P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
ειμαι ασχετος με την τεχνολογια οποτε στο πρωτο δεν ξερω
θελει 1300 ευρω για 4 μερες περιπου εκει τρεις νυχτες αεροπορικα 370 αμαξι βενζινες 250 χοτελ 200 μπλου λαγκουν μουσεια λαβα τουνελ 200 και να φας πρωινο μεσημεριανο δεκατιανο και βραδυνο και δυο εξοδους οποτε ανετα 1200-1500 ευρω
μια σπυπα κανει απο 11 εως 18 ευρω και ενα γευμα κανει 25-30 ευρω ενω απο μαρκετ αν ψωνισεις δεν γλειτωνεις τιποτα παραπανω απο το να πεινας πιο πολυ κια πιο συχνα οποτε αξιζει να τρως σαν ανθρωπος
καθε μια για διαφορετικους λογους αλλα νομιζω προσφατα σαν χωρα μεξικο μου αρεσ και θα γραψω κριτικη ενω για γκομενες καρθαγενα κολομβια κια για θαλασσες φιλιππινες και για αρχαια ματσου πιτσου και πετρα και για ιστορικο κενντρο πολης μοσχα
πολλα λες τυπε απο Λονδινο εχει πτησεις για ισλανδια με 50 λιρες
εγω προλαβα κ πηγα ισλανδια τον απριλη πριν τελειωσει το σελας κ ημουν κ κολοφαρδη κ το ειδα
επισης πεταξα με εσωτερικη πτηση απο ανατολικη ισλανδια για ρεκγιαβικ κ πιαστηκε η καρδια μ δεν υπαρχει πολιτισμος μονο χιονι!
δοκιμασε επισης την επομενη φορα να πας ισλανδια με καραβι, εγω ξεκινησα απο κοπεγχαγη εκανα το γυρω της δανιας εφτασα σκαγκεν και απο εκει πηρα το πλοιο για ισλανδια. Καναμε σταση στα νησια farroe και μετα φτασαμε ισλανδια. Συνολο 3 μερες στη Βορειο θαλασσα εκει να δεις εμπειρια!