TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν καταλαβα τι εννοειςνα πας σε οφθαλμιατρο αμεσα. μην το αφησεις ετσι
δεν καταλαβα τι εννοειςνα πας σε οφθαλμιατρο αμεσα. μην το αφησεις ετσι
Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρέπει να γνωριζει ότι θα κανεις κριτικη για να αποδώσει τα φυσιολογικά. Αν το ξερει μπορεί η συμπεριφορά της ναναι παραπιστικη. Αυτό βέβαια είναι δικο σου θεμα.Ναι το πρώτο 80αρι είναι που θα χάσω ή το τελευταίο!
Δευτέρα την κλείνω ή ακόμα και σήμερα αλλά τύπε μου θα γράψω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
οταν πας σε οφθαλμιατρο παρε και τις ακυκλοφορητες φωτο γραφιες που εχεις. πριν σε εξετασει να του της δειξεις. αμεσως θα σου συνταγογραφησει γυαλιαδεν καταλαβα τι εννοεις
δεν νομιζω παιχτη οτι ο συναγωνιστης συστηνεται και λεει γεια σου ειμαι ο ταδε και αν δεν γαμηθεις καλα θα γραψω μεσα κριτικηΓνωμη μου ειναι οτι δεν πρέπει να γνωριζει ότι θα κανεις κριτικη για να αποδώσει τα φυσιολογικά. Αν το ξερει μπορεί η συμπεριφορά της ναναι παραπιστικη. Αυτό βέβαια είναι δικο σου θεμα.
Η εμφάνιση δεν αλλάζει όμως.Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρέπει να γνωριζει ότι θα κανεις κριτικη για να αποδώσει τα φυσιολογικά. Αν το ξερει μπορεί η συμπεριφορά της ναναι παραπιστικη. Αυτό βέβαια είναι δικο σου θεμα.
μαλλον το ιδιο λεμε αλλα καπου μπερδευτηκε το πραγμα....οταν πας σε οφθαλμιατρο παρε και τις ακυκλοφορητες φωτο γραφιες που εχεις. πριν σε εξετασει να του της δειξεις. αμεσως θα σου συνταγογραφησει γυαλια
εδω ειμαστε να το ξεμπερδεψουμεμαλλον το ιδιο λεμε αλλα καπου μπερδευτηκε το πραγμα....
Για την εμφάνιση δεν μπορεί να κανει κάτι. Εγώ λέω για τις υπηρεσίες.Η εμφάνιση δεν αλλάζει όμως.
λοιπον να ξακαθαρισω μαλλον το θεμα η κυρια μου προταθηκε για ραντεβου πριν εμφανισθει εδω μεσα ;) εγω επραξα αυτο που εκρινα ;) δεν υπηρξε συναντηση αυταεδω ειμαστε να το ξεμπερδεψουμε
Ναι το πρώτο 80αρι είναι που θα χάσω ή το τελευταίο!
Δευτέρα την κλείνω ή ακόμα και σήμερα αλλά τύπε μου θα γράψω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!
Είναι τελείως υποκειμενικό.Αν δεν σε φτιάχνει η εμφάνιση και είναι αποκρουστική τι να τις κάνεις τι υπηρεσίες.Γνωμη μου έτσι.Για την εμφάνιση δεν μπορεί να κανει κάτι. Εγώ λέω για τις υπηρεσίες.
πάτους από μπουκάλια coca colla θα χρειαστούμε για να την δούμε καθαρά...?να πας σε οφθαλμιατρο αμεσα. μην το αφησεις ετσι
Εννοειται η εμφανιση ειναι υποκειμενικο.Αν δεν σαρεσει δεν προχωρας.Αν σου κανει κοιτας τα περαιτερω.Είναι τελείως υποκειμενικό.Αν δεν σε φτιάχνει η εμφάνιση και είναι αποκρουστική τι να τις κάνεις τι υπηρεσίες.Γνωμη μου έτσι.
Ναι το πρώτο 80αρι είναι που θα χάσω ή το τελευταίο!