KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
Καλινιχτα...
Για πολύ ξέσκισμα είσαι...Καλημέρα.. Ορίστε μια Φοτο πραγματικι..μου
Χεστηκα τι θα κάνεις.Master... ioan.. ELA KALISPERA GIA PES TI ALA KALA THA MOY GRAPSIS... NA GRAPSO KAI EGO LIGO GIA SENA... ALITIA EDO MONO TELON OLI ALITIA THA TOS MILISO KAI EGO.
Μετά το ραντεβού μαζί σου απέκτησα ψυχολογικά. Να πω την αλήθεια σιχαθηκα τον εαυτό μουEDO MESA IPARXON DIAFORA ETCI OPOS KATALAVA... DEN THA ANASXOLITO... MAI TPT. APO OLA AFTA GIATI AMA TON KANO PREPI NA EXO PSIXOLOGIKA.. EGO EXO KAVLES.. GIA SEX.. OXI OREKSI GIA BOYRDES.. KALI SINEXIA
FFM δεν λέγεται παρτούζα!Έχει χαθεί και το νόημα αυτής δυστυχώς.ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΠΙΟΣ ΠΣΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ι ΦΙΛΊ ΜΟΥ ΜΕΛΙΝΑ..
λόγω παλαιότητας αλλά και λόγω ότι όποια κριτική έχω ανεβάσει είναι αποδεδειγμένα απο τα παλιά μέλη εδώ μέσα ότι δεν γράφω φίδια,τι θα έλεγες να κάνουμε μια συνάντηση αλλά μετά την κριτική δεν θα βγάζεις γλώσσα,θα την δεχτείς και τέρμα.Master... ioan.. ELA KALISPERA GIA PES TI ALA KALA THA MOY GRAPSIS... NA GRAPSO KAI EGO LIGO GIA SENA... ALITIA EDO MONO TELON OLI ALITIA THA TOS MILISO KAI EGO.
λόγω παλαιότητας αλλά και λόγω ότι όποια κριτική έχω ανεβάσει είναι αποδεδειγμένα απο τα παλιά μέλη εδώ μέσα ότι δεν γράφω φίδια,τι θα έλεγες να κάνουμε μια συνάντηση αλλά μετά την κριτική δεν θα βγάζεις γλώσσα,θα την δεχτείς και τέρμα.
καλα τα λεει ;) πως αλλιως θα ξεκαθαρισει το θεμα με την κυρια αν δεν αναλαβει καποιος να γραψει (αξιοπιστος)Δλδ αν σου έλεγε ναι, θα εσκαγες το 80νταρι για να κάνεις κριτική;
Εδω ανεβςζει φωτο με αναλογίες μοντέλου και οι υπόλοιποι λενε πως είναι η διπλή...
Ναι το πρώτο 80αρι είναι που θα χάσω ή το τελευταίο!Δλδ αν σου έλεγε ναι, θα εσκαγες το 80νταρι για να κάνεις κριτική;
Εδω ανεβςζει φωτο με αναλογίες μοντέλου και οι υπόλοιποι λενε πως είναι η διπλή...
καλα τα λεει ;) πως αλλιως θα ξεκαθαρισει το θεμα με την κυρια αν δεν αναλαβει καποιος να γραψει (αξιοπιστος)
Ναι το πρώτο 80αρι είναι που θα χάσω ή το τελευταίο!
Δευτέρα την κλείνω ή ακόμα και σήμερα αλλά τύπε μου θα γράψω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
εχω εγω φωτο της κυριας ακυκλοφορητες που φαινεται οτι ειναι σουπερ ;) τωρα ποσο φωτοσοπ εχουν δεν ξερωΕγω συμφωνώ. Πάντως και απο τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις πολλα.
Γνωμη μου. Στις αγγελίες βαλε ωραίες ψαγμένες φωτογραφίες, πιασαρικες.
Εδω μεσα ομως ανέβασε φωτο της στιγμής. Πχ παρακολουθώ αντριανα γιατι ειμαι φαν. Ακομπλεξαριστη. Ειναι αυτη που ειναι και λεει να τι θα πάρεις.
Τωρα εδω λεει να τι θα πάρεις και φοβάσαι οτι αντι για φετα ΠΟΠ θα φας λευκο τυρί κακης ποιότητας.
εχω εγω φωτο της κυριας ακυκλοφορητες που φαινεται οτι ειναι σουπερ ;) τωρα ποσο φωτοσοπ εχουν δεν ξερω Μάλλον πολύ για να είναι σούπερ
οι άλλες φωτογραφίες που έβαλες είναι ψεύτικες...?Καλημέρα.. Ορίστε μια Φοτο πραγματικι..μου
σε ποια αναφερεσαι?εχω εγω φωτο της κυριας ακυκλοφορητες που φαινεται οτι ειναι σουπερ ;) τωρα ποσο φωτοσοπ εχουν δεν ξερω
τς τς τς :- πολυ κακος εισαιοι άλλες φωτογραφίες που έβαλες είναι ψεύτικες...?
στο νημα που ειμαστε προφανως για αυτηνσε ποια αναφερεσαι?
να πας σε οφθαλμιατρο αμεσα. μην το αφησεις ετσιστο νημα που ειμαστε προφανως για αυτην