Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
Γεια σου και σένα.Κοιτα τα πμ σου.
ΚΑΙ ΠΆΜΕ
Κοίτα που με πείθει...
να χαμηλωσεις την θερμοκρασια φιλε ;)Το ίδιο ακριβώς παθαίνω!! Αρχίζω και ψήνομαι, ενώ οι προτεραιότητές μου είναι άλλες :S
Κοίτα που με πείθει...
οι φωτογραφίες της είναι φωτοσόπ η ψεύτικες...?Πάντως οι φωτογραφίες δεν νομίζω ότι ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Συνάντηση που θα την χαρακτήριζα ναυάγιο. Για τα 80 που ζητάει ούτε καν. Υπάρχουν ανωτερες σε εμφάνιση με τα ίδια λεφτά και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Πάντως οι φωτογραφίες δεν νομίζω ότι ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Συνάντηση που θα την χαρακτήριζα ναυάγιο. Για τα 80 που ζητάει ούτε καν. Υπάρχουν ανωτερες σε εμφάνιση με τα ίδια λεφτά και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Ελαφρώς.οι φωτογραφίες της είναι φωτοσόπ η ψεύτικες...?
Κρύβουν ατέλειεςΕλαφρώς.
Πάντως οι φωτογραφίες δεν νομίζω ότι ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Συνάντηση που θα την χαρακτήριζα ναυάγιο. Για τα 80 που ζητάει ούτε καν. Υπάρχουν ανωτερες σε εμφάνιση με τα ίδια λεφτά και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Υπάρχουν ανωτερες σε εμφάνιση με τα ίδια λεφτά και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Κρύβουν τις πατσες. Γενικά είναι εμφάνισης πιάτσας χαλκοκονδυληοι φωτογραφίες της είναι φωτοσόπ η ψεύτικες...?
Φιλαράκο με 100 παιρνειςσαμανθα, Μελίνα, Κάτια αγάπη που είναι ανώτερες σε υπηρεσίες και εμφάνιση. Τώρα αυτή πως αποφάσισε να γίνει Call girl το γαμησε και ψόφησε.Δωσε μας τα φωτα σοη και ινφι σε pm αδελφέ!!
Στα παπαρια μου τα 80 της τα έδωσα χωρίς παζάρια αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα για τα 80 ούτε σε εμφάνιση ούτε σε ντύσιμο ούτε σε εσώρουχα ούτε καν σε τίποτα. Παπατζες γράφει έλα να με σκισεις το μουνι μου έτσι και το μουνι μου αλλιώς. Εδώ ακόμα από το δόντι που έβαλε με πονάει η τσουτσουνα μουΤυπε εγω τα εγραφα οτι ειναι η Μελινα η φακλανα Αυτη εγραφε οτι δεν ειναι αυτη .Απο εκει και περα περι ορεξεψς κολοκυθοπιτα
Και για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμια εμπαθεια με την συγκεκριμενη αλλα μην μας δουλευουν και απο πανω