Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
ναι τυπε
αυτα ηταν τα ΟΥΚ της εποχης
ειχε παει για εκπαιδευση ο Μεγαλειοτατος
ηταν μια φονικη μηχανη
Τύπου Στήβεν Σήγκαλ ;
ναι τυπε
αυτα ηταν τα ΟΥΚ της εποχης
ειχε παει για εκπαιδευση ο Μεγαλειοτατος
ηταν μια φονικη μηχανη
Τύπου Στήβεν Σήγκαλ ;
Από όλα αυτά που είπες μόνο ο Καρατζαφέρης τα έχει όλα είτε αρέσει σε κάποιους εδώ μέσα είτε όχι κανείς άλλος κι όποιος έχει αντίρρηση ας μου αποδείξει αν μπορεί το αντίθετο!Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας . Φανταστειτε οτι ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες θα αποφασιζαμε ποιος θα ηταν ο αυριανος Πρωθυπουργος . Εαν σας ρωτουσαν για την αποψη σας , τι προυποθεσεις θα βαζατε για το προσωπο του Πρωθυπουργου ? Ποιες κοκκινες γραμμες θα βαζατε για τον αυριανο Προεδρο Κυβερνησεως ?Ποια ηγετικα χαρισματα θα θελατε να εχει ? Δεν ζηταω να μου αναφερετε ονοματα. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα .
Οι προυποθεσεις που βαζω εγω για εναν Ελληνα πρωθυπουργο ειναι οι εξης
1.Να βαζει την Ελλαδα πανω απο ολα . Δηλαδη να βαζει την πατριδα πανω απο το πορτοφολι του , την καριερα του , την προσωπικη του ανελιξη , την οικογενεια του κτλ.
2.Να εχει δουλεψει στη ζωη του και να ειναι επιτυχημενος στην επαγγελματικη του ζωη . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που αμεσως μετα τις σπουδες εγινε βουλευτης!
3.Να ειναι σε ωριμη πολιτικη ηλικια . Δηλαδη να εχει εμπειριες στη ζωη του . Πιστευω οτι τα 55 με 70 ειναι μια καλη ηλικια για Πρωθυπουργο . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που ειναι 40 χρονων.
4.Να μην εχει εξαρτησεις απο κανεναν . Δηλαδη να μην χρωσταει σε καμια τραπεζα . Να μην εχει υποχρεωσεις σε διαφορα λομπυ ( Σιωνιστες , Λεσχη Μπιλντεμπεργκ κτλ) .
5.Να μην ειναι αμερικανοτραφης και εβραιοτραφης.
6.Να μπορει να δημιουργησει μια συμμαχια του Νοτου εναντια στον Βορρα . Δηλαδη να χαιρει εκτιμισης απο τους Ευρωσκεπτικιστες .
Από όλα αυτά που είπες μόνο ο Καρατζαφέρης τα έχει όλα είτε αρέσει σε κάποιους εδώ μέσα είτε όχι κανείς άλλος κι όποιος έχει αντίρρηση ας μου αποδείξει αν μπορεί το αντίθετο!
Να μην φοράει κοστούμια, να έχει χιούμορ, να είναι ναρκωμανής, τζογαδόρος, αλκοολικός....να ακούει Hendrix, Rolling Stones κτλ, να δουλεύει για 20 ευρώ μεροκάματο και να καταργήσει την στρατιωτική θητεία!Παλαβιάρης, τρελαμένος!Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας . Φανταστειτε οτι ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες θα αποφασιζαμε ποιος θα ηταν ο αυριανος Πρωθυπουργος . Εαν σας ρωτουσαν για την αποψη σας , τι προυποθεσεις θα βαζατε για το προσωπο του Πρωθυπουργου ? Ποιες κοκκινες γραμμες θα βαζατε για τον αυριανο Προεδρο Κυβερνησεως ?Ποια ηγετικα χαρισματα θα θελατε να εχει ? Δεν ζηταω να μου αναφερετε ονοματα. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα .
1.Να βαζει την Ελλαδα πανω απο ολα . Δηλαδη να βαζει την πατριδα πανω απο το πορτοφολι του , την καριερα του , την προσωπικη του ανελιξη , την οικογενεια του κτλ.
2.Να εχει δουλεψει στη ζωη του και να ειναι επιτυχημενος στην επαγγελματικη του ζωη . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που αμεσως μετα τις σπουδες εγινε βουλευτης!
3.Να ειναι σε ωριμη πολιτικη ηλικια . Δηλαδη να εχει εμπειριες στη ζωη του . Πιστευω οτι τα 55 με 70 ειναι μια καλη ηλικια για Πρωθυπουργο . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που ειναι 40 χρονων.
4.Να μην εχει εξαρτησεις απο κανεναν . Δηλαδη να μην χρωσταει σε καμια τραπεζα . Να μην εχει υποχρεωσεις σε διαφορα λομπυ ( Σιωνιστες , Λεσχη Μπιλντεμπεργκ κτλ) .
6.Να μπορει να δημιουργησει μια συμμαχια του Νοτου εναντια στον Βορρα . Δηλαδη να χαιρει εκτιμισης απο τους Ευρωσκεπτικιστες .
τυπε σαν την νεολαια του φερη δεν υπαρχειΜπράβο που το έβγαλες.Άντε περιμένω τους ύμνους και από τις άλλες κομματικές νεολαίες του τσυριζα.πασοκ,καμμένους ελληνες,χα,νδ,κκε κλπ να κάνουμε σύγκριση!
οποτε τι προτεινεις τυπε?Κανένας.
Όσοι ασχολούνται με την πολιτική, το κάνουν για προσωπικά οφέλη, όχι για το κοινό καλό.
ο κύριος Λεβέντης , ο μοναδικός πολιτικός που διασώθηκε από την μαύρη μεταπολίτευση
Δλδ είναι όλοι ίδιοι.Αυτό δεν γίνεται όπως και να το κάνουμε.Ο ναζισμός είχε τέτοιες αντιλήψεις.Κανένας.
Όσοι ασχολούνται με την πολιτική, το κάνουν για προσωπικά οφέλη, όχι για το κοινό καλό.
Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας . Φανταστειτε οτι ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες θα αποφασιζαμε ποιος θα ηταν ο αυριανος Πρωθυπουργος . Εαν σας ρωτουσαν για την αποψη σας , τι προυποθεσεις θα βαζατε για το προσωπο του Πρωθυπουργου ? Ποιες κοκκινες γραμμες θα βαζατε για τον αυριανο Προεδρο Κυβερνησεως ?Ποια ηγετικα χαρισματα θα θελατε να εχει ? Δεν ζηταω να μου αναφερετε ονοματα. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα .