Νέα

Κατασταση υγειας κοριτσιων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Σιγά την σχέση που έχουμε. Εγώ έτσι κι αλλιώς παντρεμένος είμαι. Αυτήν την έχω για free fuck αντί να την πληρώνω στο μπουρδέλο. Αν και με τα ψυχολογικά που έχει δεν βλέπω να αντέχω για πολύ.

Τυπε δεν εισαι παντρεμενος,ασε τα παραμυθια ολη μερα μεσα εισαι στο bourdela και γραφεις. Ο τροπος που γραφεις free fuck,χωρις,κρεμπιε,full προγραμμα δειχνει οτι μονο στα μπουρδελα γαμας.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Tυπε επειδη ανεφερες οτι εισαι παντρεμενος η γυναικα σου ελλεινιδα ειναι?

Πιστευεις οτι ειναι παντρεμενος η οτι ειναι καμια ιστορια που γραφει αληθεια ??

Το μονο που ειναι αληθεια ειναι οτι πηγαινει στα bourdela και γελανε οι τσατσαδες και οι πουτανες μαζι του

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τυπε δεν εισαι παντρεμενος,ασε τα παραμυθια ολη μερα μεσα εισαι στο bourdela και γραφεις. Ο τροπος που γραφεις free fuck,χωρις,κρεμπιε,full προγραμμα δειχνει οτι μονο στα μπουρδελα γαμας.
Το ότι με βλέπεις μέσα δεν σημαίνει ότι είμαι από πάνω του. Έχω απλά ανοιχτή την σελίδα και όποτε μπορώ ριχνω μια ματιά. Φέτος τον Απρίλιο παντρεύτηκα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω μεσα σε ένα μπουρδελοσάϊτ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966

Το μονο που ειναι αληθεια ειναι οτι πηγαινει στα bourdela και γελανε οι τσατσαδες και οι πουτανες μαζι του
Δε πειραζει ας τον πιστεψουμε να χαρει

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496

Εγώ έχω γαμήσει και πουτάνες τζάμπα,  ενώ εσύ πάντα θα πληρώνεις εξυπνάκια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Είναι από πατέρα Γεωργιανό και από μητέρα Ελληνίδα.
Οποτε κι εσυ που κραζεις τις ελλεινιδες ελλεινιδα γυναικα εχεις στην ουσια και την πεθερα σου την σφυριξε αλλοδαπος ελπιζω να καταλαβες ποσο μαλακας βγηκες αλλα και παλι μπορει οχι εφοσον εισαι ποιο χαζος και απο τις πετρες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οποτε κι εσυ που κραζεις τις ελλεινιδες ελλεινιδα γυναικα εχεις στην ουσια και την πεθερα σου την σφυριξε αλλοδαπος ελπιζω να καταλαβες ποσο μαλακας βγηκες αλλα και παλι μπορει οχι εφοσον εισαι ποιο χαζος και απο τις πετρες

και περαν αυτου, τα παιδια του θα εχουν γεωργιανο αιμα
οποτε οι ελληνιδες που θα γαμαει ο γιος του θα ειναι για ρωχαλες

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Η πεθερά μου ήταν γεννημένη στην Ρωσία Ποντιακής καταγωγής στόκε, όχι Ελληνίδα βλάχα όπως η μανούλα σου  :uglystupid:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.715
Πόντοι
41.129
Οι ελλεηνιδες απο τα 19 βγαζουν κονδυλωματα στη μητρα επειδη τον παιρνουν ακαποτα απο αραπηδες απο τα 15 τους !!!
προσοχη μυστες !!! παντα με τριπλη καποτα τις ελλεηνιδες και για ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια και υγεια γαμαμε μονο σε μπουρδελο !

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
τοτε τι κραζεις ρε τυπε, η πεθερα σου ηταν χερακι με Γεωργιανο :uglystupid: :vomit:
τι ρε τυπε ο ανθρωπος.επειδη δεν ειχε σβερκο και σιδερωνε γριες για να τους παρει την συνταξη; :S :S :S

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
ποτε δεν εισαι απολυτα σιγουρος

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Για πολύ γέλιο όταν ο τύπος ήπιε τα κάτουρα μου !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Την επόμενη φορά θα πάρω ένα κρουασάν θα το ανοίξω στη μέση και βάλω μέσα μια κουράδα μου να ταΐσω κάνα κακομοίρη πεινασμένο.

Και άμα ζήσει και αυτός χίλια χρόνια? ή πιάνει μόνο από μουνί πουτάνας?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Εγώ έχω γαμήσει και πουτάνες τζάμπα,  ενώ εσύ πάντα θα πληρώνεις εξυπνάκια

Η μονη περιπτωση να γαμησεις τζαμπα πουτανα ειναι να παιρνεις καθε φορα που πας σε μπουρδελο ενα λαχειο για την κληρωση που θα γινει πρωτοχρονιατικα για τζαμπα γαμησι,επειδη εισαι τακτικος πελατης θα εχεις πολλους λαχνους και αυξημενες πιθανοτητες να κερδισεις free fuck. Αλλα και παλι θα το εδιναν αλλου το free fuck οχι σε εσενα χαχα

Αν τα μπουρδελα ειχαν ολα κουδουνι για να μπεις ουτε θα σου ανοιγαν να μπεις,οχι να γαμησεις  τζαμπα

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.473
Πόντοι
3.425
Θα θελα να ρωτησω εαν επιτρεπεται να ρωτησω για την κατασταση της υγειας καποιας κοπελας σε ενα μπουρδελο ? Εννοω να παω και να ρωτησω να μου δειξουν εξετασεις κτλπ

Συγκεκριμενα για την Αννα απο το Ιωαννινων 3.

Λογω gdpr οχι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Η πεθερά μου ήταν γεννημένη στην Ρωσία Ποντιακής καταγωγής στόκε, όχι Ελληνίδα βλάχα όπως η μανούλα σου  :uglystupid:
Αρα κι αυτη Γεωργιανη ειναι οποτε εσυ εισαι ο στοκος που την αποκαλεις Ελληνιδα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Hatsumi την έχεις δει πολύ Τσίπρας μου φαίνεται