Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.951
Πόντοι
46.423
αρχισατε να ξεφτιλιζεστε και μονοι σας ...
Καλα πάμε :coffee:

Και εγώ προχθές πήγα να γαμήσω έναν θεικό κώλο και δεν μου σηκωνόταν.

Τέτοια νίλα δεν την έχω ξαναπάθει.

:headbang: :headbang: :headbang:

Ο Μητσοτάκης φταίει ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.105
Πόντοι
3.656
Τελικά μάθαμε σε ποιανού τη βίλα έγιναν αντιπλημμυρικά έργα από τα διαθέσιμα κονδύλια?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Και εγώ προχθές πήγα να γαμήσω έναν θεικό κώλο και δεν μου σηκωνόταν.

Τέτοια νίλα δεν την έχω ξαναπάθει.

:headbang: :headbang:

Ο Μητσοτάκης φταίει ...

Βρε τραμπακουλα του Πρωτου θεματος ..

Λίγο πιο πίσω ο δρόμος είναι καθαρός,ομοίως στο άλλο ρεύμα!Επίσης στο χωράφι πλευρικά! Είναι κακοτεχνία κ όχι το ύψος της βροχής!

Βαλε καμιά Λιβυη , μην ξεφτιλιζεσαι τζαμπα ,
που σε λιγο θα βαλεις καμια μπανιερα που ξεχασαν το νερο ανοιχτο και εχει ξεχειλίσει και θα μας λες για Ντανιελ μπανιου

Και για πες μας βρε αστροπελεκι , στο αρθρο που ανεβασες τι λεει οτι εγινε μετά ;;
Μηπως περιμενουν και εκει καμια 10αρια μερες να εξατμιστει το νερο οπως εδω σε μας ;;
Τσιμπησαν κανα δάνειο ;

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.056
οι γόνοι είναι απέξω.
η κυβέρνηση κρίνεται από την αποτελεσματικότητά της τελικά
όσο και να χαρίζει τεμπελιά.
πχ με τον κορωνοίο χάρισε κατσιό σε μεγάλες κατηγορίες ΔΥ,
τώρα στη θεσσαλία είναι κλειστά τα σχολεία...
έχουν πρόβλημα τα σχολεία στη λάρισα;
κανένα, απλώς ας καθήσουμε όλοι μια εβδομάδα ακόμη.
τα δικαστήρια επίσης κλειστά,
ανοίγουν αύριο.
τρεις μέρες κατσιό οι δικαστικοί υπάλληλοι
τούτο σημαίνει ότι δικόγραφο δεν μπορεί να κατατεθεί την 11, 12 και 13/9
πώς θα ζητήσει ο διοικούμενος προσωρινή προστασία;
δεν μιλώ για υπηρεσίες που δεν έχουν πχ ρευμα...

και φυσικά η αντιπολίτευση θα πει να κάτσουμε κι άλλο
τσαβισμός
έτσι δεν κάνουμε προκοπή
Ρε τυπε τι λες τωρα;Τα σχολεια θα ανοιξουν ή απευθύνονται μονο στους δημοσιους υπαλληλους;

Ποια παιδια θα πανε;
Ποιοι γονεις θα ασχοληθούν με τα παιδια και με τα σχολικά;

Ξερεις οτι εδω επικρατει εμπόλεμη κατασταση;Χωρις ευτυχως να φοβομαστε να πέσουν βομβες ή σφαίρες,ολα τα υπολοιπα ειναι κοινα.

Τα σπιτια σε πολλες περιοχές πλυμμηρισαν,πρωτο μέλημα ειναι να βγάλουν τα νερα,τα νερα ομως εκει που τα κατευθύνουν δεν τα θελει ο αλλος,φρεάτια στουπωμενα.Και Αφου γινουν αυτα αρχιζεις και πετας.Τα σκουπιδια εχει βγαλει ο Δήμος ανακοίνωση πως δεν μπορει να τα παραλάβει διοτι ο ΧΥΤΑ δεν ειναι προσβάσιμος.Οποτε εχει στουπωσει ολη η πολη με τους κάδους διοτι ο μαλακας Ελληνας θελει να τα διώξει απ τον κωλο του

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.951
Πόντοι
46.423

Λίγο πιο πίσω ο δρόμος είναι καθαρός,ομοίως στο άλλο ρεύμα!Επίσης στο χωράφι πλευρικά! Είναι κακοτεχνία κ όχι το ύψος της βροχής!

που σε λιγο θα βαλεις καμια μπανιερα που ξεχασαν το νερο ανοιχτο και εχει ξεχειλίσει και θα μας λες για Ντανιελ μπανιου

Και για πες μας βρε αστροπελεκι , στο αρθρο που ανεβασες τι λεει οτι εγινε μετά ;;
Μηπως περιμενουν και εκει καμια 10αρια μερες να εξατμιστει το νερο οπως εδω σε μας ;;
Τσιμπησαν κανα δάνειο ;

Άνοιξε τα μάτια σου και κόψε τις πολλές εξυπνάδες που πουλάς δεξιά και αριστερά εσύ και κάποιοι άλλοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606
Εγω δεν καταλαβα γιατι έκανε τοσες αλλαγές σε μια κυβερνηση που πηγαινε πολυ καλά. Και αυτο το ανακατεμα εφερε μπερδεμα. Αργει να βρει βηματισμό. Αναμένω.
πεστο ρε μαλακα μου οτι ειναι θεμα βηματισμου.....και σκεφτομουν τι φταιει και παμε απο πουτσα σε πουτσα ....λογικο ακουγεται,δεν ειχε στην προετοιμασια τον βασικο κορμο και τις μεταγραφες οποτε θελει καμια εικοσαρια αγωνιστικες για να στρωσει...τα φιλικα στα καναλια με χατζη,οικονομου ,πορδο και καμπουρακη δεν πιανονται,δεν δενει ετσι η ομαδα.....λογικος για αλλη μια φορα τυπε,μπραβο σου!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Άνοιξε τα μάτια σου και κόψε τις πολλές εξυπνάδες που πουλάς δεξιά και αριστερά εσύ και κάποιοι άλλοι.

τωρα τι ; το καταπιες το προηγουμενο με την εθνικη οδο στην Γερμανια ..
Αυτη την δουλεια θα κανουμε ; μολις ανακαλυπτεις οτι εκανες μαλακία θα πηγαινουμε σε α΄΄λλο αρθρο ;
Βαρεσες καμια μαλακια με το Πρωτο Θέμα ;;

Διαβασε και εδω την κανονικη ειδηση
Και να πας να αγορασεις λιγο οδοντικο νημα για να μην σου μεινει σανο αναμεσα στο δόντια τυπε

Γερμανικα ειναι , ο browser με δεξι κλικ κανει μεταφραση , αλλιως αν βαριεσαι στειλτο στον Κουλη να στο μεταφρασει που ξερει Γερμανικα

Σου βαλω και γω μια περίληψη για να μην εχεις παραπονο

Εκλεισε ο δρόμος για λίγες ώρες, φτιάχτηκε ο,τι ήταν και τέλος. Ταλαιπωρία για μερικούς εκατοντάδες Μαξ. Καμιά απώλεια παρά το ότι έγινε και τροχαίο νωρίτερα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Ξαναλεω
Θα τον φανε οι δικοι του τον Κουλη ,
αλαζονεία φουλ , την εχει δει CEO Αμερικανικης πολυεθνικης
τους φερετε σαν τα τελευταια υπαλληλακια ,
και ειναι γνωστο οτι ολοι αυτοι ζουνε για το κύρος της θεσης του Υπουργου
Γονοι , ξε-γόνοι , ειναι και οι αλλοι που εχουν αρχισει να τα παιρνουν στην γκρανα
Θα τον "κρεμάσουν"
Εδω ειμαστε και θα το δουμε :coffee:
Ο Κικίλιας πάντως σήκωσε μπαϊράκι. Έστειλε μήνυμα πως θα πέσει ηρωικώς μαχόμενος.
Και για το Στυλιανιδη που όλοι, ακόμα και οι μητσοτακικοί, απορούν γιατί υπουργοποιηθηκε ξανά παρότι εντελώς αποτυχημενος, το κλειδί μάλλον είναι εδώ.

Το ραντεβού Μητσοτάκη-Φον Ντερ Λάιεν θα έχει και συνέχεια πάντως, καθώς θα συσταθεί μια task force, για να τρέχουν οι εκταμιεύσεις. Πηγή μου που ξέρει, μου είπε ότι ρόλο για να υπάρξει εκ μέρους της Κομισιόν η task force έπαιξε ο αντιπρόεδρος και Έλληνας επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς. Από μέρους των Βρυξελλών θα συμμετέχει η Λετονή Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής, Ilze Juhansone, και από ελληνικής μεριάς ο υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη σύσκεψη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606

