alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Eνω εγω ε?Καλό να είσαι αγαπούλης αλλά άλλη φορά κάντο με τέχνη βρε αδερφέ.
Eνω εγω ε?Καλό να είσαι αγαπούλης αλλά άλλη φορά κάντο με τέχνη βρε αδερφέ.
Eσύ το κάνεις έντεχνα πάντα.Eνω εγω ε?
amanita μαλλον πρεπει να με μπερδευεις με αλλο νικ.....δεν εξηγειται......Έπρεπε να σου δυσφημούσε καμιά πουτάνα να δω για πότε θα σε πιάναν οι ευαισθησίες.
Καλό να είσαι αγαπούλης αλλά άλλη φορά κάντο με τέχνη βρε αδερφέ.
Eνω εγω ε?
amanita μαλλον πρεπει να με μπερδευεις με αλλο νικ.....δεν εξηγειται......
Εγω δεν ειμαι εντεχνος?Τι εσύ?
τα αγραφα οντως λενεΝα παίρνεις από τα Άγραφα που είναι φθηνά και κόβει πάντα αποδείξεις...
Εγω δεν ειμαι εντεχνος?
οχι θα κατσω να ακουω την παπαρια του καθενος που σαν θειτσα τρεχει πισω απο το ποστ -το ας πουμε και ηλιθιο της νιμερτις - και το παιζει παναγιτσα και ρομπεν του κατατρεγμενου απο την ζωη ψητοπωλη και υπερασπιστης της ενημερωσης και πολεμιος της συκοφαντιας.....δεν μας χεζετε λεω εγω ;Δεν σε μπερδεύω. Ίσα ίσα που εκνευρίστηκα που εσένα ειδικά σε πιάσαν οι ευαισθησίες για μια τύπισσα που μπαίνει εδώ μέσα κάνει καταγγελίες για μαγαζιά και πετάει και την ευχη της στο τέλος , και αντί να κράξεις αυτήν κράζεις αυτούς που την κράζουν! Σύνελθε επιτέλους.
Σε ποιαν, αν επιτρεπεται?Εσύ κατάντησες τσιμπούρι.
Έχει αποδειχθεί .
Πάνω από 1/3 κανένας δεν ανέχεται να πληρώνει στο κράτος.
...
Σε ποιαν, αν επιτρεπεται?
Το τελευταιο ρε τύπε δεν το επιασα...σε οποια κατουραει καθιστη, αιμορραγει μια φορα το μηνα και εχει πετυχημενη μεθοδο απομακρυνσης 1 χιλιομετρου απο αρσενικη πουτσα σε στυση.
οχι θα κατσω να ακουω την παπαρια του καθενος που σαν θειτσα τρεχει πισω απο το ποστ -το ας πουμε και ηλιθιο της νιμερτις - και το παιζει παναγιτσα και ρομπεν του κατατρεγμενου απο την ζωη ψητοπωλη και υπερασπιστης της ενημερωσης και πολεμιος της συκοφαντιας.....δεν μας χεζετε λεω εγω ;
το σαιτ εχει ανθρωπους να καθαρισουν ενα ποστ που μπορει να προσβαλλει ή να θιγει καποιον.....πατηστε αναφορα δεν χρειαζεται ηθικοπαπαρολογια
Το τελευταιο ρε τύπε δεν το επιασα...
Αν ειναι αυτο που καταλαβαινω, μαλλον με αδικεις.γιαυτο ειναι γραπτα. για να τα ξαναδιαβαζεις παλι και παλι μεχρι να το πιασεις
Αν ειναι αυτο που καταλαβαινω, μαλλον με αδικεις.
Ε αφού αφήνεις κ ενδεχόμενο ανοικτό να μην το κάνει με το: ''μάλλον'',καλά είμαστε.Αν ειναι αυτο που καταλαβαινω, μαλλον με αδικεις.
ωραια παμε παλι αφου θες κουβεντα βραδιατικαόχι εσύ να τρέχεις σαν καλός κοκκινιστός πίσω από τα ποστ των πολέμιων της συκοφαντίας και να κάνεις τον άνετο και τον δεν τρέχει μία. Και στην τελική κι εσύ μια αναφορά θα μπορούσες να την κάνεις και όχι να το παίζεις αγανακτησμένος μετριοπαθής.
Αλλά είπαμε, θέλει τέχνη.
ωραια παμε παλι αφου θες κουβεντα βραδιατικα.
ο φαλλοκρατουλης σφε αντι να την βαλει λογικα στην θεση της με σωστο τροπο υποδεικνυοντας της εστω την διαφωνια του,πεταγεται και πεταει μια ατακα που θα μπορουσε να ειναι και αποτυχημενο ανεκδοτο για ξανθιες οτι και καλα η γιδα -απο το κολωνακι μαλλον- εκανε παλι το καθωσπρεπει ιντερνετικο χρεος της απεναντι στην καταπιεσμενη πλεμπα και την ενοχη ταξικη της συνειδηση,κατηγγειλε ελαφρα τη καρδια , και τωρα παει ησυχα να καταβροχθισει ως φακλανα ελλεηνιδα προφανως τα σουβλακια της
τωρα ο νοων νοειτω.....αν εγω βγηκα να υπερασπιστω την νιμερτις και αυτο καταλαβαινεις εσυ εισαι αξια της μοιρας σου,κατσε αυριο να σε βριζει ο καθενας οχι για την μαλακια που εκανες αλλα για το αν εισαι κυπρια,ξανθια ή εχεις στραβη μυτη....και μην ζητησεις επιχειρηματα,αρκουν προφανως αυτα