jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
εντυπωση μας προκαλει γιατι με τα μεχρι τωρα γραφομενα της εδειχνε φερεγκυο ατομο :S![]()
Σίδερο στη μεση σου τύπεΕγώ πάλι λέω να κάνω μία ακόμη τελευταία προσπάθεια για την κοπέλα. θα της στείλω μήνυμα προσωπικά και άμεσα.. Έρχομαι από καλοκαιρινή σαιζόν και πριν ξεκινήσω κανονικά την εργασία μου και τον χειμώνα ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ να δώσω. θα της στείλω άμεσα και ότι βρέξει ας κατεβάσει
Εγώ πάλι λέω να κάνω μία ακόμη τελευταία προσπάθεια για την κοπέλα. θα της στείλω μήνυμα προσωπικά και άμεσα.. Έρχομαι από καλοκαιρινή σαιζόν και πριν ξεκινήσω κανονικά την εργασία μου και τον χειμώνα ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ να δώσω. θα της στείλω άμεσα και ότι βρέξει ας κατεβάσει
Ο θεος του πληρωμενου ερωτα may be with u![]()
Ωχ Ωχ ώπα ώπα παιδιά....Ας μην το αναλύσω γιατί δεν θέλω να έχω προκατάληψη αλλά δεν αξίζει τον κόπο να κάνω την προσπάθεια ή κάποιος έχει μία πληροφορία περαιτέρω να μου δώσει??? Φαίνεται ζουμερή κοπέλα στις φωτό πάντως...Αυτό το σίδερο στην μέση μου με αγχωσε...
Πες τπτ και εσύ βρε Jimmy..
Τα είπες όλα
ποιος στην χάρη σου θα γαμήσεις ιταλικό κώλο...!!!Ωχ Ωχ ώπα ώπα παιδιά....Ας μην το αναλύσω γιατί δεν θέλω να έχω προκατάληψη αλλά δεν αξίζει τον κόπο να κάνω την προσπάθεια ή κάποιος έχει μία πληροφορία περαιτέρω να μου δώσει??? Φαίνεται ζουμερή κοπέλα στις φωτό πάντως...Αυτό το σίδερο στην μέση μου με αγχωσε...
Πες τπτ και εσύ βρε Jimmy..
ποιος στην χάρη σου θα γαμήσεις ιταλικό κώλο...!!!![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΓΚΩΝΛΙΚΟΝ ΤΕΘΤ ΕΧΕΙ ΟΘ ΕΚΘΗΘ. ΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΘΟΝ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΙΝΕ ΙΤΑΛΙΚΟΘ Ο ΚΟΛΟΘ. ΑΜΑ ΤΟΝ ΘΚΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΦΑΘΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΘ ΓΙΑΧΝΙΘΤΑ ΙΝΕ ΑΛΜΠΑΝΟΚΩΛΟΘ.
έχει Ελμπασάν η Ιταλία...?ΤΟ ΓΚΩΝΛΙΚΟΝ ΤΕΘΤ ΕΧΕΙ ΟΘ ΕΚΘΗΘ. ΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΘΟΝ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΙΝΕ ΙΤΑΛΙΚΟΘ Ο ΚΟΛΟΘ. ΑΜΑ ΤΟΝ ΘΚΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΦΑΘΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΘ ΓΙΑΧΝΙΘΤΑ ΙΝΕ ΑΛΜΠΑΝΟΚΩΛΟΘ.
Εννοείτε, μερέντα με άρωμα καρμποναρας, η, μερέντα με άρωμα φασολαδας, να υποθέσω;ΤΟ ΓΚΩΝΛΙΚΟΝ ΤΕΘΤ ΕΧΕΙ ΟΘ ΕΚΘΗΘ. ΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΘΟΝ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΙΝΕ ΙΤΑΛΙΚΟΘ Ο ΚΟΛΟΘ. ΑΜΑ ΤΟΝ ΘΚΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΦΑΘΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΘ ΓΙΑΧΝΙΘΤΑ ΙΝΕ ΑΛΜΠΑΝΟΚΩΛΟΘ.
Εννοείτε, μερέντα με άρωμα καρμποναρας, η, μερέντα με άρωμα φασολαδας, να υποθέσω;![]()
![]()
ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ ΚΟΜΑΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΝΟ 11, ΓΚΟΥΑΝΤΘΑΛΕ, ΑΒΓΟ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΘ ΒΟΥΒΑΛΙΘΙΑ, ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΝΙ ΠΑΡΜΙΤΖΑΝΑ.
ΑΛΛΙΟΘ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΓΙΓΑΝΤΕΘ ΚΑΘΤΟΡΙΑΘ, ΜΕ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΝΤΟΥΜΑΤΟΚΙΤΘΑΠΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΘ ΦΛΟΡΗΝΙΘ.
Δέσποτα, παιζετε με την φωτια
Σπαμαρετε σε νημα εκδιδομενης
Ως γνωριζετε, οι συνεπειες ειναι σχεδον παντα σκληρες