Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Σωστος και παλι
Γιατι ο Πιερ καλος δεν λεω αλλα εκει που ηταν ειχε να κανει με το δημόσιο και μόνο
Οχι με ιδιωτες
Επισης πηρε συμβουλους απο Pwc και απο ολες τις μεγαλες συμβουλευτικες να του κανουν την δουλεια , εμπλεξε cloud ιστοριες κτλ
Για την γεωργια ποιους θα παρει συμβουλους ;; επισης θα εχει ενα καρο προμηθευτες ιδιωτες , εκει θα γινει μαδομουνι
Έχει μια από τις πιο σκληρες γραφειοκρατιες εκεί. Αθόρυβη και σκληροπυρηνικη. Πολιτιμπιρο σκέτη. Δεν κατάφερε κανείς να τη βάλει σε τάξη.
Έχει και το Μπαγινετα. Μόνιμο γενικό γραμματέα. Νομίζω είναι συγγενείς με Μητσοτάκη. Ποιος να τους παλέψει αυτούς; Ο Πιερρακακης; Ο άνθρωπος είναι τέρμα σαλονάτος. Έχει και κάτι μαφιες που ανακατεύονται με όλα. Είναι το μόνο Υπουργειο που δεν έχει καταφέρει τον πλεον βασικό φορέα του να τον μεταφέρει στο gov, γιατι γίνεται τεράστιο φαγοπότι γύρω από αυτόν, λόγω κοινοτικών επιδοτήσεων. Ο Πρόεδρος του φορέα είναι αποκλειστική επιλογή Μητσοτάκη, φαλτσαρει συνεχώς, του εχουν δώσει ήδη δημόσια κάρτα κι αυτός συνεχίζει απτόητος. Κωλυσιεργία ασυστολη.
Και ενας σωρός αλλων οργανισμών και φορέων που κανείς δεν έχει ιδέα τι έργο παράγει ο καθένας.
Αν είναι ξύπνιος ο Πιερρακακης θα αρνηθεί οποιαδηποτε σχετική πρόταση.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Λειπει κανας Αλεξ , να μπει εδω μεσα να σας πει παρτε τα 6.600 τωρα και να λετε και ευχαριστω
Και ολα θα στεγνωσουν
Παμε παρακατω
Αυτός σήμερα η λουλου εφερε ενισχύσεις και έλεγε να με κάνουν μπαν από εδώ.. είναι τόσο χεστης και φλωρουμπα που δεν μπορεί να με διαχειριστέι..γελάω...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Έχει μια από τις πιο σκληρες γραφειοκρατιες εκεί. Αθόρυβη και σκληροπυρηνικη. Πολιτιμπιρο σκέτη. Δεν κατάφερε κανείς να τη βάλει σε τάξη.
Έχει και το Μπαγινετα. Μόνιμο γενικό γραμματέα. Νομίζω είναι συγγενείς με Μητσοτάκη. Ποιος να τους παλέψει αυτούς; Ο Πιερρακακης; Ο άνθρωπος είναι τέρμα σαλονάτος. Έχει και κάτι μαφιες που ανακατεύονται με όλα. Είναι το μόνο Υπουργειο που δεν έχει καταφέρει τον πλεον βασικό φορέα του να τον μεταφέρει στο gov, γιατι γίνεται τεράστιο φαγοπότι γύρω από αυτόν, λόγω κοινοτικών επιδοτήσεων. Ο Πρόεδρος του φορέα είναι αποκλειστική επιλογή Μητσοτάκη, φαλτσαρει συνεχώς, του εχουν δώσει ήδη δημόσια κάρτα κι αυτός συνεχίζει απτόητος. Κωλυσιεργία ασυστολη.
Και ενας σωρός αλλων οργανισμών και φορέων που κανείς δεν έχει ιδέα τι έργο παράγει ο καθένας.
Αν είναι ξύπνιος ο Πιερρακακης θα αρνηθεί οποιαδηποτε σχετική πρόταση.

Μπαγινετας .. το θυμαμαι αυτον ... εκει στην Θεσσαλια δεν ηταν πριν ;
Αυτοι ειχαν κανει και κατι μαλακιες με την φετα
και ειχε σκασει ο παραγωγος στην Αθηνα και πηγε να ανατιναξει το υπουργειο
Ενα χαρτι κατι δεν του δινανε και δεν μπορουσε να στειλει κατι τονους που ειχε παραγγελιες εξω πληρωμενες
Μεγαλο καρναβαλι ηταν ο Αποστολου , απο μαλακία σε μαλακία πηγαινε
τον ειχε αυτον ο Καρανικας στην μπουκα , κατι καντηλια που του εριχνε συνεχεια , τοτε με την κανναβη , εκλανε μεντες ο Αποστολου ..