Τσιμπησαν κανα δάνειο ;
Η πλακα με τους μπαγλαμαδες που γραφουν για την λιβυη και εχουν και τα μουτρα να συγκρινουν..........ειναι πως εκτος το γεγονος οτι δεν υπαρχει κρατος λιβυη εδω και δεκα χρονια ,πως οι οποιες υποδομες εκει υπηρχαν ,ειτε εχουν ανατιναχτει ,ειτε εχουν παρηκμασει ασυντηρητες ....ΕΙΝΑΙ πως στην λιβυη δεν εχουν ποτε βροχες ...ειναι σαχαρα και οσοι πνιγηκαν ,πνιγηκαν απο χειμμαρους που παρεσυραν τα αντισκηνα και τα χαρτοκουτα που ζουσαν.....στην θεσσαλια εχουμε να κανουμε με μια γεωγραφικη περιοχη που δινει πολυ συχνα μεγαλες πλημμυρες ....ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΚΕΙ ,ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ......ΕΔΩ και δεκαετιες αυτο το φαινομενο ειναι συχνο,με αποκορυφωμα τον ιανο πριν τρια χρονια με κυβερνηση τους αριστους /ιδιους μπινεδες με τους σημερινους.....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ .....ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΩΝΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ,ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ......ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ!
ΓΡΑΨΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΡΕ ΠΡΕΖΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ....ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ ΚΛΟΟΥΝ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Ο Κικίλιας πάντως σήκωσε μπαϊράκι. Έστειλε μήνυμα πως θα πέσει ηρωικώς μαχόμενος.
Και για το Στυλιανιδη που όλοι, ακόμα και οι μητσοτακικοί, απορούν γιατί υπουργοποιηθηκε ξανά παρότι εντελώς αποτυχημενος, το κλειδί μάλλον είναι εδώ.

Το ραντεβού Μητσοτάκη-Φον Ντερ Λάιεν θα έχει και συνέχεια πάντως, καθώς θα συσταθεί μια task force, για να τρέχουν οι εκταμιεύσεις. Πηγή μου που ξέρει, μου είπε ότι ρόλο για να υπάρξει εκ μέρους της Κομισιόν η task force έπαιξε ο αντιπρόεδρος και Έλληνας επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς. Από μέρους των Βρυξελλών θα συμμετέχει η Λετονή Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής, Ilze Juhansone, και από ελληνικής μεριάς ο υφυπουργός Οικονομικών,ια πουταναΘάνος Πετραλιάς, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη σύσκεψη.

Μαλλον μυριστηκε το μπαιράκι και αρχισε να βαζει δικους του.. εχει δικιο σε αυτο ο Αλεξ , γιατι εβαλε τον Στυλιανιδη , εναν που απετυχε και επισης απο οτι φανηκε ο Κικιλιας εχει στοιχεια που μπορει να τον κανει ξεφτιλα ... ;
Και οχι μονο θα γινει ξεφτιλα ο Στυλιανιδης , πιο ξεφτίλα θα γίνει ο Κουλης

Για πουτανακι του πιστευω θα τον βαζει τον Πετραλια ... :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606
Για τον στυλιανιδη στο υπουργειο ναυτιλιας εχει γινει παντως της πουτανας...ολοι οι εφοπλιστες μια γροθια απαιτουν σχεδον πλεον ανοικτα την αποπομπη του.....χασανε τον βασικο παικτη τους και με αυτον τον αποτυχια δεν γνωριζουν ακομα τι και πως .....και οι "κουμπαροι" εχουν κανει πολυ γερο μπασιμο με πολυ καλυτερα εργαλεια στα χερια τους....λογικο οτι τους εχουν ζωσει τα μαυρα φιδια .....δεν ειναι και λιγο ξαφνικα να μεινουν χωρις δουλεια τα μπουρδελα τους , να πρεπει να χαλασει το μονοπωλιο και να επενδυσουν σε νεα πλοια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606
πως γραφανε τα φιλικα μεσα το καλοκαιρι ρε σεις ,που οι εφοπλιστες χρεωναν εισητηριο κρουαζιερας στις μπαχαμες, στους σκυλοπνιχτες τους....η κυβερνηση ειναι πανω απο το θεμα και οπου χρειαστει θα παρεμβει.....:2funny::2funny::2funny:
αρε μουνοπανα μαφιοζοι,δεν θελει μονο ξηλωμα η δουλεια...εδω θελει φυλακες οπως στη νικαραγουα για τους μαρας .....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Μαλλον μυριστηκε το μπαιράκι και αρχισε να βαζει δικους του.. εχει δικιο σε αυτο ο Αλεξ , γιατι εβαλε τον Στυλιανιδη , εναν που απετυχε και επισης απο οτι φανηκε ο Κικιλιας εχει στοιχεια που μπορει να τον κανει ξεφτιλα ... ;
Και οχι μονο θα γινει ξεφτιλα ο Στυλιανιδης , πιο ξεφτίλα θα γίνει ο Κουλης

Για πουτανακι του πιστευω θα τον βαζει τον Πετραλια ... :coffee:
Από ότι φαίνεται δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γι'αυτό και ανακυκλωνει τους ίδιους και τους ίδιους. Από ότι μαθαίνω τα μπινελικια όπου εμφανίζεται ο Αγοραστός πάνε σύννεφο. Πριν λίγο διάβασα οτι Αρεοπαγίτης Εισαγγελέας διέταξε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες του, των τεσσαρων αντιπεριφερειαρχων, του Μπεου και του Δημάρχου Τρικκαίων νομίζω.
Βέβαια, αν κρίνουμε από τις ανάλογες προηγούμενες διερευνήσεις, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ο Ντογιακος έφτιαξε σχολή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Για τον στυλιανιδη στο υπουργειο ναυτιλιας εχει γινει παντως της πουτανας...ολοι οι εφοπλιστες μια γροθια απαιτουν σχεδον πλεον ανοικτα την αποπομπη του.....χασανε τον βασικο παικτη τους και με αυτον τον αποτυχια δεν γνωριζουν ακομα τι και πως .....και οι "κουμπαροι" εχουν κανει πολυ γερο μπασιμο με πολυ καλυτερα εργαλεια στα χερια τους....λογικο οτι τους εχουν ζωσει τα μαυρα φιδια .....δεν ειναι και λιγο ξαφνικα να μεινουν χωρις δουλεια τα μπουρδελα τους , να πρεπει να χαλασει το μονοπωλιο και να επενδυσουν σε νεα πλοια!

Εβαλε ρε μαλακα τον οδοντιατρο να πουμε επειδη εχει περάσει και αυτος απο το Χάρβαρντ,
σε λιγο θα φερει κανα συντηρητη κτιριου του Χαρβαρντ και θα τον κανει υπουργό Υποδομων ( υπαρχει ακόμα αυτο το υπουργειο ;; )

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606
Εβαλε ρε μαλακα τον οδοντιατρο να πουμε επειδη εχει περάσει και αυτος απο το Χάρβαρντ,
σε λιγο θα φερει κανα συντηρητη κτιριου του Χαρβαρντ και θα τον κανει υπουργό Υποδομων ( υπαρχει ακόμα αυτο το υπουργειο ;; )
εδω υπαρχει υπουργειο οικογενειας ,αυτο δεν θα υπαρχει!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Τώρα βλέπω ότι ”παραιτηθηκε" και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ. Τον οποίον είχαν εξαφανίσει ακόμα και από δράσεις Δημοσίας Υγείας, γιατί δεν το έτρωγε το γλυκό με την Αγαπηδάκη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Από ότι φαίνεται δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γι'αυτό και ανακυκλωνει τους ίδιους και τους ίδιους. Από ότι μαθαίνω τα μπινελικια όπου εμφανίζεται ο Αγοραστός πάνε σύννεφο. Πριν λίγο διάβασα οτι Αρεοπαγίτης Εισαγγελέας διέταξε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες του, των τεσσαρων αντιπεριφερειαρχων, του Μπεου και του Δημάρχου Τρικκαίων νομίζω.
Βέβαια, αν κρίνουμε από τις ανάλογες προηγούμενες διερευνήσεις, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ο Ντογιακος έφτιαξε σχολή.

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ

Τους εχει ξεφτιλίσει όλους τους υπουργους , ολοι ειναι ασχετοι και αυτος δεν εχει καμία ευθύνη , ξερεις στραβωνουν οι αλλοι που βγαινουν μαλακες στον κοσμο τους ...

Μου θυμίζει ενα διευθυντη που ειχα εγω , που ειχε διωξει καμια 15αρια υφισταμενους του , εδιωχνε έφερνε αλλους , τους εδιωχνε και αυτους και παει λεγοντας
Καποια στιγμη το πηρα χαμπαρι και φωναξα ενα τσόλι βυζαρου που ειχα για HR , της λεω τι γινεται εκει ; το κοιτας ;; Ναι μου λεει ειμαι απο πανω απο το θεμα
και τελικά βαζω εναν εσωτερικο ρουφιανο που ειχα για τετοιες δουλειες και μου τα ξερασε ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
εδω υπαρχει υπουργειο οικογενειας ,αυτο δεν θα υπαρχει!

ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ

ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;;;;;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.477
Πόντοι
2.606
ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ

Τους εχει ξεφτιλίσει όλους τους υπουργους , ολοι ειναι ασχετοι και αυτος δεν εχει καμία ευθύνη , ξερεις στραβωνουν οι αλλοι που βγαινουν μαλακες στον κοσμο τους ...

Μου θυμίζει ενα διευθυντη που ειχα εγω , που ειχε διωξει καμια 15αρια υφισταμενους του , εδιωχνε έφερνε αλλους , τους εδιωχνε και αυτους και παει λεγοντας
Καποια στιγμη το πηρα χαμπαρι και φωναξα ενα τσόλι βυζαρου που ειχα για HR , της λεω τι γινεται εκει ; το κοιτας ;; Ναι μου λεει ειμαι απο πανω απο το θεμα
και τελικά βαζω εναν εσωτερικο ρουφιανο που ειχα για τετοιες δουλειες και μου τα ξερασε ολα
παντα πρεπει να εχεις ενα ματι που δεν το ξερουν,νομος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom