KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
ΗΕΛΟ... ΑΓΌΡΙΑ.. εχο κοιλίτσα και δεν την κρύβω...
Το ΕΧΙ παρακάνει ώμους κάποιος
Μηπως η ίδια φταις λιγο που το παιζεις Ιταλίδα.Θέμα ρατσισμός... Εδώ μέσα φέρνετε λιγάκι..
εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις αυτοΡΕΕΕ αγόρια ακούςτε με λίγο παρακαλώ πάρτε από μια ταμβλετα βοιται εγο ίδια δοκίμασα
ουχι αγγαπη μου ντεν καταλαβεις καλα σι πιρασαμε για ταγαρ ετς εχουν τα πραματα...Θέμα ρατσισμός... Εδώ μέσα φέρνετε λιγάκι..
εκτός φίλτατε αν το έχει παρακάνει αυτός ο κάποιος επειδή δεν τρώει κουτόχορτο...λέω εγώ τώρα.......εμ, κι εσυ δεν του έδωσες το δωράκι σου
σερβιρουν τετοιο φαγητο εδω μεσα ιδεα δεν ειχα μπραβο εξελιξηεκτός φίλτατε αν το έχει παρακάνει αυτός ο κάποιος επειδή δεν τρώει κουτόχορτο...λέω εγώ τώρα....
πρέπει να παραδεχτούμε ότι η φωτογραφία η απο πάνω είναι καυλωτική!σερβιρουν τετοιο φαγητο εδω μεσα ιδεα δεν ειχα μπραβο εξελιξη
κοιτα να δης μια μοσχαρισια σενιαν την τσακιζα χορτα και ειδικα κουτοχορτο δεν τρωω γιατι δεν ειμαι προβατοπρέπει να παραδεχτούμε ότι η φωτογραφία η απο πάνω είναι καυλωτική!
Το κουτόχορτο αγαπητέ σερβίρεται παντου και πάντα,το θέμα είναι αν είσαι διαθέσιμος να το φάς!
με ρυζι τα τρωω χωρις κιμα ;)Μιπος ΙΝΕ ορά για ΣΕΧ ΓΕΜΙΣΙ....