anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.549
- Πόντοι
- 4.636
μωρή βλαμμένη,όλο μαλακίες γράφεις αλλά για το στήσιμο που έφαγε ο συναγωνιστής τουμπεκί!
Αι σταδιάλα ζωντόβολα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μωρή βλαμμένη,όλο μαλακίες γράφεις αλλά για το στήσιμο που έφαγε ο συναγωνιστής τουμπεκί!
Αι σταδιάλα ζωντόβολα
Αυτό είναι που λενε επιθετικο marketing!!!ΦΟΥΛ ΣΤΑ 80ΔΕΝ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΟΚ ΑΠΌ ΣΙΜΕΡΑ ΠΆΜΕ ΦΟΥ ΣΤΑ 100 ΜΊΑ ΟΡΑ... ΦΙΛΆΚΙΑ ΜΩΡΆΚΙΑ
ΦΟΥΛ ΣΤΑ 80ΔΕΝ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΟΚ ΑΠΌ ΣΙΜΕΡΑ ΠΆΜΕ ΦΟΥ ΣΤΑ 100 ΜΊΑ ΟΡΑ... ΦΙΛΆΚΙΑ ΜΩΡΆΚΙΑ
είναι....αεράτη...!!!![]()
![]()
Μας έκανες τα μούτρα κρέας τώρα......![]()
![]()
Αν νομίζεις πώς με τέτοιου είδους απαντήσεις και τέτοιο "Ιταλικό" στυλ και φινέτσα θα κερδίσεις περισσότερους πελάτες κάνεις λάθος!!!![]()
![]()
![]()
ΑΓΌΡΙΑ ΣΑΣ ΙΠΑ 80 ΓΙΑ ΜΊΑ ΟΡΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΓΕΜΑΤΙ.. ΠΡΟΚΤΙΚΟ ΕΛΕΦΤΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΌ ΕΛΕΦΤΕΡΑ ΓΛΙΠΣΙΜΑΤΑ ΠΑΝΔΟΥ ΓΛΟΣΟΦΙΛΑ ΧΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΟΜΑ ΣΤΌΜΑ ΚΑΠΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΙΣΕ ΡΑΝΔΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΙΤΙΣΕ ΣΤΑ 60 ΓΙΑ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΆ ΤΙ.. ΤΗΑ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΑ.. ΆΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΤΙΜΙ 80..???ΣΟΣΤΑ
ΙΓΚΩ ΤΕΛΟ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΓΚΑΠΩΝΤΩΝ ΓΚΩΝΛΙΚΩΝ ΜΕ ΓΚΑΠΟΤΑΝ ΚΕ ΑΠΟΛΑ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΝΙ. ΠΩΣΑ ΘΑ ΠΡΑΙΠΗ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΩ;
λες να αρχίσει να χρεώνει με τον ΠΟΝΤΟ...?ΙΓΚΩ ΤΕΛΟ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΓΚΑΠΩΝΤΩΝ ΓΚΩΝΛΙΚΩΝ ΜΕ ΓΚΑΠΟΤΑΝ ΚΕ ΑΠΟΛΑ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΝΙ. ΠΩΣΑ ΘΑ ΠΡΑΙΠΗ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΩ;
Θέλετε ιταλικον κωλον?ΙΓΚΩ ΤΕΛΟ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΓΚΑΠΩΝΤΩΝ ΓΚΩΝΛΙΚΩΝ ΜΕ ΓΚΑΠΟΤΑΝ ΚΕ ΑΠΟΛΑ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΝΙ. ΠΩΣΑ ΘΑ ΠΡΑΙΠΗ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΩ;
Αγιε αγόρασες του giasou το πληκτρολόγιο;ΙΓΚΩ ΤΕΛΟ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΓΚΑΠΩΝΤΩΝ ΓΚΩΝΛΙΚΩΝ ΜΕ ΓΚΑΠΟΤΑΝ ΚΕ ΑΠΟΛΑ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΝΙ. ΠΩΣΑ ΘΑ ΠΡΑΙΠΗ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΩ;
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ο Πετρος προσπαθησε δυο φορες να κλεισει ραντεβου και το μονο που καταφερε, ηταν να του την πει κι απο πανω η τυπισσα και να τον ενοχλει με μηνυματα στο βαιμπερ.
Καλα παμε
.....γιατι απλα θα χειροτερευει και δεν θα καλυτερευει.....οποιος γουσταρει ας την παρει.....απο μενα οχι απλα μαυρο αλλα κατι χειροτερο.....
θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...Εχει ξεφτιλιστει το θεμα >![]()