μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Τύπε,μην την πηδήξεις .Μια πίπα το πολύ δως της .
και αν είναι νυμφομανης?Η ζωή δεν είναι πορνοταινία.Πολλές φορές άλλα βλέπουμε και άλλα ερμηνεύουμε.Η κοπελίτσα σίγουρα δε σε βλέπει ερωτικά.Και δεν είναι όλες νυμφομανείς.Αν δε θέλεις να χαλάσεις τη σχέση και με την κόρη σου,ασε τις φαντασιώσεις.
Η πιο καθαρή σκέψη που εχει ένας άντρας ειναι λίγα δευτερόλεπτα μετα την μαλακια..Τραβά μια και αν ακομα θες να την γάμησεις ε τότε γαματη!!!!
Hell Boy εγγύηση!!!
? ? ? με το σκυλο το ρανταπλαν δλδ?Τώρα μόλις διαπίστωσα με έκσταση ότι το πιπινάκι που σας περιέργραψα έχει φοβερή ομοιόητα με το avatar του συναγωνιστή rantaplan. Απλά θαυμάστε το!!!
at last/////
φίλε τα κοριτσάκια σε αυτή την ηλικία ανακαλύπτουν την επίδραση που έχουν στους άντρες και καυλωνουν απο χόμπι τους πάντες (ειδικά αν το έχουνε και λίγο...). Αν κάνεις την παραμικρή κίνηση θα σε εντάξει κατευθείαν στην κατηγορία του πορνογερου γεροσαλιαρη , θα μείνεις με το πουλί στο χέρι και θα γίνεις και ρόμπα διεθνώς.
Όντως πολύ εύστοχο σχόλιο. Έτσι ακριβώς θα γίνει στο 90% των περιπτώσεωνφίλε τα κοριτσάκια σε αυτή την ηλικία ανακαλύπτουν την επίδραση που έχουν στους άντρες και καυλωνουν απο χόμπι τους πάντες (ειδικά αν το έχουνε και λίγο...). Αν κάνεις την παραμικρή κίνηση θα σε εντάξει κατευθείαν στην κατηγορία του πορνογερου γεροσαλιαρη , θα μείνεις με το πουλί στο χέρι και θα γίνεις και ρόμπα διεθνώς.
πως θα σου φαινοταν ο πατερας της να γαμουσε την κορη σου,αν το αντεχεις ριξτο γαμησι σου.εγω δεν θα το εκανα μονο και μονο για την κορη μου.
Τύπε μόνο η μάνα είναι σίγουρη. Ο πατέρας πεζεται...Νομίζω όλες οι 18χρονες έχουν ή έστω ει χαν πατέρα
Τύπε μόνο η μάνα είναι σίγουρη. Ο πατέρας πεζεται...
Γενικά μιλαω
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, εχουν πεθανει οι πατεραδες του Ντανου, του Κυπριου, του μισθοφορου και του Σπαλιαρα. Ενω οι μαμαδες ζουν ολες. Μαλιστα.
πως θα σου φαινοταν ο πατερας της να γαμουσε την κορη σου,αν το αντεχεις ριξτο γαμησι σου.εγω δεν θα το εκανα μονο και μονο για την κορη μου.
τυπε αμα ηταν ο χυσολαγνος θα ηθελε ο πατερας του μουνετου να γαμουσεκιμονο αυτον
Hθελες δεν ηθελες τυπε ουτε θα σε ρωτουσε ουτε θα το μαθαινεςδε διαφωνω,αλλα η κορη μου δε θα θελα να παει με πενηνταρη...........
Θα περιγράψω μία φάση που έγινε χτες και θα ζητήσω τα φώτα σας. Ήμουν λοιπόν στο σπίτι και με είχε ειδοποιήσει η κόρη μου ότι θα ερχόταν με μία φίλη της, παλιά συμμαθήτρια από το σχολείο. Είχα να την δω τουλάχιστον πέντε χρόνια, αλλά θυμάμαι ότι είχε πει τότε στην κόρη μου ότι είχε τον πιό ωραίο πατέρα στο σχολείο. Αυτή 18 τώρα, εγώ στα 50. Ερχονται λοιπόν και μπαίνοντας στο σπίτι, χάνω το φως μου, ένας απίστευτος μούναρος σαν τα κρύα τα νερά, γύρω στο 1,70 καστανή με μπλέ μάτια. Φορούσε αθλητικά παπούτσια, σοσονάκια, ένα σορτσάκι άσπρο και ένα μπλουζάκι με μπούστο. Κάνω να την χαιρετήσω και εκεί που πήγαμε να φιληθούμε στο μάγουλο, στρίβει λιγάκι και παίρνει και καλά από λάθος και μισό στόμα. Καθόμαι στο σαλόνι, ενώ η καύλα μου είχε ήδη πιάσει ταβάνι. Σε κάποια στιγμή έρχεται για να πάρει το κινητό της από ένα χαμηλό τραπέζι, σκύβει και βλέπω σε απεριόριστη θέα τα θεϊκά βυζιά της, χωρίς σουτιέν με τις ρόγες τις καυλωμένες. Μετά πάει και κάθεται στον απέναντι καναπέ και είχε ανοίξει τις ποδάρες της, ρίχνοντας μου κλεφτές ματιές. Η θέα αυτή με ανοιχτά υπέροχα πόδια, το λάγνο ύφος της, την ζέστη που με είχε βαρέσει στο κεφάλι με έφερε σε σημείο τρέλας. Το ζώο είχε ξυπνήσει μέσα μου, ήθελα να την βάλω κάτω εκεί όπως ήταν. Τελικά δεν έγινε τίποτα αλλά εγώ έκτοτε έχω αναστατωθεί. Μα τον θεό πήγα και καθόμουν κάτω απ' το ντούς στο κρύο νερό κάνα μισάωρο μέχρι να μου πέσει και να ηρεμήσω. Έκτοτε την σκέφτομαι συνέχεια και αισθάνομαι σαν τον Κεβιν Σπεϊσυ, σ' αυτήν την ταινία που του παίρνει τα μυαλά μία Λολίτα. Θέλω να κάνω κάτι, αλλά σκέφτομαι την κόρη μου και την ξεφτίλα...