Θυμασαι καθόλου ΠΑΣΕΓΕΣ ;; εκει ηταν ο ορισμος της ξαπλας :tooth::tooth::tooth:
Τι εχει περάσει αυτος ο τοπος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Μπαγινετας .. το θυμαμαι αυτον ... εκει στην Θεσσαλια δεν ηταν πριν ;
Αυτοι ειχαν κανει και κατι μαλακιες με την φετα
και ειχε σκασει ο παραγωγος στην Αθηνα και πηγε να ανατιναξει το υπουργειο
Ενα χαρτι κατι δεν του δινανε και δεν μπορουσε να στειλει κατι τονους που ειχε παραγγελιες εξω πληρωμενες
Μεγαλο καρναβαλι ηταν ο Αποστολου , απο μαλακία σε μαλακία πηγαινε
τον ειχε αυτον ο Καρανικας στην μπουκα , κατι καντηλια που του εριχνε συνεχεια , τοτε με την κανναβη , εκλανε μεντες ο Αποστολου ..

Θυμασαι καθόλου ΠΑΣΕΓΕΣ ;; εκει ηταν ο ορισμος της ξαπλας :tooth::tooth::tooth:
Τι εχει περάσει αυτος ο τοπος
Λαμία νομίζω. Χρόνια ηταν στη Στερεά Ελλάδα. Δεν νομίζω να τον είχαν παει στη Θεσσαλία αυτόν.
ΠΑΣΕΓΕΣ; Αυτοί ειχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα, στην κυριολεξία. Ζάχαρη περνούσαν. Οι κλασσικοί Ελληνες συνδικαλιστές, οτετζηδες, δεητζήδες κι έτσι που λέει κι ο tellystalone.
Τους έκαναν οικονομικό έλεγχο, επί σαμαροβενιζελων νομίζω, τους έκοψαν και την επιχορήγηση και φαλιρισαν.
Πραγματικά έχει δει πολλούς κηφήνες ο τοπος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Λαμία νομίζω. Χρόνια ηταν στη Στερεά Ελλάδα. Δεν νομίζω να τον είχαν παει στη Θεσσαλία αυτόν.
ΠΑΣΕΓΕΣ; Αυτοί ειχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα, στην κυριολεξία. Ζάχαρη περνούσαν. Οι κλασσικοί Ελληνες συνδικαλιστές, οτετζηδες, δεητζήδες κι έτσι που λέει κι ο tellystalone.
Τους έκαναν οικονομικό έλεγχο, επί σαμαροβενιζελων νομίζω, τους έκοψαν και την επιχορήγηση και φαλιρισαν.
Πραγματικά έχει δει πολλούς κηφήνες ο τοπος.
Ναι Λαμια , καπου εκει , δεν ημουν σιγουρος
Το απολυτο σημαδι του Πασοκ ηταν η Πασεγες ..

• Like
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Αυτός σήμερα η λουλου εφερε ενισχύσεις και έλεγε να με κάνουν μπαν από εδώ.. είναι τόσο χεστης και φλωρουμπα που δεν μπορεί να με διαχειριστέι..γελάω...
Κυρία δε με παίζουν τα άλλα παιδάκι κι ετσι φάση.
Θλιβερό........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα μιλαμε για το ιδιο υπουργειο , οχι διαφορετικό
ο Στυλιανιδης δεν ηταν στο Ναυτιλιας νομιζω καθόλου και ποτέ

Ισως εχει να κανει με το κολλημα του δικου σου με το ροτεσιον
Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το εμαθε αυτο
Εγω δεν καταλαβα γιατι έκανε τοσες αλλαγές σε μια κυβερνηση που πηγαινε πολυ καλά. Και αυτο το ανακατεμα εφερε μπερδεμα. Αργει να βρει βηματισμό. Αναμένω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κοιτα τον μωρε που χεστηκε μην τον κάνουν μπαν. Μην φοβασαι μωρε , δεν σε πειραζει κανενας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Εγω δεν καταλαβα γιατι έκανε τοσες αλλαγές σε μια κυβερνηση που πηγαινε πολυ καλά. Και αυτο το ανακατεμα εφερε μπερδεμα. Αργει να βρει βηματισμό. Αναμένω.

Εδω φανταζομαι θα ειμαστε και θα το δεις,
τον Κουλη δεν θα τον φαει κανενας Κασσελακης , θα τον φανε απο μεσα οι δικοι του :coffee:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Εδω φανταζομαι θα ειμαστε και θα το δεις,
τον Κουλη δεν θα τον φαει κανενας Κασσελακης , θα τον φανε απο μεσα οι δικοι του :coffee:
οι γόνοι είναι απέξω.
η κυβέρνηση κρίνεται από την αποτελεσματικότητά της τελικά
όσο και να χαρίζει τεμπελιά.
πχ με τον κορωνοίο χάρισε κατσιό σε μεγάλες κατηγορίες ΔΥ,
τώρα στη θεσσαλία είναι κλειστά τα σχολεία...
έχουν πρόβλημα τα σχολεία στη λάρισα;
κανένα, απλώς ας καθήσουμε όλοι μια εβδομάδα ακόμη.
τα δικαστήρια επίσης κλειστά,
ανοίγουν αύριο.
τρεις μέρες κατσιό οι δικαστικοί υπάλληλοι
τούτο σημαίνει ότι δικόγραφο δεν μπορεί να κατατεθεί την 11, 12 και 13/9
πώς θα ζητήσει ο διοικούμενος προσωρινή προστασία;
δεν μιλώ για υπηρεσίες που δεν έχουν πχ ρευμα...

και φυσικά η αντιπολίτευση θα πει να κάτσουμε κι άλλο
τσαβισμός
έτσι δεν κάνουμε προκοπή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Ξαναλεω
Θα τον φανε οι δικοι του τον Κουλη ,
αλαζονεία φουλ , την εχει δει CEO Αμερικανικης πολυεθνικης
τους φερετε σαν τα τελευταια υπαλληλακια ,
και ειναι γνωστο οτι ολοι αυτοι ζουνε για το κύρος της θεσης του Υπουργου
Γονοι , ξε-γόνοι , ειναι και οι αλλοι που εχουν αρχισει να τα παιρνουν στην γκρανα
Θα τον "κρεμάσουν"
Εδω ειμαστε και θα το δουμε :coffee:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.958
Πόντοι
46.423
Παντού τα ίδια ... είτε στη Λιβύη είτε στη Γερμανία ...

Η φύση ξεσπά χωρίς έλεος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Μια χαρά χαλαρός είμαι.
Εσύ εσκουζες και κλαψούριζες στη "διοίκηση εδώ μέσα" γιατί έστειλε για μπάνια ενα τομάρι, που προσέβαλε τη μνήμη νεκρου με απανωτά σχόλια.
Να σου θυμίσω ένα
εδω κοντεψε να πεσει και ο υπαρχος στη θαλασσα για τον μαλακα.

Θίχτηκες κιόλας για το "καημένο" το τομάρι που δεν ειχε ποτέ προβλήματα με κανέναν εδω μέσα, ώσπου έφαγες το ξεβρακωμα και ξαφνικά "θυμήθηκες" ότι μαλωσατε και μπινελικωθήκατε με βαρείς χαρακτηρισμούς, άπειρες φορες. Σε έπιασε και ο πόνος για την παραβίαση των κανόνων του site, επιλεκτικά πάντα.
Λες και η "διοίκηση" σε ένα site με τεράστια επισκεψιμότητα, πανελλαδική κιολας, θα ανεχόταν προσβολή μνημης νεκρών και δικαιολόγηση ανθρωποκτονιών με ενδεχόμενο δόλο, που με όσα ηχητικά έρχονται στο φως, ο όρος ενδεχομενος μοιάζει επιεικής.
Θα μπορούσες να πεις ένα "παιδιά, εχετε δίκιο, δεν το πρόσεξα" και να τελειώνει το θέμα. Πριν καν ξεκινήσει. Στο επισήμαναν καμία δεκαριά μέλη. Αλλά εσύ το έπαιζες ξύπνιος και συνεχιζες να προκαλείς, εφερες και κανα δυο κολαουζους για στηριξη, γιατί ειχες κάνει κρακ, αλλά άνθρακες ο θησαυρός.
Γιατί; Γιατί εγωπαθες τομάρι είσαι κι εσύ.
Τράβα παρακάτω τώρα ναυάγιο.
Α! Και οταν ξανακλαψουρίσεις, εγώ μια λέξη μόνο έχω χρησιμοποιήσει για σενα. Τομάρι σε ανεβάζω, τομάρι σε κατεβάζω. Τις βρισιές τις έχεις κάνει εργόχειρο εσύ. Μην κάνουμε παράθεση τώρα τα ποστ σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

Δεν εκανες καν στο κοπο να το δεις τυπε μου
μας εστειλες τυπου πλημμυρα στην γεφυρα της Πειραιως ..
καθε φορα που βρεχει 10 τετοιες εχουμε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931

Οχι τυπε δεν ειχαν κανει αντιπλημμυρικά έργα και φταιει ο Μητσοτακης:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom