Νέα

Καταγγελίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έπρεπε να σου δυσφημούσε καμιά πουτάνα να δω για πότε θα σε πιάναν οι ευαισθησίες.
Καλό να είσαι αγαπούλης αλλά άλλη φορά κάντο με τέχνη βρε αδερφέ.
amanita μαλλον πρεπει να με μπερδευεις με αλλο νικ.....δεν εξηγειται...... :jerking:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Τι εσύ?

amanita μαλλον πρεπει να με μπερδευεις με αλλο νικ.....δεν εξηγειται...... :jerking:

Δεν σε μπερδεύω. Ίσα ίσα που εκνευρίστηκα που εσένα ειδικά σε πιάσαν οι ευαισθησίες για μια τύπισσα που μπαίνει εδώ μέσα  κάνει καταγγελίες για μαγαζιά και πετάει και την ευχη της στο τέλος , και αντί να κράξεις αυτήν κράζεις αυτούς που την κράζουν! Σύνελθε επιτέλους.

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά πλέον
σε όλα τα μαγαζιά
από αλληλεγγύη προς τους συμπαθέστατους επαγγελματίες

ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΠΑ

Προτιμώ να τον οικιοποιείται ο άξιος έλλην επαγγελματίας
παρά να πηγαίνει στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ
για να χτίζει τζαμιά , να δίνει επιδόματα σε αλβανούς , σε ΜΚΟ
και να χρηματοδοτεί το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου
να γυρίζει ανθελληνικές ταινίες όπως "Οδυσσέας" , "Καπετάν Κεμάλ" και άλλα σκατά.

Γιαυτό και προτιμώ όσο γίνεται μικρές επιχειρήσεις
που έχουν τη δυνατότητα ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν σε μπερδεύω. Ίσα ίσα που εκνευρίστηκα που εσένα ειδικά σε πιάσαν οι ευαισθησίες για μια τύπισσα που μπαίνει εδώ μέσα  κάνει καταγγελίες για μαγαζιά και πετάει και την ευχη της στο τέλος , και αντί να κράξεις αυτήν κράζεις αυτούς που την κράζουν! Σύνελθε επιτέλους.
οχι θα κατσω να ακουω την παπαρια του καθενος που σαν θειτσα τρεχει πισω απο το ποστ -το ας πουμε και ηλιθιο της νιμερτις - και το παιζει παναγιτσα και ρομπεν του κατατρεγμενου απο την ζωη ψητοπωλη και υπερασπιστης της ενημερωσης και πολεμιος της συκοφαντιας.....δεν μας χεζετε λεω εγω ;
το σαιτ εχει ανθρωπους να καθαρισουν ενα ποστ που μπορει να προσβαλλει ή να θιγει καποιον.....πατηστε αναφορα δεν χρειαζεται ηθικοπαπαρολογια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ποιαν, αν επιτρεπεται?

σε οποια κατουραει καθιστη, αιμορραγει μια φορα το μηνα και εχει πετυχημενη μεθοδο απομακρυνσης 1 χιλιομετρου απο αρσενικη πουτσα σε στυση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
σε οποια κατουραει καθιστη, αιμορραγει μια φορα το μηνα και εχει πετυχημενη μεθοδο απομακρυνσης 1 χιλιομετρου απο αρσενικη πουτσα σε στυση.
Το τελευταιο ρε τύπε δεν το επιασα...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι θα κατσω να ακουω την παπαρια του καθενος που σαν θειτσα τρεχει πισω απο το ποστ -το ας πουμε και ηλιθιο της νιμερτις - και το παιζει παναγιτσα και ρομπεν του κατατρεγμενου απο την ζωη ψητοπωλη και υπερασπιστης της ενημερωσης και πολεμιος της συκοφαντιας.....δεν μας χεζετε λεω εγω ;
το σαιτ εχει ανθρωπους να καθαρισουν ενα ποστ που μπορει να προσβαλλει ή να θιγει καποιον.....πατηστε αναφορα δεν χρειαζεται ηθικοπαπαρολογια

όχι εσύ να τρέχεις σαν καλός κοκκινιστός πίσω από τα ποστ των πολέμιων της συκοφαντίας και να κάνεις τον άνετο και τον δεν τρέχει μία. Και στην τελική κι εσύ μια αναφορά θα μπορούσες να την κάνεις και όχι να το παίζεις αγανακτησμένος μετριοπαθής.
Αλλά είπαμε, θέλει τέχνη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
όχι εσύ να τρέχεις σαν καλός κοκκινιστός πίσω από τα ποστ των πολέμιων της συκοφαντίας και να κάνεις τον άνετο και τον δεν τρέχει μία. Και στην τελική κι εσύ μια αναφορά θα μπορούσες να την κάνεις και όχι να το παίζεις αγανακτησμένος μετριοπαθής.
Αλλά είπαμε, θέλει τέχνη.
ωραια παμε παλι αφου θες κουβεντα βραδιατικα

η ομοφυλη σου -γυναικα-  :uglystupid: νιμερτις ηλιθιωδως αναπαραγει αυτο που εχει γραφτει ως καταγγελια σε εικοσι μπλογκς και δεκα τουιτς....κακως επισης δεν αναφερει πηγη και που το διαβασε...το αποδιδω στο νεαρο της ηλικιας της και στο αυθορμητο του χαρακτηρα της

ο φαλλοκρατουλης σφε αντι να την βαλει λογικα στην θεση της με σωστο τροπο υποδεικνυοντας της εστω την διαφωνια του,πεταγεται και πεταει μια ατακα που θα μπορουσε να ειναι και αποτυχημενο ανεκδοτο για ξανθιες οτι και καλα η γιδα -απο το κολωνακι μαλλον- εκανε παλι το καθωσπρεπει ιντερνετικο χρεος της απεναντι στην καταπιεσμενη πλεμπα και την ενοχη ταξικη της συνειδηση,κατηγγειλε ελαφρα τη καρδια , και τωρα παει ησυχα να καταβροχθισει ως φακλανα ελλεηνιδα προφανως τα σουβλακια της

τωρα ο νοων νοειτω.....αν εγω βγηκα να υπερασπιστω την νιμερτις και αυτο καταλαβαινεις εσυ εισαι αξια της μοιρας σου,κατσε αυριο να σε βριζει ο καθενας οχι για την μαλακια που εκανες αλλα για το αν εισαι κυπρια,ξανθια ή εχεις στραβη μυτη....και μην ζητησεις επιχειρηματα,αρκουν προφανως αυτα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ωραια παμε παλι αφου θες κουβεντα βραδιατικα.

Δεν σε τραβάω από τ'αρχίδια να ποστάρεις. Αν δε θες το κόβεις.

ο φαλλοκρατουλης σφε αντι να την βαλει λογικα στην θεση της με σωστο τροπο υποδεικνυοντας της εστω την διαφωνια του,πεταγεται και πεταει μια ατακα που θα μπορουσε να ειναι και αποτυχημενο ανεκδοτο για ξανθιες οτι και καλα η γιδα -απο το κολωνακι μαλλον- εκανε παλι το καθωσπρεπει ιντερνετικο χρεος της απεναντι στην καταπιεσμενη πλεμπα και την ενοχη ταξικη της συνειδηση,κατηγγειλε ελαφρα τη καρδια , και τωρα παει ησυχα να καταβροχθισει ως φακλανα ελλεηνιδα προφανως τα σουβλακια της

Στην ουσία αυτό έκανε η ομόφυλή μου. Επίσης μην τονίζεις το ομόφυλη μου λες και έχω χρέος να την υπερασπιστώ, η να δείξω κατανόηση στην όποια παπαριά πετάξει. Εγώ νταξ , όταν είδα την παπαριά την αγνόησα, αλλά δεν θα βγω να κράξω κιόλας όσους δεν το 'καναν.

τωρα ο νοων νοειτω.....αν εγω βγηκα να υπερασπιστω την νιμερτις και αυτο καταλαβαινεις εσυ εισαι αξια της μοιρας σου,κατσε αυριο να σε βριζει ο καθενας οχι για την μαλακια που εκανες αλλα για το αν εισαι κυπρια,ξανθια ή εχεις στραβη μυτη....και μην ζητησεις επιχειρηματα,αρκουν προφανως αυτα

Με έκοψες να ψάχνω ιντερνετικό ιππότη για υπεράσπιση? Η ότι με τρώει ιδιέταιρα το τι λέει ο καθένας εδώ μέσα πέραν από την ώρα που κάθομαι στο πισί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom