίας πώλησης που ματαιώθηκε και το "άνοιξα" πριν τις εκλογές).
Εκτός σχεδίου Δόμηση.
Ώπου ελάχιστοι είναι οι δήμοι σε όλη την επικράτεια που έχουν ενημερωμένα/επικαιροποιημένα/σύγχρονα πολεοδομικά σχέδια.
Μεγάλο μέρος των κτισμάτων σε πολλά χωριά και κωμοπόλεις είναι κτισμένο με παρέκκλιση όπου ναι μεν εκδίδεται μια νόμιμη άδεια (και έχει μάλιστα αρκετά αυστηρούς όρους δόμησης).
Αυτό το καθεστώς της κατά παρέκκλισης δόμησης υπάρχει για δεκαετίες και εξακολουθούσε να υπάρχει μέχρι φέτος όταν το ΣΤΕ με μια σειρά αποφάσεων την εξαφάνισε.
Εκεί πάνω λοιπόν θα πατήσουν όλοι όσοι ψαχτούν από τον ΑΠ.
"Μα εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω το τάδε έργο γιατί υπάρχουν κτίρια που πρέπει να γκρεμιστούν....."
"Μα εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω το τάδε έργο γιατί οι τεχνικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να εκδώσουν άδειες/να κάνουν μελέτες....."
Κλπ κλπ, από δικαιολογίες άλλο τίποτα.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι:
Κάποιος έχτισε με άδεια, νόμιμα και δεν έχει την παραμικρή αυθαιρεσία.
Έχτισε όμως σε περιοχή που σύμφωνα με το ΣΤΕ δεν έπρεπε.
Θα αποζημειωθεί??
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Εννοειται ρε τυπεΔιάβασε τώρα μια εξυπνάδα που θα σκαλώσει αυτή η έρευνα.
(Για όποιον δεν θυμάται υπενθυμίζω πως από αυτό το θέμα έχω πάθει οικονομική ζημιά εξαιτίας πώλησης που ματαιώθηκε και το "άνοιξα" πριν τις εκλογές).
Εκτός σχεδίου Δόμηση.
Ώπου ελάχιστοι είναι οι δήμοι σε όλη την επικράτεια που έχουν ενημερωμένα/επικαιροποιημένα/σύγχρονα πολεοδομικά σχέδια.
Μεγάλο μέρος των κτισμάτων σε πολλά χωριά και κωμοπόλεις είναι κτισμένο με παρέκκλιση όπου ναι μεν εκδίδεται μια νόμιμη άδεια (και έχει μάλιστα αρκετά αυστηρούς όρους δόμησης).
Αυτό το καθεστώς της κατά παρέκκλισης δόμησης υπάρχει για δεκαετίες και εξακολουθούσε να υπάρχει μέχρι φέτος όταν το ΣΤΕ με μια σειρά αποφάσεων την εξαφάνισε.
"Μα εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω το τάδε έργο γιατί υπάρχουν κτίρια που πρέπει να γκρεμιστούν....."
"Μα εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω το τάδε έργο γιατί οι τεχνικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να εκδώσουν άδειες/να κάνουν μελέτες....."
Θα αποζημειωθεί??
Μιλαμε οποιος αναπνεει εκει πανω θα παρει φραγκα τωρα
Ετσι κινείται ο κοσμος
Για κάνε μια απόπειρα να του στείλεις μήνυμα.Ο κατσαπλιάς δεν εχει μπαναρισθεί
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Για κάνε μια απόπειρα να του στείλεις μήνυμα.
Διαόλια βαζεις στο κοσμο εσυ
Μάλιστα.Εννοειται ρε τυπε
Μιλαμε οποιος αναπνεει εκει πανω θα παρει φραγκα τωρα
Ετσι κινείται ο κοσμος
Σου δίνω λεφτά για οικοσυσκευή/εργαλεία/ζώα/κλπ κλπ.
Δεν διαφωνώ καθόλου.
Σου ξαναδίνω όμως άδεια να χτίσεις?
Εδώ σε θέλω.....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Μάλιστα.
Σου δίνω λεφτά για οικοσυσκευή/εργαλεία/ζώα/κλπ κλπ.
Δεν διαφωνώ καθόλου.
Σου ξαναδίνω όμως άδεια να χτίσεις?
Εδώ σε θέλω.....
Αν δεν ειναι πανω σε κανα ρεμα γιατι να μην του δωσει ;;
Δεν θα μπουν τωρα και σε αυτη την περιπετεια τυπε , καιει το θεμα , αμα αρχιζουν να βγαινουν στα καναλια και αυτοι που δεν μπορουν να χτισουν θα γινει σίριαλ το θεμα
Τα τοπογραφικά της Περιφέρειας διαφέρουν από τα όρια των οικοπέδων. Φαίνεται σαν ο ένας να μπαίνει μέσα στο οικόπεδο του άλλου για κάποια μετρα. Ή να καπελωνει δημόσια έκταση. Τμήμα δρόμου, μικρή πλατεία, κοινόχρηστο χώρο.Διάβασε τώρα μια εξυπνάδα που θα σκαλώσει αυτή η έρευνα.
Εκτός σχεδίου Δόμηση.
Θα αποζημειωθεί??
Όλοι κάνουν το κορόιδο στις μεταξύ τους μεταβιβασεις ή εργασίες γιατί αλλιώς άκρη δε βγαίνει. Σε χωριό από αυτά που πλημμύρισαν αυτό. Που και στα υπόλοιπα το ίδιο γίνεται. Σε καταλαβαίνω απολύτως.
Ο Ντογιακος απ τον Μαρτιο που ανέλαβε το έγκλημα στα Τεμπη και διέταξε για την υποθεση να βρει ποιος έφταιξε στο έγκλημα του Αδενδρου το 2017,δεν μας εχει ξανααπασχολησειΑπό ότι φαίνεται δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γι'αυτό και ανακυκλωνει τους ίδιους και τους ίδιους. Από ότι μαθαίνω τα μπινελικια όπου εμφανίζεται ο Αγοραστός πάνε σύννεφο. Πριν λίγο διάβασα οτι Αρεοπαγίτης Εισαγγελέας διέταξε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες του, των τεσσαρων αντιπεριφερειαρχων, του Μπεου και του Δημάρχου Τρικκαίων νομίζω.
Βέβαια, αν κρίνουμε από τις ανάλογες προηγούμενες διερευνήσεις, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ο Ντογιακος έφτιαξε σχολή.
Αμα ήσουν θέση Κλούνεϊ ποια θα διάλεγες για τον καφέ σου; Εγώ τη μελαχρινή γιατί βγάζει κάτι εξωτικό. Κι ας πηγαίναμε και με τη βέσπα.Διαόλια βαζεις στο κοσμο εσυ
Πάει αυτός. Πήρε σύνταξη.Ο Ντογιακος απ τον Μαρτιο που ανέλαβε το έγκλημα στα Τεμπη και διέταξε για την υποθεση να βρει ποιος έφταιξε στο έγκλημα του Αδενδρου το 2017,δεν μας εχει ξανααπασχολησει
Όχι δεν κατάλαβες, δεν θα ανακατέψουμε ακραίες περιπτώσεις ρέματα κλπ.Αν δεν ειναι πανω σε κανα ρεμα γιατι να μην του δωσει ;;
Δεν θα μπουν τωρα και σε αυτη την περιπετεια τυπε , καιει το θεμα , αμα αρχιζουν να βγαινουν στα καναλια και αυτοι που δεν μπορουν να χτισουν θα γινει σίριαλ το θεμα
Για απλές υποθέσεις μιλάμε που δεν είναι εντός ορίων οικισμού.
Και είναι τεράστιο θέμα αυτό με τα όρια οικισμού.
Πολλοί πιστεύουν πως καλύπτονται αλλά αρχίδια καλύπτονται.
Αυτο κατάλαβες ρε μπουλουκο μου?Εσύ χεστηκες που επικαλείσαι μπαν...πάρτο αποφαση...θα σου βάζω κωλοδαχτυλο από εδώ και πέρα....θα νιωθεις την ανάσα μου στον σβέρκο σου...και θα λες:Κυρια ,κυρία με πειράζει κάντε του μπαν!Χαχαχα θλιβερό σκουπίδι....παίξει καμια παχιά στο skype πιπιλογαμουλη ....Κοιτα τον μωρε που χεστηκε μην τον κάνουν μπαν. Μην φοβασαι μωρε , δεν σε πειραζει κανενας
Φας καμια μπουγάτσα ρε χοντρέ καλύτερα.Εσένα θα σε φάω τελευταιο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Αμα ήσουν θέση Κλούνεϊ ποια θα διάλεγες για τον καφέ σου; Εγώ τη μελαχρινή γιατί βγάζει κάτι εξωτικό. Κι ας πηγαίναμε και με τη βέσπα.
Καμια απο τις 2 , αμα ημουν στην θεση του δεν θα χωριζα ποτέ την Ελιζαμπετα Καναλις που ειχε γκομενα
Μιλαμε για το πιο ανωμαλο ξέκωλο , αυτην καθε φορα που θα σου επαιρνε τσιμπουκι θα σου ρουφαγε και το μυελο των οστων
Συγγνώμη Αρχηγέ μου, αλλά έχω μια απέχθεια για ότι σιλικονούχο. Έχω δει γυναίκες με κουκλιστικα προσωπάκια και περισσότερες με λιγότερο κουκλιστικα, αλλά φυσικά βυζάκια, να έχουν τέτοιες επιδόσεις, που θα οδηγούσαν τη Hoover σε χρεοκοπία.Καμια απο τις 2 , αμα ημουν στην θεση του δεν θα χωριζα ποτέ την Ελιζαμπετα Καναλις που ειχε γκομενα
Μιλαμε για το πιο ανωμαλο ξέκωλο , αυτην καθε φορα που θα σου επαιρνε τσιμπουκι θα σου ρουφαγε και το μυελο των οστων
Αυτές μάλιστα.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.958
- Πόντοι
- 46.423
Καμια απο τις 2 , αμα ημουν στην θεση του δεν θα χωριζα ποτέ την Ελιζαμπετα Καναλις που ειχε γκομενα
Μουνάρα !!!
Κώλο δίνει ?
bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 1.046
Τα κανάλια δεν έχουν δείξει τίποτα απολύτως και δεν έχουν πει κουβέντα. Τρεις φορές τις έφαγε ο Αγοραστός, δύο στον Παλαμά και μία στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα. Τα βίντεο είναι στο twitter. Άλλος που τρώει πολύ μπινελίκι όπου κι αν σταθεί, είναι ο Μπέος, αν και προς το παρόν ξύλο δεν έχει φάει - ακόμα. Επίσης φάπες έφαγε στα Τρίκαλα ένας βουλευτής - μαντέψτε το κόμμα!Από ότι φαίνεται δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γι'αυτό και ανακυκλωνει τους ίδιους και τους ίδιους. Από ότι μαθαίνω τα μπινελικια όπου εμφανίζεται ο Αγοραστός πάνε σύννεφο. Πριν λίγο διάβασα οτι Αρεοπαγίτης Εισαγγελέας διέταξε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες του, των τεσσαρων αντιπεριφερειαρχων, του Μπεου και του Δημάρχου Τρικκαίων νομίζω.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.102
- Πόντοι
- 3.656
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας!
Είναι καιρός να ανοίξει η κυβέρνηση τα χαρτιά της επίσημα και να δώσει στον κόσμο τα στοιχεία με τα ποσά που δεσμεύθηκαν από τον προυπολογισμό για τα αντιπλημμυρικά έργα, τις αναθέσεις που έγιναν μετά από διαγωνισμό και την ολοκλήρωση τους!!!!
Ας κλεισουν επιτέλους τα τοξικά στόματα που θέλουν την κυβέρνηση να παντελόνιασε και να μοίρασε σε αναθέσεις της πούτσας τα λεφτά
να μπορουν και οι βουλευτές να κυκλοφορήσουν χωρίς να τρώνε αυγά δηλαδη.....
Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια!!!
Είναι καιρός να ανοίξει η κυβέρνηση τα χαρτιά της επίσημα και να δώσει στον κόσμο τα στοιχεία με τα ποσά που δεσμεύθηκαν από τον προυπολογισμό για τα αντιπλημμυρικά έργα, τις αναθέσεις που έγιναν μετά από διαγωνισμό και την ολοκλήρωση τους!!!!
Ας κλεισουν επιτέλους τα τοξικά στόματα που θέλουν την κυβέρνηση να παντελόνιασε και να μοίρασε σε αναθέσεις της πούτσας τα λεφτά
να μπορουν και οι βουλευτές να κυκλοφορήσουν χωρίς να τρώνε αυγά δηλαδη.....
Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Πώς να σε απασχολησει, αφου εχει παρει συνταξη απο το τελος Ιουνιου?Ο Ντογιακος απ τον Μαρτιο που ανέλαβε το έγκλημα στα Τεμπη και διέταξε για την υποθεση να βρει ποιος έφταιξε στο έγκλημα του Αδενδρου το 2017,δεν μας εχει ξανααπασχολησει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 11K