Νέα

Καταλληλοτερος Πρωθυπουργος ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας . Φανταστειτε οτι ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες θα αποφασιζαμε ποιος θα ηταν ο αυριανος Πρωθυπουργος . Εαν σας ρωτουσαν για την αποψη σας , τι προυποθεσεις θα βαζατε για το προσωπο του Πρωθυπουργου ? Ποιες κοκκινες γραμμες θα βαζατε για τον αυριανο Προεδρο Κυβερνησεως ?Ποια ηγετικα χαρισματα θα θελατε να εχει ? Δεν ζηταω να μου αναφερετε ονοματα. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα .
Οι προυποθεσεις που βαζω εγω για εναν Ελληνα πρωθυπουργο ειναι οι εξης
1.Να βαζει την Ελλαδα πανω απο ολα . Δηλαδη να βαζει την πατριδα πανω απο το πορτοφολι του , την καριερα του , την προσωπικη του ανελιξη , την οικογενεια του  κτλ.
2.Να εχει δουλεψει στη ζωη του και να ειναι επιτυχημενος στην επαγγελματικη του ζωη . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που αμεσως μετα τις σπουδες εγινε βουλευτης!
3.Να ειναι σε ωριμη πολιτικη ηλικια . Δηλαδη να εχει εμπειριες στη ζωη του . Πιστευω οτι τα 55 με 70 ειναι μια καλη ηλικια για Πρωθυπουργο . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που ειναι 40 χρονων.
4.Να μην εχει εξαρτησεις απο κανεναν . Δηλαδη να μην χρωσταει σε καμια τραπεζα . Να μην εχει υποχρεωσεις σε διαφορα λομπυ ( Σιωνιστες , Λεσχη Μπιλντεμπεργκ κτλ) .
5.Να μην ειναι αμερικανοτραφης και εβραιοτραφης.
6.Να μπορει να δημιουργησει μια συμμαχια του Νοτου εναντια στον Βορρα . Δηλαδη να χαιρει εκτιμισης απο τους Ευρωσκεπτικιστες .

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πιστευω οτι ειναι ψιλοακυρο ολιγον......ενας ηγετης κρινεται παντα εκ του αποτελεσματος για την ιστορια και οχι με ποιες αξιες κυβερνουσε.....και στην ελλαδα δυστυχως ισχυει :

Με το λαό μου έκανα μια συμφωνία: Εκείνος θα λέει ό,τι θέλει κι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω.

Φρειδερίκος ΙΙ (ο Μέγας), 1712-1786, Αυτοκράτωρ της Πρωσίας [1740-1786]

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας . Φανταστειτε οτι ολοι εμεις οι μπουρδελιαριδες θα αποφασιζαμε ποιος θα ηταν ο αυριανος Πρωθυπουργος . Εαν σας ρωτουσαν για την αποψη σας , τι προυποθεσεις θα βαζατε για το προσωπο του Πρωθυπουργου ? Ποιες κοκκινες γραμμες θα βαζατε για τον αυριανο Προεδρο Κυβερνησεως ?Ποια ηγετικα χαρισματα θα θελατε να εχει ? Δεν ζηταω να μου αναφερετε ονοματα. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα .
1.Να βαζει την Ελλαδα πανω απο ολα . Δηλαδη να βαζει την πατριδα πανω απο το πορτοφολι του , την καριερα του , την προσωπικη του ανελιξη , την οικογενεια του  κτλ.
2.Να εχει δουλεψει στη ζωη του και να ειναι επιτυχημενος στην επαγγελματικη του ζωη . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που αμεσως μετα τις σπουδες εγινε βουλευτης!
3.Να ειναι σε ωριμη πολιτικη ηλικια . Δηλαδη να εχει εμπειριες στη ζωη του . Πιστευω οτι τα 55 με 70 ειναι μια καλη ηλικια για Πρωθυπουργο . Δεν μπορω να δεχτω για Πρωθυπουργο καποιον που ειναι 40 χρονων.
4.Να μην εχει εξαρτησεις απο κανεναν . Δηλαδη να μην χρωσταει σε καμια τραπεζα . Να μην εχει υποχρεωσεις σε διαφορα λομπυ ( Σιωνιστες , Λεσχη Μπιλντεμπεργκ κτλ) .
6.Να μπορει να δημιουργησει μια συμμαχια του Νοτου εναντια στον Βορρα . Δηλαδη να χαιρει εκτιμισης απο τους Ευρωσκεπτικιστες .
δηλαδη να πληροι ολες τις προϋποθεσεις για να ΜΗΝ γινει πρωθυπουργος στον αιωνα τον απαντα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
constantineii_cl_bst.jpg

ο βασιλιας μας ειναι ο καταλληλος για να ηγηθει την χωρα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Λοιπόν ο Κωνσταντίνος δεν φαίνεται και άσχημη ιδέα!  :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
κατεβα στις εκλογες να κλαψουν μανουλες λεμε :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
1.Να βαζει την Ελλαδα πανω απο ολα . Δηλαδη να βαζει την πατριδα πανω απο το πορτοφολι του , την καριερα του , την προσωπικη του ανελιξη , την οικογενεια του  κτλ.

Καταλληλοτερος πρωθυπουργος ηταν μονο ο Παπαδημος.

Τωρα φατε υποκουλτουρα (και καμια πιτσα), με τον καραγκιοζη που βγαλατε.
Ζωα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Σε αυτή τη φωτο...δεν υπάρχει ο Κοκος μας !  :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=186259.0;attach=524209;image[/img[/URL]]

Απόλυτεεεεεεεεεεεεεεεε ,σε ανακαλάω στην τάξη !  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 21501_101512261414704004_1138966519_n.jpg_thumb.png
    21501_101512261414704004_1138966519_n.jpg_thumb.png
    149 KB · Εμφανίσεις: 28

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Σε αυτή τη φωτο...δεν υπάρχει ο Κοκος μας !  :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=186259.0;attach=524209;image[/img[/URL]]

Απόλυτεεεεεεεεεεεεεεεε ,σε ανακαλάω στην τάξη !  :2funny:
[/quote]

Απόλυτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !  :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Κώστας Λαδάκης