enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κάτσε να το δει ο άλεξ να σου πει
τυπε αυτος εχει φερει μαρτυρες για χρησικτησια,ξερεις; :S :S :SΣτα εξ αδιαιρέτου.. βαση τοπογραφικού δηλωνονται στο κτηματολόγιο? Πώς ξέρεις το κτηματολόγιο ποιος είναι που όταν μια έκταση είναι εξ αδιαιρέτου?
Γίνετε σε αγροτεμάχιο που υπάρχει συμβόλαιο, τοπογραφικό, κτηματογραφημένο αλλα πριν χρόνια.. να αξιώσει κυριότητα (σε κομμάτι αυτού) κάποιος γειτονικού αγροτεμαχίου που εχει βάλει αμπέλια (εδω κ πολλά χρονια λογικά) εν αγνοία του ιδιοκτήτη?
Τι κινησεις κανεις οταν καποιος σου εχει καταπατησει μερος του οικοπεδου σου? εχει ριξει χαλικια και προσπαθει να "μπει" στο δικο σου
τυπε αυτος εχει φερει μαρτυρες για χρησικτησια,ξερεις; :S :S :S
Αυτο γινεται αν το κτημα ειναι αγνωστου ιδιοκτητη. Αν ειναι δηλωμενο στο κτηματολογιο με ονοματεπωνυμο ιδιοκτητη (μπορει οποιοσδηποτε να τσεκαρει στους υπολογιστες που ειναι αρχειοθετημενα) δεν γινεται.
τυπε ξηλωσε του τα και βαλε περιφραξη και πινακιδα με το ονομα σου :S :S :SΔε γνωρίζω τύπε, αυτο σκέφτομαι μήπως το έχει δηλώσει οτι το καλλιεργεί.. εντωμεταξύ υπήρχε συρματόπλεγμα το οποιο το έβγαλε κ έβαλε 2 λωρίδες αμπέλια.. Ξέρεις απο Αρβανίτες τι φάρα ειναι?
τυπε ποσοστο δηλωνεται νομιζω επι της ιδιοκτησιας.Το εξ αδιαιρέτου πως δηλώνετε στο κτηματολόγιο τύπε? σε ποιο σημείο το χωραφιού ειναι ποιός?
τυπε ξηλωσε του τα και βαλε περιφραξη και πινακιδα με το ονομα σου :S :S :S
τυπε ποσοστο δηλωνεται νομιζω επι της ιδιοκτησιας.
αν δεν το εχετε χωρισει μεταξυ σας ποιος εχει ποιο δεν φαινεται :S :S :S
τυπε μην τον πονηρεψεις πριν ληξει η προθεσμια στν περιοχη σου και παει και δηλωσει χρησικτησια.Τυπε θέλω να δω νομικά οτι ειμαι καλυμμένος, μετά θα το περιφράξω παλι
με συντεταγμενες τυπε.μεσω gps,google earth νομιζω :S :S :SΑπο τοπογραφικό? Εχει οριζόντιες ιδιοκτησίες νομίζω.. στο κτηματολογιο πως πρέπει να ναι δηλωνένο? Βαση τοπογραφικού?
τυπε μην τον πονηρεψεις πριν ληξει η προθεσμια στν περιοχη σου και παει και δηλωσει χρησικτησια.
κανε δηλωση κανονικα και μετα τριψε του την στην μαπα:S :S :S
με συντεταγμενες τυπε.μεσω gps,google earth νομιζω :S :S :S
![]()
![]()
το πραγμα ειναι απλο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ-ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
προηδοποιεις![]()
κ αν συνεχισει πληρωνεις 2 ρωσους 400ευρα
κ τουκανουν την μουρη κρεας